Fantastisk service hos Pit-Stop Glostrup! Jeg fik hurtigt og professionelt skiftet dæk fra fælge og monteret nye. Super effektivt arbejde og virkelig god service. Stor ros til Rambo, som var utr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Inden for kort tid har vi haft 2 punkteringer. Begge gange kørte vi ud til Pit Stop på Gl Køge Landevej i Valby - og begge gange fiksede de punkteringerne. God service, hurtig service, venlige og imød... Ver más
Fik sporret min Fiat efter den fik skiftet nye fjedre. Kunne konstatere efter sporring at bilen kørte til venstre når man slap rattet. Jeg henvendte mig til deres kundeservice, og fik af vide, at je... Ver más
Pit-stop Glostrup to be avoided. Refuse to repair a Continental winter dæk with ContiSeal, stating "it cannot be done", and of course propose to sell 2 new tyres of low quality brand instead. Of co... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.
Información de contacto
Naverland 17, 2600, Glostrup, Dinamarca
- info@pit-stop.nu
- pitstop-glostrup.nu
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
10/10 service
10/10 service. Tog ingen tid af få skiftet dæk, god kaffe imens. Kommer helt sikkert igen

Skide god service
Skide god service. Fik fat i telefondamen, fik booket en tid samme dag, fik udført behandlingen hurtigt og effektivt samt mod en billigere løsning end jeg havde regnet med. 2 sæt nye dæk og en top oplevelse.

Fik den bedste service/lapning
Fik den bedste service. Rambo vurderede at der blot skulle en lapning til og ikke et nyt dæk. Super hurtigt ekspederet og til en god pris......og så er han underholdende :-)

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Jeg har kæmpet lidt i dette vejr og ihh…
Jeg har kæmpet lidt i dette vejr og ihh hvor vil jeg sige at det var dejligt at komme igennem telefonen hurtigt og nemt, snakkede med en rigtig sød pige som hjalp mig hurtigt igennem. Jeg ankom og fik mig en rigtig god snak med hende da jeg kom ud og fik skiftet alle fire dæk mega hurtigt. Virkelig godt team derude! Kan varmt anbefales!
Fantastisk oplevelse hos Pitstop…
Fantastisk oplevelse hos Pitstop Glostrup. God service, gode priser og medarbejderne var meget professionelle og imødekommende. Kan helt klar anbefales!

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Jeg var derinde d.3/1 for at få lappet…
Jeg var derinde d.3/1 for at få lappet et dæk, men det kunne ikke reddes. Fik derfor 2 nye dæk monteret.
Alt er fint, og jeg får betalt og er egentlig rigtig glad for den service jeg fik.især på en dag hvor de havde så travlt .
I dag kan jeg så konstatere at de har trukket beløbet på 1500kr 2 gange på min konto.
Kontakter deres afdeling i Glostrup og får et flabet svar om at det kan de ikke.
Fik sendt en mail og Danny var til stor hjælp pengene bliver refunderet !

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Virkelig dårlig og frustrerende oplevelse
Er netop kommet tilbage fra en forgæves tur til Pit-Stop Glostrup. Jeg ringede i går og fik en snak med dem angående skift til vinterdæk og fik at vide, at jeg bare kunne komme i dag og få skiftet dæk.
Da jeg så kommer, bliver jeg mødt af en "receptionist" med hovedet i mobiltelefonen... Aner jo ikke om det er arbejdsrelateret, så jeg ventede til jeg kunne få øjenkontakt, hvilket tog omkring 10 minutter... Hun kunne så fortælle mig, at de dæk jeg dagen tidligere var blevet lovet var på lager - IKKE var på lager, men at de nok godt kunne skaffe dem indenfor de næste 6 timer... Øhhh tak... Men ellers tak, du.
Virkelig dårlig og frustrerende oplevelse.

