Toimitus kesti viisi päivää. Kun se saapui, huomasin, että yksi tuote oli väärän värinen, laitoin siitä viestiä, johon kesti kolme päivää saada vastaus, ja lopputuloksena he ilmoittivat, että eivät lä... Ver más
La empresa ha respondido
Min kæreste elsker sin "Rosalia"taske fra Pico, så jeg tænkte, at en i en anden farve ville være den perfekte fødselsdagsgave. Bestillingen gik nemt, og tasken kom allerede dagen efter, hvilket var e... Ver más
La empresa ha respondido
Super flotte smykker, som dog meget let går i stykker. Har haft indtil flere smykker derfra, som alle er gået i stykker, på trods af skånsom og forsigtig brug. Der er ingen hjælp at hente, når man tag... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er helt vild med Pico! Jeg har lige købt nogle fantastiske hårklemmer, som både er smukke og holder perfekt. Det der gør oplevelsen ekstra god er deres kundeservice - de er altid utrolig søde og h... Ver más
La empresa ha respondido
Dansk design siden 2004 og e-mærket webshop. Hos Pico Copenhagen er din tryghed vores prioritet, og vi er stolte af vores certificering støttet af Dansk Erhverv og Forbrugerrådet Tænk. Vi forener kreativt håndværk med sikker e-handel og en saglig kundedialog. Siden 2004 har vi skabt accessories og smykker med fokus på farver og personlig stil. Fra vores ikoniske hårklemmer til vores tasker arbejder vi hver dag på at levere god kvalitet og en ordentlig oplevelse. Vi har været e-mærket siden 2021 og bliver løbende kontrolleret af juridiske eksperter. Det er din garanti for, at vi altid overholder dansk købelov og beskytter dine data. Vi værdsætter al feedback og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Se vores officielle certifikat og høje score hos e-mærket her: https://certifikat.emaerket.dk/picocopenhagen.com
Dinamarca
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg var forleden inde og handle hos Pico på Østerbrogade.
Skulle købe en masse gaver.. jeg blev mødt at en rigtig sød og kompetent pige. Der havde masser af gode forslag til gaverne. Jeg elsker, at handle i deres skønne univers. Bliver altid mødt at søde ansatte… kan klart anbefales.
Jeg plejer at opleve rigtig god kundeservice hos jer, men i dag var det desværre det modsatte.
Jeg skulle reklamere en clutch for anden gang, da den igen var gået fra hinanden i den ene side. Det er ikke længe siden, jeg sidst var forbi og fik en ny – og der fik jeg at vide, at hvis det skete igen, skulle jeg komme tilbage og få en ny, da de havde set problemet før.
Først fik jeg en god behandling, da jeg fortalte, hvad der var sket, og der blev hentet en ny clutch. Derefter kom der en anden medarbejder, som lige ville komme med en “venlig” bemærkning om, at jeg ikke skulle behandle den så dårligt og åbne den mere forsigtigt. Jeg svarede, at det desværre var anden gang, det skete, at jeg kun havde brugt den tre gange, og at jeg altså ikke havde været hårdhændet med den. Til det svarede hun, at det aldrig var sket for nogle af medarbejderne hos Pico, selvom de brugte den flittigt – og at de heller ikke kunne blive ved med at give mig en ny. Jeg svarede, at i så fald burde man måske lade være med at tilbyde kunden en udskiftning i første omgang.
Jeg synes, det er ærgerligt, at man som voksne mennesker ikke kan tale pænt og lade være med at placere skylden hos andre. Det bliver derfor sidste gang, jeg har lyst til at købe noget fra Pico – og i hvert fald sidste gang, jeg besøger butikken på Gammel Kongevej.

Respuesta de Pico Copenhagen
Hurtig levering og meget fint pakket ind i gavepapir - tak for det:-)

Respuesta de Pico Copenhagen
Elendig kundeservice når varerne går i stykker. I dette tilfald en hårklips, der kun var blevet brugt et par gange.

Respuesta de Pico Copenhagen
Venlig kundebetjening, fede produkter, god service og hurtig ekspering af ens ordre!

Respuesta de Pico Copenhagen
Jeg købte en Rosalia strik taske til min datter.
Efter 2-3 uger var den fuldstændig trevlet i toppen.
Vi henvendte os til butikken med billeder og beskrivelse af problemet. Pico ville ikke hjælpe da de antog at det var min datters egen skyld.
Skuffende. Og på ingen måde okay. Tasken kostede 250 kr.

Respuesta de Pico Copenhagen
Dårligste kvalitet og dårligste service.
Var inde for at reklamere over et par “klik” øreringe hvor den ene var løs og blev ved at gå op. De mente at det var helt normalt og at jeg bare skulle vride i øreringen og ville hverken hjælpe med at bytte til noget andet eller give pengene retur.
Ærgerligt, når der skal så lidt til for at give en god service og gøre, at man har lyst til at anbefale til andre og handle der igen.

Respuesta de Pico Copenhagen
Min pakke kom hurtigt, og nettet jeg købte er super flot

Respuesta de Pico Copenhagen
Jeg elsker mine øreringe. Jeg kan aldrig have noget i særlig længe uden irritation, men nu er der gået fire måneder uden problemer. De er også tyndere i ørestikkerne og det gør dem mere behagelige ❤️

Respuesta de Pico Copenhagen
Jeg bestilte en rosalia taske og det var overall bare en mega dårlig oplevelse!
Da jeg modtager dem er de større end der står på hjemmesiden (jeg skrev til dem og de rettede det). Men taskerne er gået op i syningerne og stoffet er dårlig kvalitet som også går op😳
Jeg skrev til dem og kundeservicen var virkelig dårlig til sidst svarede de mig slet ikke!🤯
Anbefaler ikke for andre

Respuesta de Pico Copenhagen
Mega dårlig oplevelse jeg havde købt nogen tasker som gik i stykker den første uge jeg havde købt den. Alt bare var sprættet op jeg skrev til pico og spurgte om jeg kunne få pengene tilbage eller om de kunne lave en ny men det kunne de ikke megadårlig anbefaler det ikke
Helst køb for nogle andre 🥲

Respuesta de Pico Copenhagen
Vi bestilte 3 tasker og de gik alle 3 i stykker den første uge😢 da vi prøvede at skrive til dem så sagde de at der var vores egen skyld men det er syninger der er gået op. VILDT DÅRLIG KUNDESERVICE

Respuesta de Pico Copenhagen
Utrolig hurtig levering - jeg modtog pakken mindre end 24 timer efter bestillingen. Også virkelig flot indpakning af smykket⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig lækkert
Dejligt med små pizza’er
Hurtig betjening
Venligt personale
Vil gerne anbefale stedet
Más información sobre otros tipos de reseñas.