OxxioOpiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handige en duidelijke overzichtelijke app die goed werkt, en waar je zelf makkelijk dingen kan regelen. Energie verbruik makkelijk in te zien en bij te houden. Ik ben toch overgestapt na einde contrac... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tarieven zijn redelijk en de afhandeling en facturen zijn netjes. jammer dat er geen slimme app is die je inzicht geeft real time wat je verbruik doet en wat je zonnepanelen leveren. Daardoor lastig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Inmiddels vele jaren klant bij OXXIO en ervaar dit als een betrouwbare energieleverancier. Geen poespas en loze beloftes. In een turbulente energiemarkt soms de neiging om een overstap te doen maar zo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden gewoon omdat alles gaat zoals het gaan moet. Met de financiële gedeelte nooit problemen gehad. Het terugstorten van teveel betaalde kosten altijd netjes op tijd. Mocht er iets opv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de energía
  2. Proveedor de energía renovable

Escrito por la empresa

Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. We leveren alleen groene stroom en gewoon gas. En, geen andere poespas. Zo houden we energie voordelig. Met onze slimme app regel je al je energiezaken zelf online makkelijk en snel. En met alle inzichten, tips & tricks hou jij 24/7 de touwtjes in handen. Onze energie hoeft jou geen extra energie te kosten. Simpel toch? Duidelijk. Oxxio.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

748 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd tijdige en goede informate

Altijd tijdige en goede informatie over verbruik, prijzen en wijzigingen t.a.v. het contract.

19 de abril de 2026

Beste van Heijster,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de tijdige en goede informatie over verbruik, prijzen en contractwijzigingen. Bedankt voor je positieve feedback!

Zoulikha

Tevreden

App is duidelijk. Je krijgt steeds maand adviezen. Heb een jaar contract genomen omdat de prijzen gunstig waren. Overzetting ging probleemloos. Dus tevreden.

17 de abril de 2026

Beste mevrouw Brama,

Fijn om te horen dat onze app duidelijk is en de maandelijkse adviezen nuttig zijn! We zijn blij dat de overzetting probleemloos is verlopen en dat je tevreden bent met het jaarcontract. Bedankt voor je positieve feedback!

Zoulikha

Duidelijk informatie betreffende…

Duidelijk informatie betreffende verbruik en voorschot aanpassen.

17 de abril de 2026

Beste Marcel van Kooten,

Fijn dat je tevreden bent! We waarderen je feedback over de duidelijke informatie over verbruik en het voorschot aanpassen. Bedankt daarvoor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oxxio dreigt en ik schrijf deze review flutbedrijf.

Ik ben klant, al meer dan 2 jaar.
De betaling gaat automatisch en heb geen geldproblemen
Onlangs weer een 1 jaar contract bij Oxxio afgesloten.
Dan krijg ik een onvriendelijke mail dat ik in verzuim ben en een boete krijg . Oxxio als jullie je werk doen dan zoek je uit wat er aan de hand is i.p.v mij belasten om contact op te nemen.
Jullie reactie is vrij luchtig , de dreigende toon in jullie email is dus normaal. Daar gaat het om!

16 de abril de 2026
Opinión espontánea

Best E B,

Dat klinkt alsof er ergens iets misgegaan is. Heb je hierover al contact met ons opgenomen zodat we met elkaar tot een oplossing kunnen komen?

Stuur anders gerust je gegevens toe, dan kijk ik voor je na wat er speelt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijk en alles goed verlopen met…

Duidelijk en alles goed verlopen met verhuizing

16 de marzo de 2026

Beste PP,

Heel fijn om te horen dat alles goed verlopen is rondom de verhuizing. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Betaalbaar.

Betaalbaar.
Maandelijks overzicht van het verbruik
Waarschuwing als je moet bij betalen

2 de abril de 2026

Beste Jaap Post,

Goed om te lezen dat het maandelijks overzicht en de waarschuwing bij hoger verbruik bijdragen aan een positief gevoel ons Oxxio. Dat vinden we fijn om te lezen. Dankjewel voor de feedback.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik mis het eerlijke verhaal over…

Ik mis het eerlijke verhaal over klimaatverandering. De negatieve effecten van windmolens op het klimaat.

2 de abril de 2026

Beste Elmer Kruger,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Je stelt dat je het eerlijke verhaal over klimaatverandering mist, met name met betrekking tot de negatieve effecten van windmolens.

Het is altijd goed om zaken van meerdere kanten te bekijken. Oxxio zal niet zeggen dat windmolens het klimaatprobleem gaan oplossen, maar windmolens verdienen zichzelf wel terug in energie én helpen het klimaat. Het klimaat is geholpen bij stroom uit windenergie, omdat daar veel minder broeikasgas per kWh bij vrijkomt dan bij kolen-en-gasstroom.

Fijn om te lezen dat je verder overwegend positief bent. Dank dat je dit met ons wilde delen.

Prijs

Prijs, inzicht via app.

Beste Dhr. Brands,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring. Dat stellen we op prijs.

Klantenservice goed bereikbaar

Klantenservice goed bereikbaar
App is duidelijk en makkelijk

13 de abril de 2026

Beste petra van Druten,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze bereikbaarheid en de app. Dat doet ons goed. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.

Geen probleem

Geen probleem

Beste Christa Bannink,

Dat vinden we heel prettig om te horen. We doen er ook alles aan dat zo te houden. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Prima energieleverancier

Prima energieleverancier. Makkelijke en overzichtelijke app. Werd snel teruggebeld nadat ik een verzoek had ingediend om over mijn contract te praten. Ben duidelijk en helder geholpen.

Beste Simon Bovill,

Wat fijn dat onze app zo makkelijk te gebruiken is en dat we je snel en helder hebben kunnen helpen met het contract. We zijn blij met je positieve feedback en danken je hartelijk voor je review!

Geen problemen

Snelle geruisloze voortzetting van het abonnement bij Oxxio.

Beste Razebaas,

Fijn dat het abonnement bij Oxxio snel en geruisloos is verlopen. We waarderen je positieve feedback enorm! Dankjewel.

betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf

Beste Mays,

Dat horen we graag. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Het is een goed bedrijf

Het is een goed bedrijf. Ze geven oplossingen alleen vindt ik de prijs hoog maar dit is overal zo.
Klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam

Beste Juanito,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze oplossingen en klantenservice. We waarderen je feedback over de prijs en nemen dit mee. Dankjewel!

Ga zo door !

Snelheid
Website zeer overzichtelijk
Contract regelen super snel en gemakkelijk
Maandelijks gebruiks overzicht per mail
Transparantie in kosten
Gegevens allemaal te downloaden

4 de marzo de 2026

Beste Niko Helder,

Heel fijn om te lezen dat alles zo snel en gemakkelijk is verlopen! We zijn blij te horen dat de website overzichtelijk is en het contract snel geregeld kon worden. Dank voor je positieve feedback over de transparantie en het maandelijkse overzicht.

Oxxio, duidelijk en overzichtelijk

Oxxio heeft een fijne app, duidelijk en overzichtelijk. Je krijgt maandelijks een mail met je verbruik.
Prima!

Beste Marieke ,

Super dat onze app zo duidelijk en overzichtelijk is voor je. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de maandelijkse verbruiksoverzichten. Bedankt voor je feedback!

goede informatie geven

Beste Adolf Kaijser,

Dat vinden we prettig om terug te lezen. Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Oxxio Webcare

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.