Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen som tar ansvar for noe som helst. Følger ikke opp kundeklager, sender urettmessige krav og svarer ikke opp henvendelser. Det er umulig å få snakke med et menneske. Den desidert verste kundeo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi kjøpte ut anlegget vi leaset i juni . Glemte å slette avtalegiro, og de trakk oss for leasing i juli . Har gjentatte ganger kontaktet dem for å få tilbakeført det vi har betalt for mye . Måtte førs... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi fikk ikke installert den "off-grid" løsningen som vi hadde bestilt. Etter flere digitale henvendelser tok det en hel uke før jeg fikk noen bekreftelse på at dette var blitt oppfattet hos dere. Dere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei,Fikk omsider hjelp av en utrolig hyggelig kar -Edgar-selv om vi ikke kom helt i mål i dag krysser jeg fingrene at vi får set til snart.Han er hjelpsom, løsningsorientert, utrolig høflig har tålmod... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Empresa de energía solar

Escrito por la empresa

Vi leverer solceller og gjør det enkelt for alle å kjøpe grønn energi med billig og kortreist strøm....

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 21% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nachdem man alles haarklein erfragt…

Nachdem man alles haarklein erfragt hatte wurde ein angebot wegen angeblicher nicht realisierbarkeit abgelehnt. Angeblich zu wenig Module möglich.
Lächerliche Begründung - In Wirklichkeit ist wohl eher die Fixierung auch eine bestimmte Art der Dachinstallation.

14 de julio de 2023

Gode erfaringer med Otovo

Vi har hatt gode erfaringer med Otovo. Fikk montert i to omganger, 2-3 års mellomrom, på ulike takflater, og alt fungerer. Det tok tid å få montert andre gangen, etter sommeren i stedet for før, men det var midt i koronatiden og leveringsproblemer. Appene fungerer og sola strømmer inn.

Skulle gjerne ønske et stort batteri, men den teknologien er ennå ikke der.
mvh Sigmund Andersen

13 de julio de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Heisann! Så flott å høre at du er fornøyd med oss som din solcelleleverandør 😄 Vi tilbyr nå batterier opp til 15kW. Du kan alltids få en uforpliktet prat med oss dersom du er mer nysgjerrig på disse 🙏 Hvis det ikke er akkurat det du ser etter, så utvikler teknologien seg så raskt at det ikke vil være lenge før vi kan tilby akkurat det du ønsker 🚀 Ha en riktig god dag! Hilsen // Marte, Otovo

Vi har hatt paneler fra Otovo i 4 år

Vi har hatt paneler fra Otovo i 4 år. Det har vært en eneste lang bekymring. Omtrent ikke mulig å få kontakt og når de en gang i blant svarer, så er det notoriske løgner. Vi tok saken til Forbrukerrådet, de tvang i første omgang Otovo i kne. Så etter en stund startet de på igjen. Fryktelig selskap. Skjønner at de har falt 80% på børsen. Anbefaler alle å holde seg unna dette selskapet. De har også stengt kommentarfeltet på alle sosiale medier. De stikker hodet i sanden.

16 de mayo de 2023

Hei Kjell,
Takk for tilbakemelding. Her har vi hatt noe ulik oppfattelse av vilkår for betaling, men vi er allikevel glad for å se at vi kom til en enighet igjen 😊 Ønsker deg en fin dag og solrike høstmåneder!

Erfarne og dyktige montører

Befaring og informasjon før montering var nyttig og tillitskapende. Montering og ferdigstillelse av anlegget ble utført uten forsinkelser og uforutsette hendelser. Venter nå bare på at netteier skal lisensiere anlegget.

12 de junio de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hei Dag! Veldig hyggelig å høre at du har hatt en fin opplevelse med oss i Otovo, vi setter så stor pris på de 5 stjernene fra deg🌟 Håper alt har løst seg med nettleier og at du fortsatt er er strålende fornøyd med anlegget ditt. Med vennlig hilsen // Marte, Otovo

Great Team and solution

I recently had the pleasure of working with Otovo Solar, and I must say they exceeded my expectations. From start to finish, their professionalism, expertise, and customer service were outstanding. The installation process was seamless, and their team was knowledgeable and efficient. I highly recommend Otovo Solar to anyone seeking a reliable and eco-friendly solar solution.

J.

1 de mayo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hi there Josipa🤩 Big thank you for the lovely review, and we are thrilled to hear that you are satisfied with our services! Have a great day. // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra opplegg med solcellepanel.

