Verzending was er gouw was prima maar dat er een abonnement aan zat bij eerste bestelling was niet duidelijk alleen bij 2potten stond het. Want je moet het toch eerst... Ver más
La empresa ha respondido
Onze asiel hond had een ernstig verstoorde darmflora. Ontlasting had een afwijkende kleur en zeer regelmatig diarree. Deze probiotica helpt enorm! Je moet wel consequent zijn (elke dag geven) en voor... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtig product!! Mijn aller liefste pup Shelby is nu 10 maanden. Met 3 maanden werd er giardia (parasiet) bij hem geconstateerd. Na twee Panacur kuren was die parasiet vrij maar toen begon het her... Ver más
La empresa ha respondido
Goede ervaring. Snelle levering betrouwbaar. En het werkt voor de hond. Minder krabben geen onrust en ontlasting is zeker verbeterd,vind ze ook niet meer onrustig. Zeker aan te raden
La empresa ha respondido
Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.
De Smidse 21, 6931KJ, Westervoort, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik heb een zeer goed advies gekregen van hun wat ik voor mijn hondje die darmproblemen had .
Nu ben ik al een kleine week verder en mijn hondje heeft er geen last meer van.
Die botjessnoepje probiotica zijn geweldig !
Dankjewel hiervoor 👌👏🏻❤️

Respuesta de Pawrful
Het bedrijf is uitstekend en komen ook hun afspraken na.
Ik heb het betaalde geld terug gestort gekregen nadat was gebleken dat het produkt geen goede match was met onze hond.
Onze hond kreeg hele erge diarree en de jeukklachten verminderde niet bij gebruik,de jeukklachten was de reden om met probiotica te starten.
Tijdje gestopt om te kijken of het echt aan de probiotica lag,
Toen had onze hond geen diarree meer daarna wederom gestart en de diarree klachten pijlsnel terug.
Deze probiotica was geen goede match voor onze hond

Respuesta de Pawrful
Het is op dit moment te vroeg om een oordeel uit te spreken. Kom over een week of vier nog eens terug.

Respuesta de Pawrful
Wij zijn erg tevreden! We zien duidelijk verschil: Ziva heeft minder jeuk en zit zichtbaar beter in haar vel. Bovendien vindt ze het ook nog eens lekker en is het op natuurlijke basis.
Ik raad het zeker aan.
snelle verzending en heel klantvriendelijk.

Respuesta de Pawrful
Steeds goed op de hoogte gehouden qua verzending en ook correct

Respuesta de Pawrful
Wij zijn door instagram met hun in contact gekomen,
Wij mochten bij roxy de anti jeuk en gezonde darmstelsel uit proberen,
Roxy heeft een allergische reactie opgelopen door bepaald wasmiddel waardoor ze zich kaal beet. Zijn we begonnen met de anti jeuk en gezonde darmstelsel. en binnen 4 dagen was de jeuk weg en na een weekje zelfs de roodheid.
Het is echt een goed werk snoepje! voor ons is dit echt een top supplement die we kunnen toe passen als een hond last van jeuk heeft

Respuesta de Pawrful
De probiotica van Pawrful bevallen hier verrassend goed. De structuur is zacht, waardoor het makkelijk weggaat, en mijn hond eet het zonder aarzelen op. Ook fijn is dat het ook nog eens goed is voor de darmflora. Het contact met Pawrful verliep soepel en de levering was snel. Zeker tevreden.:)

Respuesta de Pawrful
Super goede service, snelle levering. De probiotica gaat er bij mijn franse bull goed in. Hopelijk is het resultaat ook super!

Respuesta de Pawrful
Best wel snelle levering hopelijk werkt het goed bij mijn hond maar ik kan er nog niet veel over vertellen want ik heb zz gisteren pas ontvangen

Respuesta de Pawrful
De probiotica van pawrful is echt een aanrader…het is een lekker smeuïge traktatie die je lieve viervoeter graag opsmikkeld. Het is dus goed voor je hond en erg lekker !! Het contact met pawrful is ook bijzonder prettig. Binnen en dag was de probiotica binnen. Ik zeg DOEN 🩵.

Respuesta de Pawrful
Mijn hondje heeft de pawrful probiotica anti jeuk en darmfezondheid geprobeerd ze vindt ze super lekker en tot nu toe al heel positief over het product ze reageerd er heel goed op! Zal het zeker aanraden en nog een keer kopen! Je komt ook makkelijk in contact met pawrful en helpen je goed!

Respuesta de Pawrful
Onze hond had eerst last van jeuk en kreeg daardoor rode irritatie plekken. Nu na een aantal pawrful snoepjes zien we gelijk resultaat in het minder krabben en de vlekken worden ook beter.

Respuesta de Pawrful
Het viel mij op dat onze hond meer aan het pootlikken was dan gewoonlijk en zijn ontlasting minder goed was. Na aanschaf en gebruik van de pawrful snoepjes/brokjes is het afgenomen!

Respuesta de Pawrful
De levering was top, onze hond had last van zijn darmen, knaagde aan zijn poten en at de hele tijd gras. Na talloze middeltjes eindelijk iets wat écht werkt.
Wij herkennen onze hond niet meer terug, hij is energiek, vrolijk en weer speels!

Respuesta de Pawrful
Snelle levering! De probiotica snoepjes hebben goed geholpen tegen het krabben. Zowel baasje als hond helemaal tevreden!

Respuesta de Pawrful
Goede overzichtelijke webpagina met heldere uitleg. Bestelling geplaatst en ook snel en correct geleverd. Mooi product in een mooie verpakking en onze hond vindt ze super lekker.

Respuesta de Pawrful
Naast dat de hond het heel lekker vindt (heel belangrijk), lijkt het ook te werken. Wat dat betreft dus een goede investering voor de gezondheid van mijn hond. Aanrader!

Respuesta de Pawrful
Goed product en snelle levering. Top service!

Respuesta de Pawrful
Mijn hondje at vaak gras tijdens het wandelen en had ook vaak last van slechte ontlasting. Na het gebruik van de Pawrful supplementen is hier verbetering in gekomen!