Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Verzending was er gouw was prima maar dat er een abonnement aan zat bij eerste bestelling was niet duidelijk alleen bij 2potten stond het. Want je moet het toch eerst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze asiel hond had een ernstig verstoorde darmflora. Ontlasting had een afwijkende kleur en zeer regelmatig diarree. Deze probiotica helpt enorm! Je moet wel consequent zijn (elke dag geven) en voor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig product!! Mijn aller liefste pup Shelby is nu 10 maanden. Met 3 maanden werd er giardia (parasiet) bij hem geconstateerd. Na twee Panacur kuren was die parasiet vrij maar toen begon het her... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede ervaring. Snelle levering betrouwbaar. En het werkt voor de hond. Minder krabben geen onrust en ontlasting is zeker verbeterd,vind ze ook niet meer onrustig. Zeker aan te raden

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,4

Todas las opiniones

91 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Probiotica pawrful

Onze hond Nanu was winderig en down .. eenmaal gestart met pawrful probiotica voor de darmen en na een week merkte we al verschil .. nu ruim drie weken verder en Nanu is weer helemaal de oude .. ik ben zeer tevreden

21 de marzo de 2026

Hi,

Wat ontzettend fijn om te horen dat Nanu weer helemaal de oude is. Wij hebben de foto van jullie schattige viervoeter mogen zien, dus heel fijn dat wij mogen bijdragen in het blijdschap van jullie Nanu!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ondanks het feit dat na 30 dagen nog…

Ondanks het feit dat na 30 dagen nog geen echt resultaat geboekt is hou ik nog vertrouwen in de goede afloop door de zeer persoonlijk benadering van de eigenaren…

15 de marzo de 2026

Hi Marie-José,

Dank voor de eerlijke feedback! We doen altijd ons best om alles z.s.m. op te pakken. Het proces kan tot 12 weken duren, zoals aangegeven op onze website.

Hou vol en dan komt het goed! Je weet ons te vinden via de e-mail ;)

Skip onze dwergschnauzer

Skip onze dwergschnauzer had al enige tijd last van een bepaalde jeuk en was ook erg onrustig, we hadden al verschillende producten gebruikt maar er was weinig verbetering te zien tot dat we via internet het product probiotica ontdekte we zijn dit gaan gebruiken en na een week of twee kwam er zien der ogen verbetering in en nu na een week of zes gaat het steeds beter dus we zijn hier wel erg tevreden over zeker voor het welzijn van onze Skip en dat is voor ons het belangrijkste.

Hi Daan,

Wat ontzettend fijn om te horen. Gelukkig dat de oogjes bij jullie Skip er beter uitzien en dat het welzijn steeds beter wordt.

Geef Skip een pootje van ons!

Team Pawrful 🐾

Nu voor de 2e keer besteld

Nu voor de 2e keer besteld
Onze hond gaat er goed op
Minder jeuk minder darmproblemen en eet ze zonder er een probleem van te maken.
Makkelijk te bestellen zelfs een abonnement is mogelijk

Hi H. de Vries,

Wat fijn dat jullie hond er goed op gaat!

Fijn om te horen dat hij/zij via onze abonnementsoptie automatisch de snoepjes krijgt en ze lekker op eet.

Veel liefs!

Groet,

Een super product

Een super product. We gebruiken het al eens paar maand en onze hond heeft geen last meer van zijn darmen

Hi Herman,

Wat tof om te horen dat je ons product als super ervaart.

Wij vinden het super dat je onderdeel uitmaakt van onze trouwe roedel! 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Begonnen met probiotica

Kan nog niet veel zeggen we zijn nog maar aan de tweede pot begonnen tot nu toe nog geen verbetering ik hoop dat we toch iets beginnen op te merken

9 de marzo de 2026

Dag Bertha,

Dank voor het achterlaten van uw review! Wij hebben u zojuist een e-mail gestuurd om samen te kijken naar de voortgang.

Het proces kan wat langer duren, en elke hond is anders en daarom komen wij graag met u in contact om optimaal mee te denken! 😊

We horen graag van u.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle reactie en in het bijzonder…

Zeer snelle reactie en in het bijzonder een heel goede oplossing, mijn eerste bestelling niet ontvangen maar Pawrful heeft direct een nieuwe verstuurd die ik ondertussen ontvangen heb.Dat is nu eens een zeer goede service. Prima bedrijf.

5 de marzo de 2026

Hi Herman,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Wij doen altijd ons uiterste best.

Veel plezier met jouw supplement, en hou ons op de hoogte over de voortgang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en juiste levering.

Snelle en juiste levering.
Jettie vindt de brokjes lekker

26 de febrero de 2026

Hi Lucia,

Wat ontzettend fijn om te horen dat Jettie de brokjes lekker vindt en de levering zo goed bevallen is.

Veel plezier ermee en geef Jettie een aai van ons!

Het werd snel geleverd

Het werd snel geleverd, ik weet nog niet wat het effect is, de hond krijgt het nu al een paar dagen.

28 de febrero de 2026

Hi Atoniya,

Fijn om te horen dat de levering zo goed bevallen is. Het effect is een kwestie van tijd.

Bij vragen stuur ons gerust een e-mail via support@pawrful.nl!

fijn bedrijf

Het komt heel persoonlijk over.Er wordt met je meegedacht.Snelle levering.