Fikk anbefalt solcellepanel fra en nabo, så deretter tok jeg kontakt med Otovo får tilbud både via nett og telefon.
Prosessen fra jeg la inn bestilling til montering tok vel ca 4 uker, litt dårlig med oppfølging, det var jeg som måtte purre på for montering ett par ganger. Men nå er alt oppe og går, så funger veldig bra, akkurat som Otovo og montører forklarte meg. Så nå er det bare og se om dette lønner seg framover.

16 de junio de 2023

Hei Ole!😄
Takk for 5 stjerner og en fin anmeldelse.
Hyggelig å høre at alt er oppe og går nå,bare ta kontakt igjen dersom det er noe annet vi kan hjelpe deg med🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Avtalen ble fulgt opp på en glimrende måte

En tydelig og god kontrakt. Tidelig informasjon om leveringsdato. Fantastisk god oppfølging fra installatør. Ingen grunnlag for missnøye. Dere rett og slett leverte. Veldig bra!

2 de junio de 2023

Hei Hans!
Dette var hyggelig å høre, så fint at du fikk den oppfølgingen du trengte og er godt fornøyd.😄
Takk for 5 stjerner, det setter vi stor pris på!☀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette gikk fortere og greiere enn jeg…

Dette gikk fortere og greiere enn jeg hadde trodd. Hadde jo planlagt en del, blant annet plassering av inverteren og kablene inn til sikringstavla. De fant en mye bedre løsning enn jeg hadde tenkt. I løpet en og en halv arbeidsdag var panelene på plass og de fungerer. Har allerede hatt flere besøk med spørsmål om pris, produksjon og erfaring. Har henvist dem til Otovo, der jeg vet de får de beste svarene.

2 de junio de 2023

Hei Roar!😁
Takk for din tilbakemelding, så gøy at du er fornøyd og at installasjonen
gikk raskt.
// Mons, Otovo☀

Raskt, profft og sømløst

Jeg hadde ventet at det skulle ta et år fir det ble montert solceller på taket mitt. Men det tok bare noen få måneder, og alt ferdig på 2 dager, fra materialene ble pakket ut og til anlegget var i drift. Det hele skjedde sømløst og helt uten problemer. Har bare en drøy ukes erfaring, men det ser svært lovende ut, og jeg gleder meg,

9 de junio de 2023

Hei Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩
Vi er glade for at vi kunne levere og installere solcellene på taket ditt raskere enn forventet!
Vi håper du fortsetter å ha en positiv opplevelse med solcelleanlegget ditt, og vi er her for å hjelpe deg hvis du skulle ha noen spørsmål eller behov i fremtiden 🤗

// Mons, Otovo ☀️"

Hervorragende Kommunikation und Betreuung

Von Beginn an,war die Beratung und Betreuung ganz hervorragend. Gewöhnungsbedürftig war zunächst ,daß kein Verantwortlicher persönlich erschien. Somit ist für jemanden der kein handwerkliches Verständnis hat,es nicht einfach manche Voraussetzungen zu erfüllen. Die Arbeiten selbst und Formalitäten zwecks Anmeldung und Zulassung wurden zur vollsten Zufriedenheit erledigt. Auch Fragen nach erfolgter Montage werden kurzfristig beantwortet. Fazit: Sehr zu empfehlen.

9 de junio de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hi Sven! Big thank you for the lovely review, we are thrilled to hear that you are satisfied with your experience with Otovo and your new solar panels! Wishing you a sunny day☀️ // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin utført jobb og alt fungerer som det…

Fin utført jobb og alt fungerer som det skal. Virker som det er travelt på kundeservice men god og hyggelig dialog når man kom igjennom. En fin samsvars erklæring etter utført arbeid. Alt virker foreløpig veldig bra.

31 de mayo de 2023

Hei Silje!😁
Takk for den fine tilbakemeldingen, det setter vi utrolig stor pris på. Godt å høre at alt virker som det skal.🤗

Dette er bra!!

Installasjonen av anlegget skjedde tidligere enn varslet ventetid på 12 måneder. Installatørene var proffe og raske, men litt språk-utfordringer hadde vi dog. Anlegget fungerer optimalt, og fra tredje april til nå, så er det produsert 2210.4 kWh. Jeg savner også fortsatt den lovede veiledningen i fm Enova støtte.

