Besteld van Belgie. Snel geleveerd (1dag) en pakje niet beschadigd. Alles was perfect. Zeker een aanrader. Commandé pour la Belgique. Livraison rapide 1 jour et emballage parfait! Je vous conseil... Ver más
Fijne ervaring, goede service en reageert snel op vragen via WhatsApp. Uiteindelijk ook een kortingscode ontvangen waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. Vriendelijk, snel, geeft goede uitleg en infor... Ver más
Heel mooie voorraad aan cd en platen, ook heel aardige eigenaar die snel reageert en al je vragen beantwoord! me bestelling kwam in 1 dag al binnen en was heel netjes ingepakt. zou hier zekers weer be... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst op deze website en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van het product overtreft mijn verwachtingen; het voelt stevig en goed gemaakt aan. Daarnaast werd m... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Turkse Vinyl LP platen en cd's
Sluisjesdijk 37, 3087AD, Rotterdam, Holanda
- 0850606118
- Info@plakci.nl
- plakci.nl
Goede communicatie en lp's kwaliteit
Ik heb twee 'Duman' lp's gekocht van Plakci en ben erg blij met deze ervaring. We hadden een leuke communicatie en het belangrijkste punt was de kwaliteit van de lp's. Heel blij om kennis te maken, tot de volgende keer!
Cok teşekkürler!

Respuesta de Plakci
Tertemiz bir paketleme ve teslimat çok…
Tertemiz bir paketleme ve teslimat çok hızlıydı.

Respuesta de Plakci
supersnelle verzending en heel goed…
supersnelle verzending en heel goed verpakt. erg blij mee :-)

Klasse!
Makkelijk besteld. Goede communicatie. Producten snel en in goede conditie geleverd.

Supersnelle levering
Süper çok iyi hızlı teslimat

Respuesta de Plakci
Eindelijk een turkse platen kopen…
Eindelijk een turkse platen kopen buiten Türkiye veel platen en de prijs valt mee vind ik.

Respuesta de Plakci
Siparis verdigim yer cok iyi cok…
Siparis verdigim yer cok iyi cok guvenilir bir yer. Siparis bir gün sonra hemen geldi

Jaa super mooie platen gevonden wel
Jaa super mooie platen gevonden wel
Jammer dat de buitenkant waar de plaat in zit bij 1 van de 4 platen beschadigd heb ze er niet over gecontacteerd maar aangezien het een voor een gecontroleerd is zou het wel attent geweest als ik er niet achteraan hoef buiten dat is het vrij snel geleverd en goed ingepakt

Respuesta de Plakci
Super snel Verzonden in perfecte…
Super snel Verzonden in perfecte verpakking.
Snel en in goede staat
Snel geleverd (1dag) van de enigste exenplaar van een LP “2023” die ik kon vinden in Nederland.

Snel en netjes
I recommend thank you
Más información sobre otros tipos de reseñas.