Hei har aldri opplevd en bedre service som jeg har fått hos Pergolux de har stilt opp 100 % på grunn av av en skade jeg fikk på Screen veggen og tidligere feilbestilling de ordnet opp med en gang... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Etter noen år med drømmen om pergola med vegger, er vi nå straks i mål og tenker selvfølgelig på nye serie 4 Pro. Georg var vår første kontakt hos Pergolux kundeservice og er en flott kontaktetablere... Ver más
Satte veldig pris på å bli oppringt, selv mange dager etter oppringningen. Det gjorde at vi løste problemstillingen og jeg kunne få brukt tiden på andre oppgaver. Tusen takk!
Veldig god service og raske svar. Jeg kjøpte en pergola for omtrent ett år siden og ønsket nå å montere glassdører. Jeg fant noen glasspaneler på Finn.no og hadde behov for rammeverk, håndtak o... Ver más
Información sobre la empresa
- Constructor de porches y pérgolas
- Constructor de glorietas
- Proveedor de cabañas y edificaciones de jardín
- Tienda de mobiliario para jardín
- Tienda de muebles de exterior
Sobre Pergolux Norge
Escrito por la empresa
Velkommen til PERGOLUX!
PERGOLUX er et kvalitetsmerke fra Norge. Et stilig design, utmerket kvalitet og en overkommelig pris gjør vår pergola med lamelltak til et unikt produkt.Información de contacto
Idrettsveien 95, 5353, Straume, Noruega
- 56 97 89 79
- kundeservice@pergolux.no
- pergolux.no
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flotte produkter av god kvalitet og…
Flotte produkter av god kvalitet og veldig bra kundeservice

Respuesta de Pergolux Norge
Veldig bra kundebehandling av Deni …
Veldig bra kundebehandling av Deni Karimov ved reklamasjon i forbindelse med en defekt varmeovn.

Respuesta de Pergolux Norge
Har hatt Pergolux innglasset utestue…
Har hatt Pergolux innglasset utestue 3x4 m nå i noen 2år. Veldig fornøyd! Men plutselig en dag sprakk den ene glassdøren opp i tusen biter, uten å ha fått noen spesielt påkjenning.
Jeg sendte en henvendelse på det til Pergolux med bilder, og etter litt frem og tilbake fikk jeg tilbakemelding fra Deni Karimov, at han hadde hørt med teknisk avdeling, og at ny glassdør er bestilt og blir sendt uten noen ekstra kostnader. Takk for god service😊

Knust glassdør
Har hatt Pergolux Crystal innglasset utestue 3x4 m nå i ganske nøyaktig 2år. Veldig fornøyd! Men plutselig en dag sprakk den ene glassdøren opp i tusen biter, uten å ha fått noen spesielt påkjenning.
Jeg sendte en henvendelse på det til Pergolux med bilder, og etter få dager fikk jeg tilbakemelding fra Deni Karimov, at han hadde hørt med teknisk avdeling, og at ny glassdør er bestilt og blir sendt uten noen ekstra kostnader. Takk for god service😊

Respuesta de Pergolux Norge
Fikk kjempe god service av Deni Karimov…
Fikk kjempe god service av Deni Karimov som bare ordnet opp

Bra Service
Var en liten dings som manglet, ringte kundeservice, og de ordnet opp med en gang.

Respuesta de Pergolux Norge
Pergolux Crystal er flott.
Vi fikk snakke med Deni Karimov som hjalp oss med å bestille opp delene som manglet i vår leveranse. Han var veldig hyggelig og imøtekommende. Så håper vi delene kommer til oss så hagestuen vår Pergolux Crystal kan bli komplett.
Den tar seg flott ut på terrassen vår!
Hilsen Kari Grønlie.

God kvalitet
God kvalitet, bra nøyaktighet i produksjonen som gjør at monteringen går enkelt. Veldig bra instruksjoner. Og resultatet til slutt er veldig bra.

Respuesta de Pergolux Norge
Når pergolan ble levert mangler det…
Når pergolan ble levert mangler det dessverre noen deler som gjorde at vi ikke kunde montere taket. Til tross for mange samtaler, mail og chatt konversasjoner er delene fortsatt , flere uker senere , ikke ankommet. Hele ferien har gått, taket til pergolaen som vi ikke kan montere tar opp hele stuen og hagemøblene tar opp hele garasjen. Kontakten med pergolux skjer stort sett via en ansatt som ikke kan gjøre så mye bortsett fra at sende beskjed videre! Frustrerende og enormt skuffende!

Mye jobb med montering
Mye jobb med montering. Perfekt sluttresultat.

Respuesta de Pergolux Norge
Selve pergolaen er veldig fin, men ovnen som fulgte med er ikke så god
Det var en større jobb å montere enn jeg fikk inntrykk av. Men når den først er montert er den veldig robust og ser bra ut. Men ovnen som fulgte med synes jeg virker for dårlig.

Respuesta de Pergolux Norge
Bra produkt, mangelfull informasjon.
Bra produkt. Ingen informasjon om at produktet ikke kunne leveres på angitte tid. Gikk flere uker uten at jeg hørte ett ord, bortsett fra at eppsten min blir spammet med reklame. Da jeg omsider fikk en dato var jeg hjemme på ventet på leveranse uten at den kom da heller. En uke senere, fortsatt ingen informasjon. Da skulle jeg på reise og ville kansellere. Kontaktet transportøren direkte, og da løsnet det.

