Pimpjefiets Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een 2de hands bakfiets gekocht voor onze 2 labradors ... en die mag natuurlijk leuk opgepimpt worden ! Dus op zoektocht op het wereldwijde web ... voorkeurs thema Holland 🫠 Leuk zadelhoesje m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie tas, snel geleverd. De beschrijving op de website is te summier. Er stond wel bij dat er riempjs worden meegeleverd (aanwijzingen hoe de riempjes te bevestigen in piepkleine witte letters op ee... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

MISLEIDING We kochten een fietsbel, direct onder de foto stond: "Verzendkosten twv €3,99" Tijdens het bestellen bleek achteraf dat ze €7,49 gerekend hadden. Daar kwamen we pas later achte... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het hele proces van zoeken, bestellen en leveren ging heel soepel. Zoals je van een webwinkel mag verwachten. En dankzij de mogelijkheid van een alternatief aflever adres kwam het tijdig bij de kleine... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Escrito por la empresa

1001 verschillende fietstassen en fietsaccessoires! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal!

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

215 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De slogan klopt

De slogan klopt: Vandaag besteld morgen in huis.
Zelfs als je besteld vanuit Belgie.
Zeer tevreden

13 de septiembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goed verpakt. Kwalitatieve producten voor een goede prijs. Bedrijf is goedkoper dan andere internet aanbieders.

10 de septiembre de 2018
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tijdige levering

Tijdige levering. Zou handig zijn om retour sticker bij te voegen als produkt moet worden geretourneerd

29 de agosto de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De bestelling was netjes op tijd…

De bestelling was netjes op tijd bezorgt maar de bezorgkosten aan de hoge kant. voor een sticker en fietsbel. Terwijl er 2,50 staat en 4,50 is dit best verwarrend.en uiteindelijk ook4,50 gerekend wordt .De kleuren van de stickers kwamen niet overheen met de afneelding, wat altijd lastig is maar toch. Ook de bel die werd afgebeeld werd in een andere kleur geleverd dit stond er uiteindelijk wel onder met kleine letters maar het vakje stond duidelijk om de andere keur heen wat in mijn ogen erg misleidend is. Dus toen ik alles terug wilde sturen zou ik ook nog 5,95 moeten betalen wat het totaal aan bezorgkosten gelijk maakt dan aan waarde van de bestelde producten. ze wilde me echter ook niet tegemoetkomen hierin wat ik persoonlijk erg slecht vond ook omdat ze het zelf deels niet goed weergeven. Kortom, ik zal hier nooit meer iets bestellen!

28 de agosto de 2018
Logotipo de Pimpjefiets

Respuesta de Pimpjefiets

Beste Loes,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat vervelend dat u zo ontevreden bent!
De verzendkosten voor een stickervel zijn € 2,50 omdat dit per brievenbuspost gaat. De verzendkosten voor een fietsbel zijn € 4,50 omdat dit per pakketpost gaat. Omdat u deze twee artikelen samen heeft besteld, is het nodig dat het in een pakketje wordt verzonden en hierover dient u in dit geval € 4,50 te betalen. Ik zie dat u de fietsbel lieveheersbeestje geel heeft besteld. Ik begrijp uit uw bericht dat u had verwacht dat u het rode lieveheersbeestje zou ontvangen. Ik begrijp deze verwarring, echter hebben al de lieveheersbeestje fietsbellen dezelfde afbeelding, de kleur staat in de titel en de omschrijving vermeld. Dit kan een stuk duidelijker en hiervoor bieden wij onze excuses aan. We gaan kijken of we dit kunnen aanpassen zodat deze misverstanden niet meer voor zullen komen.
Voor retouren brengen wij inderdaad € 5,95 in rekening. U krijgt wel de besteedde verzendkosten van ons gecrediteerd. Hierin kunnen wij u helaas niet tegemoetkomen, omdat dit onze voorwaarden zijn.
Ondanks deze teleurstelling hopen we u alsnog terug te zien als klant.

Pimpjefiets.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.