Havde et bestillings spørgsmål fra webshoppen og ringede. Venlig service, hurtig afklaring og ligeså levering - whats not to like 🤠
Consulta las opiniones de los clientes
Det en overskuelig hjemmeside. Bestilte 2 kjoler som hurtigt blev sendt min vej. Desværre fik jeg en kjole som jeg ikke have bestilt. Kontaktede kundeservice, som svarede hurtigt og de sendte straks d... Ver más
Super service! Jeg lagde en ordre, hvorefter jeg modtager en besked om jeg ønsker at få min ordre pakket ind. Jeg modtager ordren meget fint pakket ind kort tid efter :) Kan klart anbefales
Jeg elsker Pistache. Pigerne er søde og hjælpsomme, og der er et stort udvalg af lækkert tøj i forskellige prisklasser. Jeg går ihvertfald aldrig tomhændet derfra😀
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Pistache er en modebutik på Rungsted Havn, som er fyldt med gode mærker. Kom ned og bliv inspireret, så lover vi en personlig service. Modeforretning beliggende i Rungsted Havn, samt online webshop på www.pistache.dk. Vi tilbyder et bredt udvalg af designerbrands, mode, skønhed og accessories både online og i butik.
Información de contacto
Rungsted Havn 36, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- info@pistache.dk
- pistache.dk
Havde et bestillings spørgsmål fra…
Fantastisk kvalitet och snabb leverans…
Fantastisk kvalitet och snabb leverans till Sverige. Tack!
En dejlig oplevelse
En dejlig oplevelse, at pakke pakkenop.😀 selve købet var også hel i top. - de allerbedste anbefalinger.
Hurtig proces fra køb på hjemmesiden…
Hurtig proces fra køb på hjemmesiden til levering. Og også altid god betjening, når man er i butikken eller ringer til dem
Super hurtig levering og smuk…
Super hurtig levering og smuk indpakning. Elsker jeres mange lækre mærker, og her købte jeg et par lækre Mos Mosh bukser, som var sat ned. Jeg køber helt sikkert hos jer igen.
venlig og hjælpsom rådgivning suppleret…
venlig og hjælpsom rådgivning suppleret med hurtig forsendelse
Alt fungerede helt perfekt
Alt fungerede helt perfekt. Hurtig levering og er super tilfreds med varen. Kan kun anbefale at handle her.
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Altid venlig og hjælpsom personale. Fint udvalg af tøj mm.
Kan kun anbefale et besøg🙂
Super god service 🤩
Vender retur igen.
Skønt udvalg. Bedre produkt beskrivelse er dog ønskværdigt😁alt lever dog op til forventningen.
Gode priser.
Perfekt 👌👌👌
Bestille en vare og næste dag havde jeg…
Bestille en vare og næste dag havde jeg den her i Sønderjylland 👍 Rigtig god pris på kvalitet 👍 Handler igen 👍
Hurtig levering gode priser og super flot indpakning 🌸💕
Dejlig oplevelse🌸🌺
Ud over det sædvanlige
Jeg vil helt sikkert handle hos Pistache igen🌸🌺
Hurtig og super god bluse fra jer
Hurtig og super god bluse fra jer
God oplevelse
Alt fungerede ved handlen, og bukserne, jeg købte, er perfekte :-)
Lynhurtig ekspedition på webshoppen!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.