Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Blødeste cashmere

Jeg har købt to forskellige cashmere (100% cashmere) bluser online, som jeg er vildt glad for. De er utroligt bløde og vildt behagelige at have på.
Jeg har meget følsom hud, og får derfor nemt røde pletter af uld/cashmere. Har tidligere købt cashmere-produkter fra andre hjemmesider, men de har ikke været helt så bløde. Jeg får ingen røde pletter af O'TAY cashmere-produkter, hvilket jeg er meget glad for.

Servicen var også rigtig god, når jeg kontaktede dem.

Kan varmt anbefale O'TAY.

23 de mayo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse Nicole. Vi er selv virkelig kræsne med kvaliteterne, da vi ikke tåler noget der kradser. Så vi er glade for, at du har fundet os - her kan vi love dig, at vi altid har strik, der er blødt og behageligt mod huden.

Vi takker ydmygt for din anbefaling - det betyder meget for os❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luksus strik - elsker mine styles!

Luksus strik.
Elsker mine styles, de kommer altid super hurtigt og så holder de pasform og lækkerhed også efter vask.

8 de mayo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Louise. Det er så dejligt at læse, at du er god til at passe på dit strik - så holder det sig nemlig pænt, også efter vask❤️

Top kvalitet

Top kvalitet. Superhurtig og rigtig god service ❤️👌🏻

10 de mayo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne Mette. Det varmer at læse dine rosende ord❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og lækkert tøj

O’tay laver virkelig det lækreste tøj, og man kan ikke andet end at blive glad for sine styles derfra. De er altid imødekommende, når man er inde hos dem i deres butik i Odense, og de får også altid sendt dine pakker hurtigt afsted.

20 de abril de 2024

Perfekt!

Hurtig levering og de lækreste produkter som altid. Med garanti ikke sidste gang, at jeg shopper hos O’TAY ❤️

4 de abril de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Tanja. Vi glæder os til at pakke flere skønne strik og sende dem din vej❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik leveret min ondre en uge efter jeg…

Fik leveret min ondre en uge efter jeg havde bestilt varene.

O’tay skrev at de ville kompensere min ondre med en lille ting fordi de havde været længe om at ekspediere min ondre. Så har de vedlagt en lille shopper. Lidt skuffende. Men tak ellers.

17 de abril de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din anmeldelse. Hele teamet var ude af huset en uge, da vi havde photoshoot, derfor var levering af dine Little O'TAY-varer lidt længere undervejs. Det vil vi selvfølgelig gerne give et "plaster på såret" for - så vi har givet dig en gratis shopper med i dit køb fra vores Little O'TAY udsalg. Vi er kede af, hvis vores overraskelse til dig ikke har indfriet dine forventninger❤️

Jeg ELSKER alt mit OTAY

Jeg ELSKER alt mit OTAY.
Kvaliteten er lækker og det holder år efter år.
Kæmpe anbefaling herfra - god service, tidsløse design og den lækreste kvalitet

1 de abril de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Julie. Du rammer lige ind i vores kerne - høj kvalitet og tidløst design, der holder i mange år. Vi takker ydmygt for din anbefaling - det betyder meget for os❤️

Fin og hurtig levering

Som altid hurtig levering af endnu en flot og lækker sweater. 🩵💖

3 de abril de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Ulla-Britt. Vi glæder os til at sende flere dejlige strik din vej❤️

Hurtigt levering

Hurtigt levering - lækker tøj :-) :-)

29 de marzo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Hanne❤️

Kære O’TAY og team!

Kære O’TAY og team!
Vidunderlig smukke trøjer, en kærlig og omsorgsfuld behandling.
Jeg vil meget gerne anbefaling O’TAY og det smukke tøj, som er i topkvalitet.

Lene Marie Hastrup

29 de marzo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Lene Marie. Hvor er det dog skønt at læse dine flotte ord om vores univers! Vi takker ydmygt for din anmeldelse - den betyder meget for os❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fint produkt i en…

Hurtig levering og fint produkt i en god kvalitet.

15 de marzo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne. Hvor er det dejligt at læse, at du er vilde med vores kvalitet❤️

Uovertruffen kvalitet

Fantastisk hjælp fra kundeservice, altid bedste kvalitet og design når man køber hos jer, mine varmeste anbefalinger.

19 de marzo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi vægter vores kundeservice og kvalitet ekstremt højt, så det er dejligt at læse, at du har en god oplevelse af netop det. Og vi takker ydmygt for dine anbefalinger - det betyder virkelig meget for os❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er så glad for mine nye bukser

Jeg er så glad for mine nye bukser. Perfekte barsel bukser, de kommer ikke af igen 🙈 De er i den lækreste kvalitet ❤️

1 de marzo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Maria. Behageligt tøj er altid vigtigt - specielt når man skal kunne nyde den søde barselstid❤️

Super service hos O'TAY

O'TAY er en skøn butik at handle i på nettet, de har super lækre varer og sendes altid pakket så fint og nænsomt ind, medfølgende et kort.
Vedr. returnering er der aldrig sure miner, og pengene refunderes uden problemer.
Det kalder jeg service, virkelig god service

9 de marzo de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Jette! Det er så dejligt at læse, at alle de "små" ting vi gør, også bliver værdsat - uanset om det er indpakningen, forsendelsen eller noget helt tredje❤️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.