Besteld van Belgie. Snel geleveerd (1dag) en pakje niet beschadigd. Alles was perfect. Zeker een aanrader. Commandé pour la Belgique. Livraison rapide 1 jour et emballage parfait! Je vous conseil... Ver más
Fijne ervaring, goede service en reageert snel op vragen via WhatsApp. Uiteindelijk ook een kortingscode ontvangen waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. Vriendelijk, snel, geeft goede uitleg en infor... Ver más
Heel mooie voorraad aan cd en platen, ook heel aardige eigenaar die snel reageert en al je vragen beantwoord! me bestelling kwam in 1 dag al binnen en was heel netjes ingepakt. zou hier zekers weer be... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst op deze website en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van het product overtreft mijn verwachtingen; het voelt stevig en goed gemaakt aan. Daarnaast werd m... Ver más
La empresa ha respondido
Süper goes top cd
Snel geleverd

Altijd op tijd geleverd
Altijd op tijd geleverd.
Artikelen zijn zo als het beschreven. En snel bezorgd en goed ingepakt veilig en al.👏🏼
Top zaak 👌🏼👍🏼 ik kan soms dingen vinden waar ik opzoek bent.

Tevreden
Tevreden, maar de verzendkosten naar België mogen iets lager zijn, vind te kostelijk
ik werd op de hoogte gehouden wanneer…
ik werd op de hoogte gehouden wanneer er weer voorraad was. Toch nog een snelle verzending.
on numara, beş yıldız
cd'ler mükemmel kondisyonda, güzelce paketlenmiş. cd'leri almaya gittiğimde beyefendi siparişimi hemen getirdi, sağolsun. özenli bir işletme. sağolun.

Respuesta de Plakci
Het is binnen 24 uur bezorgd hoe…
Het is binnen 24 uur bezorgd hoe perfect is dat!

Snel en duidelijk
Güvenilir-Belçika için siparişi verdim ve iki…
Belçika için siparişi verdim ve iki günde teslim aldım, sağlam ambalajda ve mükemmel kalitede plak..
Teşekkürler.

Verzend en retourkosten
Pluspunten
De levering was erg snel, echt top! Bestelling de volgende dag al in huis.
Minpunten
De verzend- en retourkosten samen kwamen uit op €13. Dat vind ik behoorlijk prijzig. Het zou fijn zijn als de retourkosten bijvoorbeeld gratis waren, of als er een antwoordnummer beschikbaar was. Dat zou de service een stuk klantvriendelijker maken.

Respuesta de Plakci
Güzel paketleme ve hızlı gönderim için…
Güzel paketleme ve hızlı gönderim için çok teşekkür ederim.

Snelle levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snelle levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Netjes ingepakt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mooie platen heb ik weer om te luisteren 😉
Ga ik zeker binnenkort opnieuw bestellen😀
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top service
Top service, regelen alles snel en ook nog eens heel persoonlijk. Dank Plakci voor de onvergetelijke cadeau die ik dankzij jullie heb voor mijn vader!

Respuesta de Plakci
Snelle levering en de platen zijn in…
Snelle levering en de platen zijn in goede staat.

Respuesta de Plakci
Netjes op tijd geleverd onlangs dat ik…
Netjes op tijd geleverd onlangs dat ik vlak voor kerst had besteld

Respuesta de Plakci
Más información sobre otros tipos de reseñas.