PICK A POPPY Opiniones 117

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är så nöjd med min gula duk. Fick fin vårkänsla i dukningen. Snabb leverans och trevligt bemötande. Handlar gärna flera gånger av er. Rekommenderas.

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har felaktiga erbjudanden på sin hemsida och sedan ger de inte kunden rätt när man påpekar detta. Det är inte förenligt med det regelverk som finns som konsument och dessutom dålig service att gå i po... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gjorde en beställning men min mejladress blev fel så jag kontaktade er om ändring och fick väldigt bra hjälp och trevligt bemötande via mejl. Och jag gillade produkterna. Mvh, Anu Rakuuna, Landskr... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda para la reforma del hogar

Escrito por la empresa

PICK A POPPY aims to elevate the dining experience through attention to detail by offering a carefully selected range of hand-painted ceramics and tableware accessories, including plates, bowls, placemats, tablecloths, napkins, and chair cushions in playful and romantic prints. The ceramics are handmade in Italy and Portugal, while the textiles are produced by a family-owned business in India, embodying the brand’s commitment to quality and craftsmanship.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denna leverans var väl inslagen till…

Denna leverans var väl inslagen till skillnad från första köpet. Smidig beställning, hade dock önskat tallrikarna i något större dimension! Fina färger!

25 de octubre de 2024

Respuesta de PICK A POPPY

Hej Katharina, vad glada vi blir! Jag ska ta vidare din feedback om dimension.

Önskar dig en fin vecka

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snabb leverans men kvaliteten kändes…

Snabb leverans men kvaliteten kändes sådär för pengen. Blev retur för mig!

7 de octubre de 2024

Hej Emilia,

Tack för ditt svar,

Vad tråkigt att kvalitén inte vad som dina förväntningar. om du har några frågor är det bara att maila oss på hello@pickapoppy.com.

Önskar dig en fin vecka Emilia,

Mycket fina varor

Mycket fina varor! Används mycket. Snyggt paketerat. Det enda var att den fina boxen hade gått sönder lite (vid rosetten) på resan hit. Köper gärna mer från Pick A Poppy.

Hej Eleonor,

Tack för ditt fina meddelande, vad glada vi blir för ditt meddelande och vi ber om ursäkt för att rosetten gick lite sönder,

Tack för att du är en värdefull Pick A Poppy kund.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Placeringskort

Upplevde inte att Placeringskortens kvalitet mötte priset.

Respuesta de PICK A POPPY

Hej My! Tack för ditt meddelande, och din feedback! Vi ska ta till oss detta och det är bara att maila oss( hello@pickapoppy.com) om du har några ytterligare frågor så hjälper vi gärna till. Tack för att du är en värdefull Pick A Poppy kund.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nöjd med produkten som dessutom…

Nöjd med produkten som dessutom levererades snabbt

Respuesta de PICK A POPPY

Hej Susanne, hoppas att allt är bra med dig och vad kul att du är nöjd med dina nya produkter! Vi blir så glada att höra det. Tack för att du är en värdefull Pick A Poppy kund.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Behövde reklamera skadad vara

Behövde reklamera skadad vara. Väldigt omständigt för köparen.

13 de agosto de 2024

Hej Marie- Louise.

Tack för din feedback. Vi ber om ursäkt att din vara kom skadad. Vi skickade ut en ny skål till dig direkt och hoppas att den blir bra. Önskar dig en fin vecka Marie-Louise.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick min otroligt fina servis från Pick…

Fick min otroligt fina servis från Pick a poppy i torsdags. Köpte enfärgade och randiga assietter och tallrikar. En tallrik hade en avvikelse i färgen men då de är handmålade så antar jag att det ingår. I övrigt, haft två middagar i helgen, fick så mkt komplimanger för den fina dukningen.

26 de agosto de 2024

Hej Marika.

Tack för dina fina ord, vad glada vi blir att höra detta.
Så kul att höra om dom fina komplimangerna på dina middagar. Tack för att du är en värdefull Pick A Poppy kund.

Blev super njöd

13 de julio de 2024

Respuesta de PICK A POPPY

Hej Clementine, vad kul att höra att du är nöjd med din order, tack för att du är en värdeull pick a poppy kund!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktene er som lovet og veldig fine.

Produktene er som lovet og veldig fine.
Bestillingene kommer fort.
Når nor er galt fikser de opp i det med en gang på en hyggelig og vennlig måte.

17 de junio de 2024

Respuesta de PICK A POPPY

Hi Trine, thank you for your kind words, we are so happy to hear that you are happy with your new pick a poppy products.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.