3 de abril de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Takk for flott tilbakemelding, Andrè! Herlig å høre at du fikk anlegget tidligere enn antatt😎 Når det gjelder Enovastøtte sender jeg deg gjerne over en guide på hvordan du søker om dette, om du ikke allerede har fått gjort det. Ikke nøl med å ta kontakt om du skulle lure på noe mer! Solrik hilsen // Marte, Otovo

Profesjonell jobb hele veien

Kontakten med selgeren var god. Installatørerne kom som avtalt og gjorde jobben rask og effektivt.
Ingen overraskelser.

8 de mayo de 2023

Hei Ørnulf,

Tusen takk for en fin anmeldelse, og så å godt å høre at alt gikk smertefritt og at du er fornøyd 🤩

Om du skulle ha noen spørsmål i fremtiden, så er det bare å nå ut til oss 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig bra leveranse og service

Bestillte solcellepaneler i midten av januar, og ble forespeilet 9-12 mnd leveringstid, men panelene var oppe og produserte strøm, allerede i midten av april - til tross for at elektrikeren hadde ferie og så var syk. Var litt vanskelig å komme igjennom til kundeservice i starten, men det har bedret seg betraktelig i det siste. Vervet en nabo og fikk rabatt på leasingen også. Alt i alt en veldig grei og effektiv service til en ikke alt for høy pris. Produserer godt med strøm, nå på sommerhalvåret så selger faktisk en del, selv med ganske høyt forbruk i huset.

1 de mayo de 2023

Hei Yngve,

Vi blir så glade av å lese anmeldelsen din – tusen takk for fine ord 😍

Herlig å høre at alt er som det skal være, og at du får solgt en del tilbake til nettet og bidrar til at flere får nyte solstrøm 💚 Er det noe du lurer på, så er vi her for deg!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Otovo som selskap burde egentlig ha…

Otovo som selskap burde egentlig ha fått 1 stjerne, men grunnet svært dyktig salgsavdeling, så rykker den opp til 2 stjerner.

Etter dette stopper alt sammen opp. Bestilte tilbake i februar 2022, og prosjektet ble ferdigstilt av meg selv 9 mail 2023.

Ved bestilling ble jeg som kunde forespeilet relativt rask levering på rundt 5-6 mnd, og kanskje også raskere. 14 dager senere startet Ukraina greiene, og etter dette fungerte vel ikke noen ting med Otovo. Absolutt ingen informasjon, og de få gangene man etter times vis i kø på telefonen fikk tak i selskapet, så kunne ikke de svare heller.

Fra sommeren og utover høsten ble fikk jeg noen leveransetider, men felles for dem alle er at de ble brutt, uten noen som helst forklaring.

Etter å ha blitt lovet leveranse senest okt/nov 2022, ble jeg i midten av måneden så lei at jeg sendte mail på chatten til Otovo at jeg ga opp, og ville si opp kontrakten med dem. Fikk tilbakemelding om at prosjekt leder skulle kontakte meg for å bekrefte dette. 5 min etterpå ringte han, og ville komme å utføre montering allerede til helgen om jeg fremdeles ville ha.

Panelene ble montert raskt og effektivt, men da jeg spør prosjektleder hvordan det har vært å vente på utstyr så lenge som de har gjort. ( noe som er Otovo sin hovedforklaring ) på leveranse problemene sine, så svarer han at dem ikke har hatt slike problemer siden sommeren.

Under tilkobling av inverter klarte heller ikke montør å koble til på min telefon og bruker. Han forklarte problemene med at dette var I phone relatert, og han kunne koble til på sin egen telefon, og så kunne Otovo overføre.

Etter dette hørte man aldri mer fra montørene, og starten på en lang og fullstendig unødvendig prosess med Otovo starter. Man må selv lese seg opp på dokumentasjon da dokumentasjonen fra Otovo ikke er oppdatert. Otovo hevder det er selskapet som har gjort feil, og selskapet svarer ikke. Midt i mellom blir jeg som kunde etterlatt til meg selv.

Som eneste mulige mulighet nekter jeg å betale regningen(som de naturligvis var rask med å sende) frem til problemet er løst. Fortalte selskapet at jeg skulle betale så snart problemet var løst.

Får tilbakemelding fra selskapet i starten av januar at dette var ok, og at problemet skulle være av en enkel karater å løse.

Tiden gikk og det skjer ingenting før Otovo på nytt maser om penger i slutten av Mars. De hevdet da at prosjektet var riktig utført og vurderte å sende til inndrivelse av kravet. Måtte her minne dem på avtalen de selv har inngått og at de ikke hadde fikset problemet ennå. Får nok en gang et løfte og denne gang har de tenkt å sende en ny komponent(wifi stick) til meg, hvorpå en teknikker skulle bistå på å konfigurere denne riktig. Hele april går, og ingenting hører man før 9 mai hvor denne komponenten blir levert.

