Banner for Animigo.nl

Animigo.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laatste jaren voor onze grote hond hier de supplementen gekocht omdat hij artrose had en erg stijf was. Helaas hebben we hem nu twee weken geleden in moeten laten slapen. Mocht je hond last... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze 15 jaar oude Buhund had al enige tijd last van zijn gewrichten we zagen dat hij steeds moeilijker na het slapen kon opstaan. Volgens de dierenarts heeft hij waarschijnlijk last van zijn gewricht... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Bij Animigo.nl weten we als geen ander dat je huisdier echt onderdeel is van je gezin. We bieden een grote reeks natuurlijke supplementen, sprays en apparaten, die allemaal liefdevol zijn ontwikkeld door dierenliefhebbers. Je feedback zetten we graag om in betere producten.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

717 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

172 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen

17 de junio de 2026

Beste Samantha,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te horen dat je nog niets hebt ontvangen!

Een medewerker van ons team heeft inmiddels via e-mail contact met je opgenomen om je te voorzien van meer informatie over de status van je bestelling.

We hopen dat er snel duidelijkheid is!

Animigo is heel klantvriendelijk

Animigo is heel klantvriendelijk. Je kunt er terecht voor al je vragen en advies over hun producten. Je krijgt ook vrij snel antwoord. Hun producten zijn prima, al heb ik sommige nog niet zo lang in gebruik. Tot nu toe mag ik echter niet mopperen.

12 de mayo de 2026

Geen enkele reactie

Maatschepje is veel te groot, de dosering is max 0,5 gram. Schepje begint bij 2,5 gram. Via de chat een bericht hierover achtergelaten, nooit meer een reactie op gekregen

30 de mayo de 2026

Hallo Jolanda,

Bedankt voor je beoordeling.

Onze welgemeende excuses voor het uitblijven van een reactie via de chat en de verwarring over het maatschepje.

Het klopt inderdaad dat het meegeleverde maatschepje groter is, dit is vaak bedoeld voor grotere doseringen of de totale inhoud.

Voor een nauwkeurige dosering van 0,5 gram raden we daarom altijd een precisieweegschaal aan.

Vriendelijke groeten,

Werkt ec

Vlot geleverd. Ik gebruik dit al meerdere jaren voor mijn hond met hooikoorts, als ik het hem zonder onderbreking( dus ook als hij geen klachten heeft) blijf geven dan heeft hij vrijwel geen last van jeuk of droge geïrriteerde huid, of kale plekken.

6 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kan merken dat het wat beter wordt…

Kan merken dat het wat beter wordt omwille het plassen van mijn hond. Ben wel van plan als deze capsules weer te gaan kopen, maar moet ze wel in iets van vlees stoppen, omdat hij die capsules niet lekker vind en uitspuugt...

30 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn hond,die 14,5 jaar oud is,heeft…

Mijn hond,die 14,5 jaar oud is,heeft ondanks haar artrose een betere opzet mét haar achterpoten.
Ik meng het mét gember,en gelukkig vind ze dit prima want de meeste honden vinden gember vies.
Samen met de calming ade,die ik ook meng met melatonine,komt ze gelukkig de dag dóór.
Ik ben totaal géén fan van de " nog Pharma"
Dus voor Senna gaat het nog.

29 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik kreeg voor mijn hond vitamines met…

Ik kreeg voor mijn hond vitamines met druiven extract, wat heel slecht voor de hond kan zijn. Dat vond ik minder geslaagd. Toen ik dit aan hun uitlegde kreeg ik wel mijn geld terug, wat ik dan weer goed vond.

26 de abril de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je feedback.

Fijn dat de terugbetaling goed is afgehandeld, maar we willen je graag geruststellen over het ingrediënt.

De hoeveelheid druivenextract in dit product is zo minimaal dat het absoluut geen kwaad kan voor je hond. Al onze producten voldoen aan de strengste EU-normen en worden altijd zorgvuldig getest in samenwerking met dierenartsen, zodat ze volledig veilig zijn voor je trouwe viervoeter.

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan staat ons team altijd voor je klaar!

Het bedrijf is prima

Het bedrijf is prima, maar het product werkt niet en er wordt niet op mail gereageerd

Contact gehad en ik ben zeer tevreden over de oplossing, bedankt

13 de mayo de 2026

Hallo Anita,

Bedankt voor je review.

We vinden het jammer om te horen dat je het gevoel hebt dat het product niet werkt en dat er niet op je berichten is gereageerd.

We hebben dit direct voor je nagekeken in ons systeem en we zien dat ons team inmiddels al een passende oplossing aan je heeft voorgesteld per e-mail.

We hopen dit zo snel mogelijk naar tevredenheid met je af te ronden!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ondanks afspraken op whatsapp waarbij…

Ondanks afspraken op whatsapp waarbij ik duidelijk was geweest dat de bezorger niet langs was geweest heb ik de glucosamine niet meer ontvangen na retour zending. Waarschijnlijk heeft de bezorger het regelrecht naar het afhaalpunt gebracht. Ik woon in buitengebied het bezorgen kostte blijkbaar te veel moeite. Ik voel mij dus bestolen.

21 de abril de 2026

Beste Cor,

Bedankt voor je beoordeling op TrustPilot.

We willen je laten weten dat ons team zojuist per e-mail contact met je heeft opgenomen met een voorstel voor een oplossing.

We kijken uit naar je reactie via die weg, zodat we dit zo snel mogelijk alsnog netjes voor je in orde kunnen maken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

waren op zoek naar probiotica…

we waren op zoek naar deze probiotica voor onze hond die op de adressen waar we het voordien kochten niet meer konden leveren
waren dus blij dat zij dit wel aanboden en dan ook nog aan een mooie prijs

6 de abril de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.