23 de febrero de 2026

Hi Lidewijn,

Fijn om te horen dat je het als persoonlijk en snel ervaart.

Wij doen ons best!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel geleverd,de hond lust ze…

Heel snel geleverd,de hond lust ze graag,ik ben het nu 3 dagen aan het geven,hij schudt al veel minder met zijn kop.Zeer tevreden,zal in de toekomst nog meer bestellen.

18 de febrero de 2026

Hi Chantal,

Wat ontzettend fijn om te horen dat onze service & het product zo goed zijn bevallen.

Goed om te lezen dat jouw hond al minder met zijn kop schud. Geef hem een aai van ons en welkom bij de roedel 💚🐾

Goedemorgen

Goedemorgen , de bestelling is goed aangekomen.
Max is goed met de snoepjes ,zoals ik die noem .
Hij loopt vanzelf naar de kast daar hij weet dat hij ze krijgt.Het is een gelukkige hond en zijn baasje ook .
Vriendelijke groetjes , Martine en Max.

16 de febrero de 2026

Hi Martine,

Wat fijn dat jouw Max zo ontzettend goed gaat op onze ''snoepjes''.

Pas op, dat hij niet alles in een keer op eet ;)

Fijn dat jullie beide gelukkig zijn, dat zijn wij ook met jullie in onze roedel! 💚

Aanrader, werkt goed!

Ik had een potje Pawrful probiotica besteld voor de hond van mijn vriendin. In het begin merkte we niet zo veel, maar na een week of 3 zagen we echt veel verschil in de klachten die hij had. De klachten werden langzaam minder en zijn nu bijna weg. Het werkt blijkbaar echt voor een goede darmflora!

12 de enero de 2026

Hi Job,

Wat ontzettend fijn om te horen! Welkom bij onze roedel en geef een aai aan de hond van jouw vriendin van ons.

Vriendelijke poot,

Mijn hond had veel jeuk

Mijn hond had veel jeuk. Dure pillen van de dierenarts werkte niet.
Nu krijgt hij elke dag 1 brokje en hij jeukt bijna niet meer. Heel blij mee.

10 de febrero de 2026

Hi Jannie,

Wat ontzettend fijn om te horen dat jeuk vrijwel verdwenen is. Lekker door blijven gaan! Geef een aai aan jouw hond van ons.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eerst ging het mis bij per ongeluk…

Eerst ging het mis bij per ongeluk afsluiten abonnement. Gelukkig rechtgezet. Onze beide honden klapperen nog meer met de oren en komt veel oorsmeer uit te de oren sinds het gebruik van dit (veel te dure) product.

10 de febrero de 2026

Beste Wolters,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw honden extra last lijken te hebben. Graag wil ik u helpen bij het oplossen van het probleem. Bij een probiotica supplement is het mogelijk dat klachten tijdelijk toenemen, voordat het opgelost wordt. Dit komt doordat de darmflora in ontwikkeling is en slechte bacteriën worden aangepakt.

Het teken van meer oorsmeer, kan daarin dus juist een goed teken zijn, en het begin van de oplossing voor het probleem! Zou u contact met ons op willen nemen via support@pawrful.nl?

Dan kijken we graag met u mee naar de situatie. Zou u daar het bestelnummer, de klachten, de tijd dat u het gebruikt en de progressie tot nu toe kunnen toelichten.

We horen graag van u! Verder fijn om te horen dat we u hebben kunnen helpen met het corrigeren van een per ongeluk afgesloten abonnement.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij horen graag van u en helpen dan graag verder!

Met vriendelijke poot,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blue moest wel even wennen aan deze…

Blue moest wel even wennen aan deze snoepjes voor haar maar nu vind ze het lekker en is al goed te merken dat het werkt ze gebruikt nu 3 dagen dus kan nog niet veel over zeggen

2 de febrero de 2026

Hi Margaretha,

Wat fijn om te horen dat Blue ze lekker vindt. Honden zijn soms net mensen, en moeten ook even wennen.

Goed om te horen dat je al merkt dat het werkt!

Vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening. Pakket niet te lang onderweg. Bedankt. Groetjes van Christiane. 🙏🙏🙏

29 de diciembre de 2025

Hi Christiane,

Wat ontzettend fijn om te horen! Mochten wij je verder nog kunnen helpen, dan weet je ons te vinden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik gebruik het nu bijna 2maanden maar…

Ik gebruik het nu bijna 1 maand maar merk geen verschil. Hopelijk bij de volgende pot resultaat🤞
Ps na 2 maanden volgt een update

8 de enero de 2026

Hi Gerda,

Wat vervelend om te horen dat er nog geen resultaat is, maar niks om je zorgen over te maken. Het proces kan tot 12 weken duren zoals omschreven op onze website en in onze e-mails. Elke hond, is net even anders.

Ik heb in ons systeem gekeken en als het goed is heeft u het 7 december besteld. Kan het kloppen dat u het ongeveer 1 maand gebruikt? Wij komen graag met u in contact om u van persoonlijk advies te voorzien en te helpen bij het bereiken van het gewenste resultaat.

Zou u ons een mail kunnen sturen via support@pawrful.nl met daarin:
- Hoelang u het gebruikt
- Hoevaak en in welke hoeveelheid
- Het gewicht en ras van uw hond
- Geeft u het elke dag of met pauzes?

Wij horen graag van u!

Team Pawrful 💚

8 consejos para escribir buenas reseñas.