OxxioOpiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handige en duidelijke overzichtelijke app die goed werkt, en waar je zelf makkelijk dingen kan regelen. Energie verbruik makkelijk in te zien en bij te houden. Ik ben toch overgestapt na einde contrac... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tarieven zijn redelijk en de afhandeling en facturen zijn netjes. jammer dat er geen slimme app is die je inzicht geeft real time wat je verbruik doet en wat je zonnepanelen leveren. Daardoor lastig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Inmiddels vele jaren klant bij OXXIO en ervaar dit als een betrouwbare energieleverancier. Geen poespas en loze beloftes. In een turbulente energiemarkt soms de neiging om een overstap te doen maar zo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden gewoon omdat alles gaat zoals het gaan moet. Met de financiële gedeelte nooit problemen gehad. Het terugstorten van teveel betaalde kosten altijd netjes op tijd. Mocht er iets opv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de energía
  2. Proveedor de energía renovable

Escrito por la empresa

Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. We leveren alleen groene stroom en gewoon gas. En, geen andere poespas. Zo houden we energie voordelig. Met onze slimme app regel je al je energiezaken zelf online makkelijk en snel. En met alle inzichten, tips & tricks hou jij 24/7 de touwtjes in handen. Onze energie hoeft jou geen extra energie te kosten. Simpel toch? Duidelijk. Oxxio.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

748 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Site

Mooie website.

Hallo Wim Berghuis,

Wat leuk om te zien dat onze website bevalt. Bedankt voor je bericht!

Geen problemen

Geen problemen, geen gedoe. Alles werkt goed. De maandelijkse update van het gebruik is erg handig en het attent maken op eventuele aanpassingen van bijvoorbeeld het maandbedrag. Bedankt voor de service,

Beste Yvonne T,

Wat fijn om te horen dat alles goed werkt en je tevreden bent met onze service! We waarderen je positieve feedback over de maandelijkse updates.

Naaistreek van de decennia

Helaas gister de naaistreek van deze decennia mogen ervaren met Oxxio.

In verband met een aflopende overeenkomst heb ik gekeken naar een andere aanbieder die een stuk goedkoper is. Toch heb ik voor de zekerheid gebeld om mijn welkomstbonus van 375 euro veilig te stellen. Ik heb hierover telefonisch contact gehad en een medewerker gaf aan dat alles goed zou komen als ik de overstap na afloop van het contract zou selecteren.

Helaas blijkt dit niet het geval te zijn. Omdat ik het advies heb opgevolgd en daardoor één week te vroeg ben overgestapt, loop ik nu 375 euro mis. Bedankt Oxxio, en tot nooit meer ziens.

Beste Lennard Vuur,

Wat vervelend dat je onverwachts toch de welkomstbonus bent misgelopen. Ik snap dat dat niet je bedoeling was want juist daarom belde je nog eerst.

Waar is het dan misgegaan? Want als je bij het overstappen hebt gekozen voor "na afloop van de overeenkomst" dan moet je nieuwe leverancier de einddatum van de overeenkomst respecteren. Hebben zij de overeenkomst eerder laten ingaan of is er ergens anders iets misgegaan?

Stuur gerust je gegevens toe zodat we hier samen naar kunnen kijken wat er precies is gebeurd.

Excellent service

Excellent service, no issues for last 5 years

Dear Bhavesh,

Good to hear that you are satisfied with our service for the last 5 years. Let's keep it like that!

Regards,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tarieven zijn redelijk jammer dat er geen echt slimme app is

Tarieven zijn redelijk en de afhandeling en facturen zijn netjes.
Daardoor lastig te beoordelen of je straks de panelen nog moet laten aanstaan als je gaat betalen voor terug leveren. Ik huur ze dus kan ze stop laten zetten.

Beste Martin Walsteijn,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je wens voor een app die real-time inzicht geeft in verbruik en opbrengst van zonnepanelen. We nemen je suggestie mee in de ontwikkeling van onze diensten.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede app om het verbruik bij te…

Goede app om het verbruik bij te houden. Alleen mogen ze trouwe klanten ook wel eens belonen met een extraatje. Of moeten we maar gaan overstappen om elders een voordeeltje te halen?

Beste Peter Bos,

We waarderen je feedback over de app en begrijpen je wens voor extra waardering als trouwe klant. We nemen je suggestie zeker mee in onze overwegingen voor de toekomst.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Communicatie is heel slecht

Communicatie is heel slecht. Ik heb maandenlang achter het zelfde probleem aan moeten mailen en chatten en er kwam geen oplossing. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd! Het uiteindelijk maar gelaten. Ik stap volgende keer over.

Update 1-6-26:
Onze medewerker heeft je vandaag geprobeerd telefonisch te bereiken. Dat is niet gelukt en daarom heeft ze je een e-mail gestuurd. We hopen de kwestie hiermee alsnog naar tevredenheid te hebben verholpen. Mochten er onverhoopt toch nog onduidelijkheden zijn, laat het ons dan gerust weten.

Beste klant,

Goed dat je laat weten dat het recente contact niet naar tevredenheid is geweest. Ik zie inderdaad dat er geen terugkoppeling meer is gegeven na het contact in maart 2026. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, sorry daarvoor.

Ik speel dit door naar de case behandelaar met het verzoek alsnog voor afwikkeling te zorgen en hou dit ook in de gaten.

Probleemloos.

Probleemloos.
Duidelijke app tav verbruik.