Altid super god service
Altid super god service
Har brugt dem flere gange til lapninger af dæk. Tag det roligt og giv dem lidt tid så skal de nok ordne det så hurtigt som muligt
Klart anbefales
Vi fik skiftet helt nye hjul til vores Tesla Model 3.
Vi fik en god oplevelse og bilen køre som en drøm!,
Kan helt klart anbefales

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Tak for endnu en gang super service…
Tak til Pit Stop i Glostrup for endnu en gang super service ,professionel råd og venlig overskud til alle vores ønsker som i opfylder som altid

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Smadrede min dyre fælg, ingen kompensation:(
Hvis man har sine fælge kære, skal man ikke tage dem til Pit-Stop Dækcenter. Jeg fik en punktering der skulle lappes på en sjælen og nyrenoveret BMW-fælg. Da de skulle have det gamle dæk af sagde det BANG, hvilket var resultatet af at et dækjern slog en lille flig af fælgkanten. Jeg prøvede at tjekke fælgen så godt jeg kunne da jeg var derovre, men opdagede desværre først at der var slået en flig af da jeg var hjemme. Da jeg kom tilbage med fælgen dagen efter tilbød de ikke kompensation, da jeg ikke kunne bevise at fligen ikke var der i forvejen (Hvilket jeg er 110% sikker på at den ikke var). Konklusionen er altså at de ikke passer på dine fælge og at du godt kan glemme alt om at klage hvis de smadrer dem.

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Hurtig og effektiv service!
Hurtig og effektiv service!
Jeg fik skiftet mine dæk hos Pitstop, og det hele gik super nemt og hurtigt. Personalet var venligt, professionelle og sørgede for, at alt var i orden, før jeg kørte igen. Kan helt klart anbefales, hvis man vil have god service uden besvær!

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Super dygtigte og hurtige.
Super dygtigte og hurtige.
Kan varmt anbefale dem.

Stjerne Service ⭐️
Fantastisk oplevelse endnu en gang hos Pit Stop Glostrup, og vinderen af oplevelsen går til Khaled 👌
Han sørger altid for at kunden går tilfreds og med et Smil.. Tak 🙏

Så gjorde i det igen❄️😃
Så gjorde i det igen❄️😃. Tak for god service og smil. Ses når sommerdæk skal på igen😏

Service altid i top
Service altid i top, smilende og de sørger altid for en god pris. Kan klart anbefales! Bruger ingen andre til at skifte mine dæk.

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
God service og hurtig ekspedition
Jeg kommer helt syd fra på Lolland, og var i Rødovre til en cheerleading konkurrence med min datter da jeg ramte en kantsten med min bil, jeg blev hurtig anbefalet pit-stop i Glostrup af medarbejderen som hentede vores bil med bjergning køretøj. Vi får af vide af de er nødsaget til og skifte alle dæk på bilen grundet vi køre på sommerdæk, dette godtager jeg. Da jeg ankommer senere i en ubertaxi er de så venlige og forklare regler, og lovgivning for hvorfor vi ikke kan få sommerdæk på igen. Vi får en fin pris på alle 4 dæk. Vi er dybt taknemmelige for deres hurtige hjælp, og er klart et sted vi vil gøre brug af fremadrettet 🙏🏼

Verdens bedste Service!!
Jeg kom meget desperat og havde brug for hjælp jeg blev taget fost imod, de er yderst professionelle og forsigte ligesom jeg elsker det!!!

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Super service hos Pit Stop dækcenter.
Super service hos Pit Stop dækcenter.
Vi fik monteret vores vinterfutter hos Pit Stop 🚗❄️ hele forløbet hurtigt og professionelt 👌 Personalet var enorm imødekommende og snaksalige, arbejdet blev udført dejlig hurtig, med lidt ventetid (selvom vi kom uden tidsbestilling). Prisen var dejlig fair i forhold til mange andre steder, og vi kørte derfra med en rigtig god Oplevelse og nu klar til vinteren! ☃️💪
Kan varmt anbefales! 🔧✨

Respuesta de Pit-Stop Dækcenter
Jeg skulle akut have lavet min bildæk
Jeg skulle akut have lavet min bildæk, da jeg tog Glostrup pitstop, blev jeg betjent af en medarbejder ved navn Rambo. Jeg fik den bedste service og med kort ventetid blev dækkene lavet. Tusind tak for den gode service, vi ses til den næste dækskift.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.