Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besteld van Belgie. Snel geleveerd (1dag) en pakje niet beschadigd. Alles was perfect. Zeker een aanrader. Commandé pour la Belgique. Livraison rapide 1 jour et emballage parfait! Je vous conseil... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne ervaring, goede service en reageert snel op vragen via WhatsApp. Uiteindelijk ook een kortingscode ontvangen waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. Vriendelijk, snel, geeft goede uitleg en infor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel mooie voorraad aan cd en platen, ook heel aardige eigenaar die snel reageert en al je vragen beantwoord! me bestelling kwam in 1 dag al binnen en was heel netjes ingepakt. zou hier zekers weer be... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst op deze website en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van het product overtreft mijn verwachtingen; het voelt stevig en goed gemaakt aan. Daarnaast werd m... Ver más

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie en lp's kwaliteit

Ik heb twee 'Duman' lp's gekocht van Plakci en ben erg blij met deze ervaring. We hadden een leuke communicatie en het belangrijkste punt was de kwaliteit van de lp's. Heel blij om kennis te maken, tot de volgende keer!
Cok teşekkürler!

18 de diciembre de 2024

Respuesta de Plakci

Wat fantastisch om je mooie 5-sterrenreview te lezen, hartelijk dank daarvoor! Het maakt ons ontzettend blij dat je tevreden bent met je Duman-lp’s en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Goede communicatie en tevreden klanten staan bij ons altijd voorop, dus het is fijn om te horen dat je deze ervaring positief hebt beleefd.

Het was een genoegen om je te mogen helpen, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te verwelkomen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tertemiz bir paketleme ve teslimat çok…

Tertemiz bir paketleme ve teslimat çok hızlıydı.

9 de diciembre de 2024

Respuesta de Plakci

Bize bıraktığınız 5 yıldızlı yorum için çok teşekkür ederiz! Siparişinizin özenle paketlenmesi ve hızlı bir şekilde teslim edilmesi konusunda memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti.

Sağlıcakla kalın,

Geweldig mooie platen

Geweldig mooie platen! Snelle levering top!!!!!

13 de diciembre de 2024

Respuesta de Plakci

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze platen en de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden, en het doet ons enorm goed om te zien dat dit gewaardeerd wordt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

supersnelle verzending en heel goed…

supersnelle verzending en heel goed verpakt. erg blij mee :-)

5 de diciembre de 2024

Respuesta de Plakci

Hartelijk dank voor je prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze supersnelle verzending en zorgvuldige verpakking. We doen ons best om ervoor te zorgen dat elke bestelling snel en in perfecte staat aankomt, en het is geweldig om te weten dat dit bij jou is gelukt.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

Klasse!

Makkelijk besteld. Goede communicatie. Producten snel en in goede conditie geleverd.

2 de diciembre de 2024

Respuesta de Plakci

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Plakci.nl.

We doen ons uiterste best om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken, een uitstekende communicatie te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten snel en in perfecte staat bij onze klanten aankomen. Het is geweldig om te horen dat dit ook in uw geval goed is verlopen!

Mocht u in de toekomst nog vragen of verdere wensen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Plakci

Veel aanbod

Veel aanbod, snelle en zorgvuldige verzending. Heel blij mee!

18 de noviembre de 2024

Respuesta de Plakci

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met ons ruime aanbod en de snelle, zorgvuldige verzending. Het doet ons enorm veel plezier dat u zo blij bent met uw ervaring bij Plakci.nl.

Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden, en uw positieve woorden zijn een mooie bevestiging daarvan. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor u klaar.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en mooie feedback!

22 de noviembre de 2024

Respuesta de Plakci

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. Bij Plakci.nl doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt, en het is geweldig om te weten dat dit naar wens is verlopen.

Plakci

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk een turkse platen kopen…

Eindelijk een turkse platen kopen buiten Türkiye veel platen en de prijs valt mee vind ik.

4 de noviembre de 2024

Respuesta de Plakci

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze collectie Turkse platen en dat de prijs-kwaliteitverhouding naar wens is. We streven er altijd naar om muziekliefhebbers zoals jij een ruime keuze te bieden, en het doet ons goed dat je tevreden bent met ons aanbod buiten Türkiye.

We hopen je snel weer terug te zien voor nog meer bijzondere platen! Mocht je nog vragen of suggesties hebben, horen we het graag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Siparis verdigim yer cok iyi cok…

Siparis verdigim yer cok iyi cok guvenilir bir yer. Siparis bir gün sonra hemen geldi

15 de octubre de 2024

Merhaba,

Harika 5 yıldızlı yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Hizmetimizden memnun kalmanıza ve siparişinizin ertesi gün size ulaşmasına çok sevindik. Güvenilir ve hızlı bir deneyim sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, bunu başardığımızı duymak bize mutluluk veriyor.

Gelecekte size tekrar hizmet vermeyi dört gözle bekliyoruz!

Tevreden

Heb de LP goed en snel ontvangen. Zeker een aanrader!

14 de octubre de 2024

Beste,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering van de LP en dat alles naar wens is verlopen. We waarderen het dat je ons aanbeveelt, en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jaa super mooie platen gevonden wel

Jaa super mooie platen gevonden wel
Jammer dat de buitenkant waar de plaat in zit bij 1 van de 4 platen beschadigd heb ze er niet over gecontacteerd maar aangezien het een voor een gecontroleerd is zou het wel attent geweest als ik er niet achteraan hoef buiten dat is het vrij snel geleverd en goed ingepakt

4 de octubre de 2024

Beste Aila,

Hartelijk dank voor je mooie 4-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je zulke mooie platen hebt gevonden en tevreden bent met de snelle levering en de verpakking.

We vinden het echter erg jammer dat één van de hoezen beschadigd is aangekomen. Hoewel je ons hierover niet hebt gecontacteerd, waarderen we je feedback en begrijpen we dat het prettig zou zijn geweest als dit tijdens het controleproces opgemerkt was. We streven er altijd naar om onze producten in perfecte staat te leveren en zullen deze feedback zeker meenemen om onze service nog verder te verbeteren.

We zullen je ook via e-mail contacteren om dit samen op te lossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en de platen doen heel goed

26 de agosto de 2024

Beste R D,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de platen naar wens zijn. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit in uw ervaring gelukt is.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of als we u ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel luisterplezier gewenst,

Snel en in goede staat

Snel geleverd (1dag) van de enigste exenplaar van een LP “2023” die ik kon vinden in Nederland.

26 de agosto de 2024

Beste Furkan,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je Baris Manco - 2023 bij ons hebt kunnen vinden. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en jouw positieve feedback betekent veel voor ons.

Veel luisterplezier gewenst!

Het team van plakci.nl

Zeer behulpzaam

Communicatief erg sterk. Snel, eerlijk en zeer behulpzaam. Top!

12 de agosto de 2024

Beste Turan,

Bedankt voor je geweldige review en 5 sterren! We zijn blij om te horen dat je onze communicatie en service als sterk en behulpzaam hebt ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten snel en eerlijk te helpen, dus het is fantastisch om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden!

Veel luisterplezier plezier,
Plakci.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.