Mangler deler - klarer ikke levere - elendig kundeservice
Kjøpte Pergola og midt i monteringen manglet det 2 skruer som var del av bestillingen. Etterbestilte disse. Eter 3 uker hadde jeg fortsatt ikke mottatt skruer og Pergolux visste ikke når skruene vil sendes og skyldte på at de hadde mye å gjøre og kunne ikke prioritere å sende de manglende skruene. At det var «kø» for utsendelse fra lageret i utlandet Venter fortsatt og Pergolaen står halvveis montert i hagen.
De er flinke til å selge men etterservicen er elendig. Kundebehandleren i Norge fikk ikke kontakt med lageret i Tyskland så hun kunne ikke gjøre mer.
En total mangel på intern dialog og logistikk. Ingen info om leveringstid og ingen oppfølging. Får kun info når jeg tar kontakt.
Jeg hadde lest om disse problemene før jeg kjøpte. Ble forsikret av salgsleder i Pergolux om at dette var tilbakelagte problemer og at alle kundene nå ble fulgt godt opp. Det stemmer ikke. Når du har betalt så hjelper hun deg ikke lengre og du blir henvist til en elendig kundeservice. Ringer du så står du i kø 30 min. Når du er først i køen bryter linjen. Det tar dagesvis å få svar på e-post.
Har sendt Pergolux bestillingsreferanse som de har bedt om under.
De 2 manglende skruene ankom etter 6 uker. Fikk helt latterlige bortforklaringer. De fikk ikke kontakt med Tyskland. De hadde ferie (jeg bestilte i mai), måtte vente på tur blant alle forsendelsene, jeg måtte forstå at de hadde altfor mye å gjøre og ikke noen k bemanning, fabrikken hadde ikke skruene, når de fikk skruene måtte de pakkes, de kunne ikke sende skruene fra Tyskland når de var ferdig pakket, de måtte vente en uke på en samlesending til Norge pga toll og de kunne ikke fravike fra rutinen (toll på 2 skruer ?)
Etter endelig å ha mottatt skruene som tilhørte stolper fortsatte vi monteringen. Da manglet hele posen med skruer til å feste motoren. Etter søking på nett og brukte jeg en halv dag ekstra på å kjøre å kjøpe egne skruer. Vi fikk også utfordringer med monteringen av brettet som skal klipses på kortenden over kabler og motorboks. Brettene fikk ikke plass fordi det var lagt inn en duk på siden. Måtte skjære av deler av duken. Når vi skulle parre kontrollboks og fjernkontroll sluttet motorboksens indikatorlys til motoren å fungere.
Fjernkontrollen er også dårlig designet. Små knapper og et display som kun kan sees i mørke og ikke om dagen når du vil styre kamelene. Ringen på jordingskabelen er for liten til skruen den er tiltenkt, så de ber deg feste den på siden i stedet, noe som er mindre trygt.
Monteringsnvisning stemmer ikke alltid og det er forskjeller på forklaringer i videoer og anvisning. Det er også avvik fra anvisning og innhold i esker. Monteringsanvisning mangler viktige detaljer og det gjør også videoene. Det hopper over viktige små detaljer så man blir stående å spekulere og dobbeltsjekke før man kan gå videre.
Det hører med at en av oss er håndtverkerkere. Å sette opp en Pergola skulle vært enkelt.

God service.
Veldig fornøyd med produktet,og fikk veldig god kundeservice ved etterbestillig av screen.

Kundebehandling?
Makan til arroganse og uvillighet skal man lete lenge etter. Kjøper ting fra hele verden og får varer sendt rett så kjapp. Men Pergolux gidder ikke å sende varer.. Dette firmaet burde ingen bruke mer.

Anbefales - høy kvalitet og stilig pergola - Skydance
Min mor kjøpte SunDance S2 4x6 meter. Levering hjem på gårdsplassen, og alle esker godt merket med hva som var innholdet. En godt forklart monteringsanvisning med steg for steg. Jeg og min mann monterte faktisk hele denne store pergolaen alene på 8 timer, og det gikk smertefritt. Pergolaen er av høy kvalitet og er virkelig et løft for mamma sitt hus. All elektronikk funket på først forsøk. Hyggelig salgssjef som hjalp oss med hele kjøpsprosessen.
Nå har min mor etterbestilt screens til langvegg, som vi gleder oss til å montere for henne.
Anbefaler Pergolux hvis du ønsker en pergola av høy kvalitet.

Glem dette selskap
Glem dette selskap, dårlig kundeservice og reservedeler finnes ikke lenger!

Respuesta de Pergolux Norge
Jeg er utrolig fornøyd med servicen jeg…
Jeg er utrolig fornøyd med servicen jeg har fått fra Pergolux! De har vært hjelpsomme og imøtekommende gjennom hele prosessen, og hver gang jeg har hatt spørsmål, har jeg fått rask og god hjelp. Personalet er alltid hyggelige og gir en trygg og positiv opplevelse. Jeg kan varmt anbefale Pergolux til alle som vurderer pergola – jeg har allerede bestilt min, og gleder meg enormt til den kommer!

Respuesta de Pergolux Norge
Meget fornøyd med både pergola og…
Meget fornøyd med både pergola og screen vegger,
i tillegg til super hyggelig kundeservice :-)

Respuesta de Pergolux Norge
Har fått fantastisk hjelp fra Marielle
Har fått fantastisk hjelp fra kundeservice og oppfølging for bestilling av Pergola og det gledes til å få denne plass.
Har bestilt 4x5 meter med glass rundt alle vegger sånn at vi kan forlenge ute kos vår og sommer her i nord😀Takk for all hjelp til no av teamet fra Pergolux

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.