PICK A POPPY Opiniones 117

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är så nöjd med min gula duk. Fick fin vårkänsla i dukningen. Snabb leverans och trevligt bemötande. Handlar gärna flera gånger av er. Rekommenderas.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick min otroligt fina servis från Pick a poppy i torsdags. Köpte enfärgade och randiga assietter och tallrikar. En tallrik hade en avvikelse i färgen men då de är handmålade så antar jag att det ingå... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har felaktiga erbjudanden på sin hemsida och sedan ger de inte kunden rätt när man påpekar detta. Det är inte förenligt med det regelverk som finns som konsument och dessutom dålig service att gå i po... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gjorde en beställning men min mejladress blev fel så jag kontaktade er om ändring och fick väldigt bra hjälp och trevligt bemötande via mejl. Och jag gillade produkterna. Mvh, Anu Rakuuna, Landskr... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda para la reforma del hogar

Escrito por la empresa

PICK A POPPY aims to elevate the dining experience through attention to detail by offering a carefully selected range of hand-painted ceramics and tableware accessories, including plates, bowls, placemats, tablecloths, napkins, and chair cushions in playful and romantic prints. The ceramics are handmade in Italy and Portugal, while the textiles are produced by a family-owned business in India, embodying the brand’s commitment to quality and craftsmanship.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skadad vara och svarar inte på mail

Skadad vara och svarar inte på mail. Blir en retur.

31 de marzo de 2026

Hej Tilda,
Vi är hemskt ledsna att du mottagit ett trasigt fat och att vi inte återkopplat till dig tidigare. Jag kan se att ditt mejl av någon märklig anledning fastnade i vårt spam-filter, vilket är anledningen till att vi inte återkommit till dig tidigare. Jag har svarat på ditt mejl nu samt återbetalat dig för det trasiga fatet! 🎀💕

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkterna är mycket bra och servicen…

Produkterna är mycket bra och servicen är den bästa på nätet. En oerhört hög service grad om något strular med leverans eller produkt!!

14 de abril de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de PICK A POPPY

Tack för ditt fina omdöme, Anders! Det gör oss otroligt glada att höra att du uppskattar både våra produkter och bemötandet i vår kundtjänst💕

Gorgeous design

Gorgeous design, quick delivery

7 de abril de 2026

Thank you for your lovely review, Helen 🎀☺️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fått ett trasigt fat och ingen…

Har fått ett trasigt fat och ingen feedback hur vi ska lösa detta

7 de abril de 2026

Hej Johanna,
Vi beklagar verkligen att du mottagit ett trasigt fat, så ska det givetvis inte vara. Jag kan se att ditt mejl tyvärr fastnade i vårt spam-filter, vilket är anledningen till att vi inte återkommit till dig. Jag har svarat på ditt mejl nu och ska se till att vi hjälper dig vidare på bästa sätt! 🎀💕

Supernöjd ✅✨

Supernöjd ✅✨
Snabb o bra leverans ✅✨
Älskar sortimentet ✅✨
O alla som varit här har blivit kära i de produkterna jag köpt ✅✨

27 de enero de 2026

Respuesta de PICK A POPPY

Vad kul att du är så nöjd, Johanna! Det gör oss väldigt glada att höra!🎀🥰

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Färgerna på webben avseende tallrikar…

Färgerna på webben avseende tallrikar var ej representativa.

22 de enero de 2026

Respuesta de PICK A POPPY

Hej Biljana, vi beklagar att dina tallrikar inte matchade de bilder vi visar av dem online. Eftersom våra tallrikar är handmålade kan viss nyanskillnad förekomma mellan tallrikarna, men vi är tacksamma för din feedback och tar den med oss framåt!🎀 💞

Super nöjd!

Jättefin service och snabb återkoppling när man kontaktar kundservice. Samt UNDERBART fint fat och skålar, så nöjd!

5 de enero de 2026

Respuesta de PICK A POPPY

Vad fint att höra att du känner dig nöjd med både bemötandet och produkterna, det gör oss glada!🎀🥰

Kontakt med kundservice

Jag gjorde en beställning men min mejladress blev fel så jag kontaktade er om ändring och fick väldigt bra hjälp och trevligt bemötande via mejl. Och jag gillade produkterna. Mvh, Anu Rakuuna, Landskrona

2 de enero de 2026

Respuesta de PICK A POPPY

Tack Anu!💞 Vi blir så glada att höra att du känner dig väl bemött!🎀

Jättebra

Jättefina kuddar och snabb leverans! Bra kundservice med

9 de enero de 2026

Respuesta de PICK A POPPY

Tack Nicole för ditt dina omdöme!🫶🏼🎀

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.