Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sjukt oseriöst företag. Varan kom inte förän efter att jag begärt återbetalning via Klarna. Sen skickade de inkassokrav på fakturan trots att jag aldrig fått någon faktura från dem. De lade då även... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Själva hundtäcket var fint men när man öppnade plastpåsen som den låg i var allt fuktigt, vått och luktade unket. På gränsen till mögeldoft. Då det är nära jul finns inte tid att reklamera den då man... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag beställde ett buröverdrag efter nyår, och det drog ute på lite tiden, men det är väntat i och med röda dagar. När jag sedan mailade och frågade om status, fick jag snabbt svar trots att det var lå... Ver más

Escrito por la empresa

Välkommen till Petcenter.se – där djurens behov, din trygghet och vår passion möts varje dag. 🐾Vår resa började med en djup kärlek till djur – hästar, hundar, katter, smådjur och akvariefiskar har alltid varit en naturlig del av vår vardag. Det engagemanget lade grunden till Petcenter. Med lång erfarenhet av djurhållning och ett brinnande intresse för djurens välmående har vi byggt en butik som sätter djuren först i alla led – från produktval till kundservice. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av premiumfoder, leksaker, tillbehör och omsorgsprodukter för alla typer av husdjur. Vi samarbetar med välkända varumärken och ser till att varje produkt uppfyller våra krav på kvalitet, funktion och trygghet. Vi på Petcenter tror att äkta kärlek till djur handlar om ansvar, kunskap och omtanke. Därför arbetar vi kontinuerligt för att erbjuda hållbara produkter, personlig rådgivning och inspiration till alla djurägare runt om i Sverige.Under kommande år planerar vi även att utöka vår verksamhet med en fysisk butik, där du som kund kan träffa vårt engagerade team och ta del av våra produkter på plats.

1,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Bluff företag

Som jag sagt en gång tidigare, VÄRDELÖST!!!! Gör inte samma misstag som jag och beställ produkter härifrån.. för bakgrund kan ni läsa min första recension. Efter min förra recension hörde butiken av sig och beklagade sig.. jag fick en retursedel och har lyckats skicka tillbaka hundbädden som jag inte var nöjd med. Dom har mottagit hundbädden men jag har inte fått tillbaka några pengar, och dom svarar såklart inte på mail. Så ja 1700kr är som bortblåsta.. riktigt bluff företag, helt obegripligt att det finns sånna här företag i Sverige. Förra gången anmälde jag dom till Konsumentverket. Nu kommer jag anmäla dom till ARN. Säger de igen VÄRDELÖSA!!!

19 de marzo de 2026

Sjukt oseriöst företag

De lade då även på moms på beloppet som redan var inklusive moms.
Svarar inte på mail. Telefonnumret de angivit på fakturan till inkassobolaget är inte i bruk. Handla inte här.

17 de marzo de 2026

Känner mig lurad.

Beställde varor i slutet av november och betalade direkt. Varan visade sig vara restnoterad så jag avbeställde den då det var en julklapp.
Varan kom nu i mars trotts ett ok gällande avbeställning från kundtjänst, så jag frågade om jag fick returnera varan och detta var ok. Jag har nu försökt få tag på Petcenter i flera veckor för att kunna få mina pengar tillbaka men ingen svarar. Känns så ledsamt att inte kunna få tillbaka sina 650 kr. Ser någon på Petcenter detta, snälla, svara på något av alla mina mejl! Mvh Anne

4 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varan kom aldrig fram, fick ingen återbetalning

Beställde en vara som aldrig kom fram. Fick först besked att den skickats, sedan att den kommit bort i posten. När jag bad om återbetalning fick jag svar att den var genomförd, men några pengar kom aldrig. Efter det slutade de svara på mina mejl trots flera försök. Väldigt dålig kundservice och dålig hantering av återbetalningar.

19 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde kattmat 25/1 och har…

Beställde kattmat 25/1 och har fortfarande inte fått varorna. Har skickat ett flertal mail och ett automatiskt svarsmail skickas där man lovar höra av sig inom max 48 timmar. Men ingen hör av sig. När jag ville annulera ordern svarar dom äntligen och erbjöd att dra av 10% vilket jag tackade ja till. Men ingen leverans kom. Nu har jag bett dom ta bort ordern och meddela Klarna. Inget svar.Klarna är informerade.

