Otovo Belgium Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ongeveer 3 jaar geleden hebben we zonnepanelen laten installeren. Het is heel vlot gegaan. Heel vriendelijke mensen. Maar de laatste tijd vergeten ze mijn maandelijkse factuur te mailen. Ik probeer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is een firma waar eigelijk veel mensen mogen op kijken De zonnepanelen werden door heel vriendelijke mensen geplaatst zoals afgesproken . Het Team achter de zonnepanelen zijn super . Ze staan a... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na een wat moeilijke opstart hebben ze het werk perfect en snel geregeld. De door hun ingehuurde monteur heeft perfect werk geregeld echt een aanrader. Ook de communicatie met Otovo is prima. U... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas dutout content du service, depuis le début je signal une souci avec le matériel, personne ne prend la peine de régler le problème! Aujourd'hui otovo ne prend plus la peine ni de répondre au mail..... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de energía solar

Escrito por la empresa

🗣️ VF: Otovo vous accompagne lors de votre passage à l'énergie solaire en vous proposant les panneaux solaires les plus qualitatifs du marché. Nous travaillons avec un réseau d'installateurs locaux, certifiés et dont la qualité est garantie. Nous utilisons une technologie unique pour calculer le potentiel de votre toit afin de vous recommander l'installation qui vous convient le mieux, au meilleur prix. Nous vous suivons et vous assistons tout au long du processus, de la planification à l'installation. Plus de 15 000 clients satisfaits. Garantie de 20 ans. 🗣️ NL: Otovo ondersteunt u bij uw overgang naar zonne-energie door de hoogste kwaliteit zonnepanelen op de markt aan te bieden. We werken met een netwerk van lokale en gecertificeerde installateurs. Via onze tool bereken we het potentieel van uw dak en adviseren de meest geschikte installatie tegen de beste prijs. Otovo helpt u van planning tot installatie. Meer dan 15.000 tevreden klanten. 20 jaar garantie.

• Bd Roi Albert II 4, 1000, Bruxelles, Italia

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer toffe jongens zeer vriendelijk na…

Zeer toffe jongens zeer vriendelijk na 1 week lagen de zonnepanelen mooi op hert dak alles mooi afgewerkt alles netjes geïnstalleerd op gsm echt top bedrijf en is zeker een aanrader en liggen natuurlijk alles netjes alles uit

14 de enero de 2024

prima werk geleverd

Bij mijn zoon geweest en prima, alles gedaan volgens afspraak,
bekwame plaatsers die mee oplossingen bedenken;
Tevreden zoon en gezin.

10 de octubre de 2023

zeer snelle installatie

zeer snelle installatie, na ondertekening contract duurde het 2 -3 weken en de zonnepanelen waren geïnstalleerd. De installateur was zeer professioneel, snel en proper werk, alles tip top in orde.

3 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oppassen voor hun Adviseur Guy Bohmals

Oppassen voor hun Adviseur Guy Bohmals. Deze wordt meerdere keren aangeklaagd voor laster.

14 de septiembre de 2023
Logotipo de Otovo Belgium

Respuesta de Otovo Belgium

Beste Andy, het spijt ons te vernemen dat u een negatieve ervaring met een externe verkoper heeft gehad. Echter heeft dit niets met Otovo te maken, en vinden we het jammer dat u ons hierop afrekent. Graag klaren we dit uit in een gesprek, u kan ons altijd bereiken op sun@otovo.be.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

otovo is een bedrijf die eerlijk werkt

otovo is een bedrijf die eerlijk was tegenover wat er gezegd werd wat er op papier stond en hoe het stond op de reclame!ook hoe er gewerkt werd waarvoor ik de plaatsingsploeg moet bedanken!harde werkers proper en na het werk een deftige uitleg over alles werkte!ook al was er een probleem met de app.otovo beloofde alles in orde te brengen!en een telefoontje als er al een probleempje zou zij dan bellen ze je op!

15 de junio de 2023

Aanrader!

Ik werd goed geïnformeerd en bijgestaan op elk moment van het proces. Aanrader! Tevreden klant.

11 de agosto de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geen problemen met Otovo

Na een wat moeilijke opstart hebben ze het werk perfect en snel geregeld.
De door hun ingehuurde monteur heeft perfect werk geregeld echt een aanrader.
Ook de communicatie met Otovo is prima.

Update: otovo blijft herinneringen sturen om de factuur te betalen terwijl deze betaald zijn. Bij contact moeten wij bewijzen sturen van de betaling.... nee otovo kijk je administratie eens na

14 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

na ons 1ste gesprek is alles vlot…

na ons 1ste gesprek is alles vlot gegaan naar installatie toe en ook het luisterend oor naar wat wij wouden van installatie , zoals de batterij en ook een goede opvolging van ons dossier

27 de julio de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.