OxxioOpiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handige en duidelijke overzichtelijke app die goed werkt, en waar je zelf makkelijk dingen kan regelen. Energie verbruik makkelijk in te zien en bij te houden. Ik ben toch overgestapt na einde contrac... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tarieven zijn redelijk en de afhandeling en facturen zijn netjes. jammer dat er geen slimme app is die je inzicht geeft real time wat je verbruik doet en wat je zonnepanelen leveren. Daardoor lastig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden gewoon omdat alles gaat zoals het gaan moet. Met de financiële gedeelte nooit problemen gehad. Het terugstorten van teveel betaalde kosten altijd netjes op tijd. Mocht er iets opv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de energía
  2. Proveedor de energía renovable

Escrito por la empresa

Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. We leveren alleen groene stroom en gewoon gas. En, geen andere poespas. Zo houden we energie voordelig. Met onze slimme app regel je al je energiezaken zelf online makkelijk en snel. En met alle inzichten, tips & tricks hou jij 24/7 de touwtjes in handen. Onze energie hoeft jou geen extra energie te kosten. Simpel toch? Duidelijk. Oxxio.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

748 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij zouden na de verhuizing ons oude…

Wij zouden na de verhuizing ons oude contract behouden en tijdelijk een variabel contract nemen. Dat zou automatisch gaan, nu komen we erachter dat we al een maand het variabele contract hebben. Net een medewerker aan de telefoon gehad, zij kon niks voor ons doen! Geen moeite nemen om met een oplossing te komen. Daar zijn we dus maanden voor gebleven bij Oxxio! Stappen meteen over.

2 de julio de 2026

Update 3-7-26
Dank voor het toesturen van je gegevens. Ik heb zojuist geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen. Dat is niet gelukt. Volgende week proberen we het graag opnieuw.

Beste Sylvia,

Wat zonde om te lezen dat je overstapt nadat we je contract niet meer konden herstellen. Ik snap dat je teleurgesteld bent want we hadden aangegeven dat het automatisch goed zou komen, begrijp ik uit je bericht.

Wanneer je verhuist, kun je het bestaande contract gewoon meeverhuizen. Het is me daarom niet duidelijk waarom er in eerste instantie voor een variabel contract is gekozen. Graag kijk ik met je mee of we alsnog iets kunnen betekenen?

Als je hier behoefte aan hebt, stuur dan gerust je gegevens aan ons toe via een reactie op ons verzoek.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

App maanden niet bijgewerkt

In december 2025 een jaarcontract afgesloten, het is nu bijna juli en het advies mbt het termijnbedrag is, na oeverloze chats en telefoongesprekken, eindelijk sinds vorige week zichtbaar.
Verder kreeg ik een email getiteld Oxxio trakteert, gaat over in een bepaalde periode gratis stroom, zou onder het kopje producten staan, na weer diverse chats nog steeds niet zichtbaar. Vertelt iemand van de helpdesk dat ik hiervoor niet in aanmerking kom om er blijkbaar maar snel vanaf te zijn, volgende medewerker verzekerd mij dat ik hiervoor wel in aanmerking kom en het snel wordt opgelost, dit speelt dus ook al maanden. Svp niet aankomen met dat ik een belafspraak moet maken, gelukkig nog maar een paar maanden te gaan tot december.

22 de junio de 2026

Beste Koos,

Dank voor het delen van je ervaring. Zo te zien heeft met name je ervaring met onze app en het contact met de Klantenservice voor onvrede bij je gezorgd. Zonde natuurlijk. We hadden graag gezien dat de app juist direct de juiste informatie had getoond. Het spijt ons dat we voor frustraties hebben gezorgd bij je.

Wat de reden is dat bij jou de app niet goed lijkt te werken, kan ik zo niet zeggen. Ik zou graag meekijken. Wil je daarom je gegevens toesturen? Alvast bedankt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geld terug

Since april I received a pdf with how the overview of my early evaluation.
I am to recieve money back from oxxio and on the pdf stated within 14 days after receiving that email, I have not yet received my funds returned nor is the app working or website so that I can see what the problem is.

23 de abril de 2026

Hello Avila C Caines,

Thank you for reviewing us. I understand you are not that positive since you are still waiting to receive your money back from us. We always try to pay within 14 days so we are assuming something is wrong, in the sense that maybe we settled the amount with an outstanding amount.

I would be happy to check for you. Will you please respond to our information request?

IK BEN NIET VERHUISD

Bij omzetting bestaand contract gaat het fout. Gewijzigd contract wordt niet opgemaakt omdat ik zou zijn verhuisd?? OXXIO meldt ook af bij Liander. Ik ben echter helemaal niet verhuisd!!! Ik heb veel moeite moeten doen e.e.a. te corrigeren bij Liander en een spoedcontract op laten maken (op de condities waarmee ik akkoord ging tijdens voorstel omzetting. Dit was ook nog wel een ding, tarieven waren hoger). Stress, historisch verbruik weg in app/account, tijd en moeite om alles weer te corrigeren en nog niets van OXXIO gehoord. Sorry ofzo...

20 de mayo de 2026

Beste Janneke Mollema,

Onze excuses voor de vervelende situatie die is ontstaan rondom de omzetting van je contract.

