Ik heb nu al meerdere tassen gekocht bij Pepper Luxury Vintage en ben superblij met de tassen! Hele mooie kwaliteit, goede beschrijving, ook exacte omschrijving en fotos’s met bijvoorbeeld gebruiksspo... Ver más
La empresa ha respondido
Mooie tassen, sieraden enz Na bestelling een onwijs leuke mail gekregen van Marlies. Bestelling de volgende dag al in huis. Precies zoals op de foto, erg blij met m’n collier Zal zeker vaker kope... Ver más
La empresa ha respondido
In een woord, geweldig! Afgelopen keer een ketting besteld met een Chanel bedel. De ketting werd de volgende dag verzonden en dag erna was die al bezorgd ! Heel mooi en goed stevig ingepakt. He... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een ontzettend goede ervaring gehad tijdens de poppup en ben heel fijn geholpen bij het maken van mijn keuzes! Ook bij een vraag achteraf kreeg ik direct reactie, heel fijn.
La empresa ha respondido
Hi, I’m Marlies - founder of Pepper Luxury Vintage. Born and raised in the Netherlands, I’ve been fascinated by luxury pieces for as long as I can remember. Every item carries a story - whether it’s a treasured legacy or a reward for hard work. That magic is what drives me. With new prices of designer pieces increasing, quality declining, and fashion being one of the most polluting industries in the world, I believe in the power of vintage more than ever. Every item deserves a second life, and I’m proud to give them a new chapter. My journey started as Bobbie Luxury Vintage, but evolution is part of the story. Pepper is the next step - bolder, sharper, and ready for the future. Thank you for being part of this transformation. I hope you love your piece as much as I do. If you have any questions, feel free to reach out - I’d love to help! Love, Marlies X
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Ik had wat kleine leren goederen besteld (bag straps). Deze passen goed bij mijn designertas. Ik was wat huiverig of het er echt mooi uit zou zien, maar dat was onnodig: het is een prachtige kwaliteit. Dit is heel leuk, want nu kan ik mijn designer stylen zoals ik in gedachte had. En het eindresultaat is prachtig.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Tijdens de Livestream op Instagram super goed geholpen! Ze namen de tijd om wat producten te laten zien. Daarna een super mooie bag strap besteld samen met een care balm zodat mijn vintage tas mooi blijft. Ben super blij met de producten en het is erg netjes ingepakt.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Mega blij met mijn speedy 30!!!
Stond lang op mn wish list en nu heb ik m eindelijk. Zooo blij mee!!
En super service!! <3

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik ben echt INSANE tevreden van Pepper Luxury Vintage, wat een geweldige service. Ik bestelde op Black Friday een strap bij hun en zaterdagochtend was mijn pakje al naar België geleverd? Ik kan echt geen betere service bedenken. Dankjewel voor het mooie pakje!🩷💋

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Bestelling geplaatst van de organizer, en helaas de verkeerde kleur ontvangen. Kan gebeuren, mailtje gestuurd en direct een passende oplossing gevonden. Super fijn en netjes!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Good service, quick delivery and great vintage bag!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Echt waaaanzinnig, het team, de tassen. Paar weken geleden was ik bij de pop up store in Amsterdam en wat was dat leuk zeg. Ik moest zal zou een tas kopen. En dat was gelukt. Ik had super veel keus. De tassen waren allemaal in een mega goeie staat en er waren er zo veel. De meiden waren ook zo lief. Ze waren mega klantvriendelijk en hielpen je echt heel goed. Ik ben met een lege portemonnee weggegaan maar met een lach op mijn gezicht.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik heb 2 tassen gekocht die in op de site stonden met: conditie zeer goed.
Dat is het alles behalve: beschadigingen en verschillende vlekken.
Heel jammer, maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Zo betrouwbaar!
Tas in perfecte conditie en reacties/verzendtijd was echt mega snel… for sure dat ik nog meer tassen hier kom halen🫶🏼
Good job pepper💞

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Het was top! Via de live had ik kunnen kijken welke tas ik wou en hoe die er uitzag. Snelle levering en mooi ingepakt! Heel blij mee, zeker een aanrader:)

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Bij jullie in de pop-up geweest en mijn droomtas daar gevonden!! De gucci Abbey! Zo blij mee en de perfecte tas voor elke dag. Super leuke inrichting van de winkel en heel gastvrij. Het was het zeker waard om in de rij te staan💌

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Tas gekocht op de pop up in Amsterdam. Heeel blij mee! Alle tassen zagen er super goed uit en de meiden waren zo lief en behulpzaam! Absoluut een aanrader!! ♥️

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik ben super tevreden met mijn bestelling. De tas is in hele goede conditie en ziet er prachtig uit. Ook zaten er leuke stickers bij, wat een leuke extra verrassing was. Daarnaast was de verzending heel snel. Echt een aanrader!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Alleen dames? Ech nie! Als krachtpatser slaagde ik bij Pepper 100% voor ‘n LV-bagagelabel met een briefje van de directrice waarin ze (bijna) verkering vroeg… Wat een koopfeest, heren. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Super snel mijn tas binnen gekregen. Goede communicatie en de tas is in hele goede staat. Al met al super blij met dit adres waar de designer vintage tassen te koop zijn. Mijn volgende tas gaat hier weer vandaan zijn! Liefs

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Een hele mooie LV speedy 35 als cadeau voor mijn zusje gekocht. De tas komt helemaal overeen met de beschrijving. Ze versturen snel en houden je goed op de hoogte van de verzending. Er zitten ook nog eens leuke goodies bij! Geweldig 🌶️

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik ben super blij met mijn Louis Vuitton Speedy 30! De tas is prachtig en precies zoals ik had gehoopt. Ik ben ook heel goed en snel geholpen via de mail, de communicatie was vriendelijk, duidelijk en snel. Echt een fijne ervaring met vriendelijke mensen en een uitstekende service. Bedankt!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Super cute items they have! Quality and state of goods were mostly good when we were at their pop up! I managed to find a very cute and unique Gucci bag, which i am super happy for.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Super fijne ervaring! Hele mooie winkel en aangenaam personeel. Hier kom ik nog terug!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Más información sobre otros tipos de reseñas.