Beste Rob Frohwein,

We zijn blij te horen dat onze app probleemloos werkt en duidelijk is. Bedankt voor je feedback!

Inzicht in het gebruik

Inzicht in het gebruik. Redelijke prijs.

Beste HJM van der Heijden,

We waarderen je feedback over het gebruik en de prijs.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb stroom en ik heb gas

Ik heb stroom en ik heb gas, voor een herl goede gunstige prijs. Zit je te laag, dan mailen ze mij. Ze denken met jou mee en dat bevalt mij prima.
Toppie

Beste Carmen Nijsten,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze gunstige prijzen en dat we met je meedenken! We waarderen je positieve feedback enorm.

Betrouwbaar

Nooit storingen, goed bereikbaar

Beste Sylvia Bergsma,

We zijn blij te horen dat alles goed werkt en dat we goed bereikbaar zijn. Bedankt voor je positieve feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vlotte overschakeling naar nieuw…

vlotte overschakeling naar nieuw contract en maandelijks inzicht in het verbruik

Beste meneer Kloosterman,

We zijn blij dat de overstap soepel verliep en je inzicht heeft in je verbruik. Bedankt voor je positieve feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overstap naar Oxxio was zeer soepel

Overstap naar Oxxio was zeer soepel. App is overzichtelijk en doelmatig.

Beste Johan ,

Wat fijn om te lezen dat de overstap soepel verliep en dat je onze app duidelijk vindt. Bedankt voor je feedback!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede gebruikers- app waar alle…

Goede gebruikers- app waar alle informatie te vinden is ,zowel van je account gegevens als ook verbruikgegevens

14 de mayo de 2026

Beste Rob,

Fijn dat je tevreden bent over onze app. Dat vinden we leuk om te worden. Dankjewel!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Al jaren bij Oxio tot nu toe zeer…

Al jaren bij Oxio tot nu toe zeer tevreden

11 de mayo de 2026

Beste Dick Vorthoren,

Fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent met onze diensten. Dank je wel voor je positieve feedback!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extra rekening / reactie hieronder is nep!

tegen alle verwachting in na mijn eindnota een door oxxio geïnitieerde correctie ontvangen op diezelfde eind nota a 11 pagina's compleet onduidelijk hoe en of waarom en bellen heeft geen zin. Absoluut klantvriendelijk. Wat me verder opvalt is dat OXXIO reageert op deze review en daarmee de indruk wekt dat ze contact gezocht hebben met me, dat is niet het geval!!!! eerder een manier om te kijken of ze mijn review konden verwijderen!

8 de mayo de 2026

Beste Sander,

Bedankt voor je bericht. Ik begrijp dat dit erg verwarrend en frustrerend is, zeker als je onverwacht een correctie op je eindnota ontvangt zonder duidelijke uitleg.

Ik zoek dit graag verder voor je uit. Zou je gegevens kunnen doorgeven? Dan neem ik contact met je op en kijk ik wat er precies is gebeurd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

NOTA´s KLOPPEN NIET, fatsoenlijk contact onmogelijk!!!

In april 2025 een energie contact afgelopen ingaande 4 juni 2025 voor de duur van 1 jaar.
Verwacht verbruik 3500 piek 1800 dal stroom, geen gasaansluiting.

Kosten voor het gehele jaar €1230,- (min nog een cashback van €100,-)

Ons verbruik binnen het jaarcontract zit onder de 3500 piek 1800 dal stroom.

Alle maandbedragen bij elkaar opgesteld € 1903,- ( dus 673 meer dan contract!) betaald

Nu belde ik de klantenservice om te horen hoeveel we terug zouden krijgen zegt de mevrouw doodleuk dat we € 646,- moeten bijbetalen!

We hebben minder verbruikt dan het contract. Ik snap dat de leveringskosten per 1 januari omhoog zijn gegaan. Maar dit is volgens jullie €5,93 meer per maand. Dat verklaard niet het verschil van ruim €1319,- (minus het minder verbruikte).

Klantenservice dame kan het zelf allemaal niet narekenen en er volgen vele uhh uhh uhh. Klacht indienen via het contact formulier werkt niet want er treedt een fout op in het formulier!

Wij verzoeken u om binnen 5 werkdagen te reageren op onze email en deze mail inhoudelijk te beantwoorden.
Gestuurd naar toegankelijkheidnl at oxxio punt nl

4 de mayo de 2026

Beste Mevrouw,

Dank voor het delen van je ervaring. Ik snap dat je een teruggave verwacht had en dat je niet kan volgen hoe er een bijbetaling ontstaan is. Zonde dat je ook via de Klantenservice geen duidelijk antwoord hebt ontvangen. Dat spijt ons.

Wil je ons je gegevens toesturen zodat we voor je na kunnen gaan wat er precies is berekend? Heb je zelf ook al nagekeken of de meterstanden (zowel de begin- als eindstanden) kloppend zijn? Deze vormen natuurlijk de basis van de afrekening.

We zien je reactie graag tegemoet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oxxio is erg actief als het gaat om de…

Oxxio is erg actief als het gaat om de klant en reageert ook erg snel als er vragen zijn.

16 de abril de 2026

Beste Mario,

Wat fijn dat je onze snelle reacties waardeert! We zijn blij te horen dat onze klantenservice aan je verwachtingen voldoet. Dank voor je feedback en de 5sterren!

Oxxio Webcare

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.