We begrijpen dat dit voor veel stress, tijd en extra inspanning heeft gezorgd. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een contractwijziging ten onrechte wordt verwerkt als een verhuizing, met als gevolg een afmelding bij Liander, het verlies van historisch verbruik in je account en de noodzaak om zelf diverse correcties te laten uitvoeren. Ook begrijpen we dat het bijzonder frustrerend is wanneer daarbij onduidelijkheid ontstaat over de afgesproken tarieven.

Als je je gegevens aan ons doorgeeft, neem ik persoonlijk contact met je op om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen ontstaan en wat we kunnen doen om dit verder op te lossen.

Zoulikha

Valorada con 4 estrellas sobre 5

duidelijk en goed maandelijks overzicht…

duidelijk en goed maandelijks overzicht met vergelijkings mogelijkheden.

4 de junio de 2026

Beste Yvonne Slof,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het duidelijke overzicht en de vergelijkingsmogelijkheden.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

i pay, they provide

i pay, they provide, simple.

30 de mayo de 2025

Dear Frank,

Sometimes it's as simple as that. Just happy to see you are satisfied with the service so far. Thank you for your response.

Zitten all sinds 2011 bij Oxxio

Zitten all sinds 2011 bij Oxxio , nooit probleeme gehadt. Met de Oxxio app , heb je altijdt inzicht in je verbruik en factuur , en als je eens een probleem hebt wordt man van de Klantenservice goed geholpen .
Ik kan Oxxio dus goed aanbevelen .

29 de mayo de 2026

Beste Petra,

Wat fijn om te horen dat je al sinds 2011 tevreden bent over onze diensten en de Oxxio app. We waarderen je positieve feedback en aanbeveling enorm. Bedankt voor je loyaliteit!

Zoulikha

Topdeal topleverancier

28 de mayo de 2026

Beste Nick Kasman,

Het doet ons goed te lezen dat je zo tevreden bent. Fijn dat je dit met ons deelt hier. Bedankt daarvoor.

Eneco Webcare

Klantenservice onbereikbaar

Een mail gekregen van Oxxio dat contract afloopt echter dit is niet correct. Zie dan maar eens iemand te pakken te krijgen. Je komt zowel bij telefoon als internet terecht bij de chatbot Oscar die niet functioneert. Verder terugbelverzoek gedaan, belt er iemand terug met zon mocro of turks accent met op de achtergrond muziek en herrie die de verbinding verbreekt omdat hij het niet verstaat. De bereikbaarheid van, en de klantenservice van Oxxio kan wel een stukje beter.

28 de mayo de 2026

Beste al v.

Dat klinkt zeker niet best, zoals je je ervaring met onze Klantenservice beschrijft. Dat is niet de indruk die we bij je achter willen laten natuurlijk, sorry daarvoor. Wil je je ons je gegevens via dit platform toesturen zodat we nog kunnen nagaan waarom je onterecht een mailtje over een aflopend contract hebt ontvangen? Ook kunnen we dan de betreffende medewerker van feedback voorzien.

Bedankt alvast!

Goede prijs/prestatie verhouding

Wat mij betreft goede prijs/prestatie verhouding. Ik ervaar geen rare, onfatsoenlijke of absurde gevallen en situaties.

Beste ouder,

We zijn blij te horen dat je onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert en een positieve ervaring hebt. Bedankt voor je feedback!

Geen klachten

Hallo Eduardo,

Heel fijn om te lezen dat je geen klachten ervaart. Dat houden we natuurlijk ook graag zo. Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Goed service

Goed bedrijf Oxxio

Beste Hassan,

Fijn te horen dat je ons goed beoordeelt. Dankjewel!

Nooit problemen gehad

Nooit problemen gehad

Beste ISHAK MANSJUR,

Wij zijn natuurlijk heel blij om dat te horen. Fijn dat je dit met ons deelt. Dank daarvoor.

Keurige uitgelegd!

Duidelijke informatie en dat iedere maand!
Zo houdt je prima overzicht.

20 de marzo de 2026

Beste A. Coolen,

We zijn blij te horen dat onze maandelijkse informatie je helpt om een goed overzicht te behouden. Bedankt voor je feedback!

Very good .company

Dear mevrouw CANDREA,

Thanks a lot for your positive feedback, highly appreciated. If you'd like to take a moment to change the number of stars selected, that would be great as well.

Betrouwbare energieleverancier.

Inmiddels vele jaren klant bij OXXIO en ervaar dit als een betrouwbare energieleverancier. Geen poespas en loze beloftes. In een turbulente energiemarkt soms de neiging om een overstap te doen maar zolang ze bij OXXIO betrouwbaar en correct blijven hebben ze mij als klant.

Beste Jos Goseling,

Bedankt voor je jarenlange loyaliteit en de positieve feedback. We waarderen het enorm dat je ons als een betrouwbare energieleverancier ervaart. We blijven ons inzetten voor een correcte service.

Informatie is altijd duidelijk

Wordt netjes op de hoogte gehouden als er wat veranderd.

Beste Hennie,

Heel fijn om te horen dat we je goed op de hoogte houden. Bedankt voor je positieve feedback!

Heel yrvreden

Overstappen naar oxxio dat ging heel soepel deze ervaring heb ik bij andere niet.

Alles duidelijk zichtbaar in de app

Beste Marcel van Weelden,

Wat fijn om te horen dat de overstap naar ons zo soepel verliep en dat onze app zo duidelijk is. We waarderen je positieve feedback enorm!

Oxxio Webcare

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.