25 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fått leverans efter några veckor

Har fått leverans efter några veckor. Passade tyvärr inte och skickade tillbaka. Men väntar fortfarande på mina pengar. De skrev att pengar ska skickas för 3 veckor sedan. Nu svara de inte när jag frågade igen.

3 de marzo de 2026

Blufföretag!

Beställde en smådjursbur i januari för drygt 2500 kr ordernummer #2930, betalade med swish. Efter lång tid fick jag svar att den inte fanns i lager. Bad att ångra köpet och få pengarna tillbaka den 21 januari. De har nu slutat svara på mina mejl och har nu 1,5 månad senare ännu inte fått tillbaka mina pengar. POLISANMÄLAN upprättad!

2 de marzo de 2026

Företaget svarar ej

Leveransen kom som den skulle.
MEN behövde dock göra en retur, följde instruktioner och skickade till dem. Fick 2v senare varan skickad tillbaka till mig utan förklaring - och nu inget svar från företaget trots många försök att kontakta dem.

2 de marzo de 2026

Beställ inte här!!!

Beställde mina varor 21 Januari och fortfarande inte fått dem. Lång svarstid och när man väl får svar är det ett ursäktande svar som bara är påhittat om att varorna inte finns på lagret eller att de bytt kundsystem

24 de febrero de 2026

Beställt 2 produkter långt innan jul

Beställt 2 produkter långt innan jul. Efter 3 veckor kontaktade jag företaget. 1 av varorna var restat men skulle komma in veckan efter. Veckan efter kom den andra varan och jag fick klarna faktura på allt. Genom klarna behövde jag bara betala för det jag hade fått. Fick skicka in bild bevis på paketet på den jag fick. Mitten på januari kom den restnoterade varan. Nu i feb har jag fått faktura på hela beloppet via fortnox. Fakturan är från ett annat företag, telefon numret är avstängt, email går till ytterliga ett företag. Ingen svara mail. Dessutom påstå de att de har betalat tillbaka det belopp jag betalade. Det har de inte gjort.

11 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning! Pet Center kommer inte att leverera eller återbetala din beställning.

Jag har ringt och mejlat Pet Center flera gånger angående min beställning #1360, som fortfarande inte har levererats. Beställningsdatumet är den 6 februari och jag har fortfarande inte fått någon leveransinformation. Idag är det den 23 februari. Pet Center har fortfarande inte svarat och deras kundtjänstnummer är inte tillgängligt.

Hittills har jag inte fått någon leverans, leveransinformation eller återbetalning. 599 kronor är nu borta!

6 de febrero de 2026

Varning

Varning, beställt varor men efter 3 månader inte fått något. Lovad återbetalning men fortfarande inga pengar tillbaka på mitt konto. Troligen ett bluff företag

23 de febrero de 2026

Bluff! Har polisanmält!

Betalade med Swish, fick inga varor! Inget svar på mina mail! Pratat med banken och de rådde mig att polisanmäla. Polisanmälan upprättad!

Uppdatering: mailade åter Petcenter för att informera om upprättad polisanmälan, sedan tog det endast några få minuter för dem att Swisha tillbaka pengarna. Fortfarande inte ett enda svar på mina mail.

6 de febrero de 2026

Troligtvis fuskföretag

Troligtvis fuskföretag. beställde hundfoder den 31 januari, har inte fått något tills idag. Jag har fått länk som jag kan inte öppna , svar på mailet dröja eller kommer inte alls. Troligtvis blir det ingen foder och 600 SEK försvinner . Jag hoppas innerligt att fodern kommer, men förhoppningar är lite.
6/3 igår anländer paketet. Jag har under dem veckorna försökt att få kontakt med kundtjänsten. jag fick ett svar och därefter aldrig igen. jag fick länk för spårningen som leder till spelkasino eller fungerade inte alls . det här är mer än skumt

20 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.