Fjerner den gamle enheten og plugger inn den nye og konfigurerer den på samme måte som står i brukerveiledningen.

Vipps så funker alt som det skal. Som lovet til selskapet tidligere betaler jeg derfor regningen i sin helhet og sender dem en mail om dette. I samme mail forteller jeg også at prosessen med dem er mindre bra og uproff, og at man kanskje bør gi et plaster for såret for dette.

Den siste henvendelsen til Otovo står fremdeles som ubesvart av selskapet. Er visst mange som kontakter dem om dagen, noe som har vært tilfelle nesten siden starten.

Min opplevelse av Otovo innen kunde forholdet mitt var svært positiv. Inntrykket i ettertid er at dette er et selskap som lider av svært store voksesmerter som de ikke virker å hanskes med på en god måte.

Skulle valgt selskap på nytt hadde det ikke blitt dette selskapet, og å anbefale dette selskapet ville jeg ikke gjort. De har rett og slett altfor mange problemer de må løse først.

16 de diciembre de 2022

Hei Morten,

Først og fremst er vi veldig glade for å høre at du nå har et velfungerende anlegg som du er fornøyd med. Tusen takk for at du trekker frem salgsavdelingen vår også – det vet jeg de setter pris på å høre 😊

Igjen vil vi beklage for leveransetiden. Det var et industriproblem med tilgang på materiale under hele slutten av 2022, hvilket gjorde at din installasjon tok mye lenger tid enn hva vi skulle ønske. Vi har jobbet på spreng i kulissene med å få kortet ned ventetiden, og synes det er veldig trist at vi ikke fikk installert hos deg så fort vi alle ønsket.

Jeg ser du har hatt mange samtaler med mine kolleger om problemene du opplevde med tilkobling av mobil til inverter, og er glad for å se at du til slutt fikk en løsning på problemet. Jeg kan også forsikre deg om at anlegget ditt har produsert strøm og at du har fått solgt tilbake til nettet i perioden mobilen ikke var koblet til, hvilket jeg håper du finner positivt.

Jeg håper vi kan være der for deg mer enn det du har følt på i tiden fremover, og setter veldig pris på deg som kunde.

Utstyret er siste skrik

Utstyret er siste skrik, service og oppmontering gikk knirkefritt og fikk til og med avdekket noen skader på noen murstein som var der fra før. Alt i alt vil jeg ikke kunne fullrose firmaet nok. Dette firmaet kan jeg virkelig anbefale til alle som vil ha strømbekymringsfri hverdag.

4 de abril de 2023

Hei Frode,

Det gledes å høre at du har hatt en så fin opplevelse med oss og installatørene som var hos deg 😍 Tusen takk for en veldig fin anmeldelse!

Håper du vil glede deg over ditt nye anlegg i mange år fremover 😁

Sømløst fra A til Å

Websidene gir deg muligheten til å få et estimat på pris og produksjon umiddelbart. Fikk anlegg montert tidligere enn antatt og alt virker som det skal. Super enkelt og sømløs prosess.

1 de abril de 2023

Hei Karl Martin,

Virkelig godt å høre at du er fornøyd med solcelleanlegget ditt, og at du fikk anlegget tidligere enn antatt 🤩

Vi er her for deg om du skulle ha noen spørsmål om solcelleanlegget i fremtiden 🤗

Leverer det de lover

Leverer det de lover. Raskt og god tilbakemelding.

16 de mayo de 2023

Hei Håkon,

Takk for din tilbakemelding – det varmer å høre at opplevelsen din med oss var knirkefri og god 🤗 Om det skulle komme noen spørsmål rundt anlegget ditt i ettertid, så er det bare å ta kontakt 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk rask svar og pris på anlegg til…

Fikk rask svar og pris på anlegg til mitt tak.
Tok tid før det ble montert, men det var det andre årsaker til. Montørene var raske og fikk god instruksjon i hvordan det virket. Det var enkelt, du bør ikke gjøre annet enn å følge med på appen å se hvor mye du sparer,
Kan trygt anbefales.

5 de abril de 2023

Hei Jan-Erik,

Herlig å lese anmeldelsen din og høre om den gode opplevelsen du hadde med oss og installatøren du hadde på besøk 🤩

Håper du vil glede deg masse over å følge med på egen produksjon av strøm i de neste kommende tiårene 🤗

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.