Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb gewoon mijn leven terug , ik ben heel sceptisch begonnen aan de ovabalance, de brocobalance en de inositol. Ik had al vanalles geprobeerd heb gigantische last van de overgang, opvliegers dag e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I'm using the 40:1 inositol blend and can already start feeling some positive changes in my body. I suffer from PMOS, so having a trustworthy company that makes targeted supplements for women with hor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde de pregnancy duo ivm herhaalde miskramen. Ik eet al 15 jaar vegetarisch en kom dus best wat tekort. Na het lezen van de inhoud van de pillen leek mij dit de beste optie met meeste inhoud... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ovabalance is voor mij de absolute lifesaver. Ik ben zo blij met de supplementen die dagelijks mijn hormoonhuishouding ondersteunen. Ik zou niet weten wat ik zonder moet. Twijfel je? Gewoon proberen!... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de alimentos naturales
  6. Clínica dermatológica

Sobre Ovabalance

Escrito por la empresa

Ovabalance: bewezen effectieve, natuurlijke supplementen, waaronder D-Chiro-Inositol (DCI), Six Sense, Ultimate Multi Mama en Saw Palmetto Complex. ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Snel in huis

Ovabalance is ontstaan door de zoektocht die we zelf hebben afgelegd naar een betere en gezonde hormonale balans. Ons doel is om jouw lichaam en geest in balans te brengen zodat jij je ook fit, energiek en gelukkig voelt!

We zijn #obsessedwithquality. We kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten. Wat betekent dat we kijken naar de juiste verhoudingen, dosering en best opneembare verbindingen.

We helpen jou om je specifieke gezondheidsdoelen te halen, daar zijn onze supplementen voor samengesteld. Of te wel #madeforyou! We gebruiken ook geen onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn al onze producten lactosevrij, glutenvrij en bovendien allemaal vegan.

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van onze supplementen? Neem contact op via de website of mail naar service@ovabalance.eu, we helpen je heel graag verder!

Liefs, iedereen bij Ovabalance

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

36 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ovabalance Myo-inositol 40:1

Ik heb Ovabalance Myo-inositol 40:1 gekocht. Het product werd op tijd geleverd en was goed verpakt. Het product zelf smaakt lekker en is gemakkelijk te bereiden. Ik gebruik het nu een maand, dus ik kan nog geen resultaten melden, maar het lijkt me een product van goede kwaliteit.

20 de mayo de 2026

Menstruatie sinds gebruik

Ik gebruik sinds september overbalance en dit in combinatie met me maagverkleining heeft ervoor gezorgd dat ik weer ongesteld word super fijn product

1 de septiembre de 2025

Top producten!

Ik bestel nu een tijdje myo-inositol bij Ovabalance en ben erg tevreden. De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. Wat ik vooral fijn vind, is dat ik sinds het gebruik weer ongesteld ben geworden, iets waar ik heel blij mee ben. Daarnaast vind ik de informatie en service van Ovabalance duidelijk en prettig. Zeker een positieve ervaring!

15 de agosto de 2025

Top service en producten

Heel fijne website om te bestellen duidelijk uitleg wat alles is en waarvoor en hoe je het moet gebruiken goede service en snel bezorgd. Product bevalt ook heel goed merk al na 1 maand gebruiken verschil.

1 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

De bestelling was snel binnen, de pillen waren handig en er staat op de verpakking duidelijk aangegeven hoeveel mg er per pil in zit.

10 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb alleen maar positieve…

Ik heb alleen maar positieve ervaringen. De levering was snel en de verpakking was heel netjes. Ik ben volledig tevreden met de kwaliteit van de producten, ik heb precies gekregen wat ik verwachtte. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen en ik raad ze van harte aan aan anderen!

Goed product, prima service

Duidelijke website, snelle levering en heldere communicatie. Maar bovenal een goed product met de inhoud waar ik naar zocht voor mijn peri menopauze klachten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al 1,5 jaar blij met Ovabalance!

Ovabalance is zeker aan te raden!

Ik gebruik Ovabalance al langere tijd met echt fijn en goed resultaat! Ik voel me meer in balans, mijn extreme klachten vervagen en gedurende mijn periode voel ik me fijner en blijf ik een leuker mens;)
De service is altijd erg prettig, behulpzaam en vriendelijk, kan ik wel zeggen na 1,5 jaar regelmatig contact te hebben gehad over vragen. Ze denken eerlijk en klantgericht mee!
Ook de levering is altijd fijn en goed verzorgt.

Ik ben heel tevreden en erg blij met het bestaan van Ovabalance, het helpt mij prettiger vrouw te zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

all you need after quitting the pill

i love all the products i have tried (inositol 40:1, berberine, omega 3, vitamin d3, and zinc). after quitting the pill this is the only thing that helped me with energy levels and regular periods. thankful for these products to exist in Europe, I haven’t found any inositol as good as this one
highly recommend 🌸

12 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en fijne supplementen

Goede service! De supplementen gebruik ik al enige tijd en mijn cyclus is nu sinds enige tijd terug en redelijk regelmatig. Ik heb natuurlijk geen hard bewijs dat het hieraan ligt, maar dit mooie resultaat is er wel sinds het gebruik van de supplementen. Ik blijf ze dus fijn gebruiken en kan ze ook echt aanraden. Duidelijke omschrijvingen van wat ze horen te doen, zodat je ook weet of het voor jou werkt. Enige grote nadeel vind ik dat ze zo ontzettend duur zijn!

12 de julio de 2025

Fast delivery

The product came on time. It comes with a tiny scoop so that helps to take the accurate dose everyday. Is been only two days, so I don't know if it's effective. Will post later.

19 de junio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.