Het aanbod qua games in werkelijk om te janken en dan vooral in ps+. Ps3 titels, geen enkele fatsoenlijke nieuwere titel, cashgrab indie games, remakes en upgraded telefoonspelletjes. Klantenservice b... Ver más
My kid got vocally banned while he showed me he did absolutly nothing wrong playstation really needs to update this system. So to any person never get playstation ever its trash
Je geld verdwijnt je kan niet je geld terug krijgen als je iets koopt en dat staat erbij en de games lagen te erg dus het is geen enkel plezier om een PlayStation te kopen geld verspilling koop het n... Ver más
the games are really good design is great the preformence is goo most of the time and th controller button layout is amazingly ultimate or in my mind ultra-mate haha any way the feel need a small twea... Ver más
Información sobre la empresa
No consta que solicite reseñas
Wilde een restitutie aanvragen
Wilde een restitutie aanvragen. In het weekend gesloten dus gewacht op een doordeweekse dag. Een uur gewacht via de chatbot op een medewerker via chat. Vervolgens duurt het 10 minuten per elke transactie aan woorden om weer reactie te krijgen. Medewerker geeft aan dat ik niet in aanmerking kom voor restitutie gezien ik de content heb 'gebruikt', maar ik heb de content nog niet eens aangeraakt. Vroeg hierna tweemaals om uitleg en vervolgens werd het gesprek afgesloten met 'Bedankt voor uw contact met Playstation Support en een fijne dag'.
Er kan daar net zo goed een chatbot neergezet worden ipv van een medewerker, als dit al niet het geval is. Er kan niet eens gerefereerd worden naar bijvoorbeeld gebruikersvoorwaarden of iets dergelijks.
0/10 service. Schaam jullie
juste pour dénoncer l arnaque de la…
juste pour dénoncer l arnaque de la portal nouvelle console de chez les arnaqueur sony connectivité médiocre voir inexistante impossible de jouer sereinement sans être déconnecté toute les deux minutes .d'incompatible avec apple pour le partage de connexion les arnaques en série de sony commence à me gaver sérieusement .(lecteur ps5 n as jamais marché et impossible de faire jouer la garantie) voleur
bien mal acquis ne profite jamais le carma fera le reste j espère bande de roublar vicieux et sans vergogne si un tremblement de terre explose cette île de voleur 😡😡😡😡 je serais le premier à le fêter 😤ntm playstation
Wie alles was mit Playstation zu tun…
Wie alles was mit Playstation zu tun hat absoluter Müll und keinen Cent wert. Ich habe mein PS-Plus-Abo beendet, ist jetzt endlich abgelaufen und als nächstes verkaufe ich dieses Armutszeugnis von einer Konsole. Fast 17 Jahre hab ich Playstation genutzt, mit PS3 hab ich angefangen, dann kam die PS4 und jetzt hab ich die PS5. Allerdings habe ich jetzt auch endlich eingesehen, dass ein guter PC einfach mehr wert ist. Mit der Performance der Konsole bin ich absolut unzufrieden, PS Plus ist unverschämt überteuert und 95% der Spiele die man da "gratis" bekommt, spielt doch sowieso keiner. Dazu kommt noch, dass jedes Spiel im Playstation Store viel teuerer ist als sämtliche Spiele für PC. Zudem ist der Support von Playstation nahezu nicht vorhanden und wenn er mal erreichbar ist, dann ist er hochgradig inkompetent. Für meinen Teil habe ich mit Playstation abgeschlossen, jetzt kommt ein ordentlicher PC her. Damit kann man auch einfach mehr machen. Die Controller sind gefühlt aus nem Stein geklöppelt worden, zumindest performen die so, 4K ist einfach nur hochscaliert (also kein echtes 4K), die technischen Daten der Konsole ähneln meinem Toaster und Sicherheit gibt's bei Sony Playstation auch nicht, da einer meiner Accounts letztens erst gehacked wurde und der Playstation Support mir aus "Sicherheitsgründen" nicht helfen konnte. Das muss man sich mal vorstellen, wegen mangelnder Sicherheit wurde mein Account gehacked und dann ist Playstation nicht mal in der Lage was zu machen. Alles in allem bereue ich zu tiefst, meine Zeit und mein Geld in dieses Konstrukt der Schande gesteckt zu haben. Inzwischen ist Playstation und PS-Plus einfach nur unverschämt teuer und das obwohl die Leistung das einfach nicht rechtfertigt. Playstation ist genau wie Apple nur ein Status Symbol. Ich kann's mir zwar leisten aber ich hab's einfach so satt, für das Geld was ich bezahle, so veräppelt zu werden. Damit ist jetzt auch endlich Schluss. Wieso sollte ich einem Unternehmen mein Geld geben, wenn es selbst seinen besten Kunden dafür einfach nur ins Gesicht spotzt? Ich kann jedem der das hier liest, einfach nur eindringlichst abraten, sich sowas zuzulegen. Fazit, Playstation und alles was damit zu tun hat und insbesondere der Support von Playstation ist absoluter Müll.
Wil mijn account verwijderen
Wil mijn account verwijderen, wat niet te doen is.
1,5 uur in de wacht gezeten, weer wat vragen moeten beantwoorden, en ineens wordt ik er uit gegooid, omdat ik niet meer reageer, terwijl ik wacht op antwoord. Het werd allemaal te moeilijk dus gooien we hem er wel uit. Ben al 4 dagen bezig. Hoe triest.
GTA V online niet zonder PS abo ...
GTA V online voor zoon gekocht, moet je ook een abo kopen van Playstation a 8,99 per maand. Zeg dat dan van tevoren. Enorme tegenvaller.
Onbereikbare klantenservice en…
Onbereikbare klantenservice en irriterende chatbot.
elke dag terwijl de klantenservice open…
elke dag terwijl de klantenservice open is is er nooit iemand. altijd lange wachtrijen of geen medewerker beschikbaar terwijl de klantenservice gwn open is vanaf 10 tot half 7. ik probeer heletijd mijn account te fixen dan. daar heb ik een medewerker voor nodig maar die zijn er nooit. Slechte service!
Het is toch gek woorden dat het zelfde…
Het is toch gek woorden dat het zelfde spel duur is bij store dan in de winkel vuile oplichters het moet toch juist anders om zijn winkel duurder dan dan store
Totaal niet bereikbaar als je hulp…
Totaal niet bereikbaar als je hulp nodig hebt. Na 50 minuten zelf maar op gehangen. Herhaaldelijk proberen te be. Ook chat niet bereikbaar. Betaal je een vermogen voor een stuk plastic troep en krijg je nog geen hulp ook. Om te janken.
Klantenservice ongelooflijk slecht.
Klantenservice ongelooflijk slecht.
Reparatie aanmelden online werkt niet, zodra je je adres moet invullen krijg je een foutmelding. Maakt niet uit welk adres. Dit is al meer dan een jaar zo.
Bellen dus.
Dat duurt minstens een uur.
Daarna krijg je een matig engels sprekend persoon uit oost europa aan de telefoon.
Die geeft je een case nummer.
En een e-mail.
Vervolgens moet je per mail invullen wat het probleem is. Dit had dus ook gewoon via een online formulier gekund en had veel moeite bespaard.
Probleem is nu echter op die mail die je verstuurd met het probleem komt geen enkele reactie. NUL.
Dus ik heb nog steeds geen retourlabel.
Dus kun je weer gaan bellen en weer minimaal een uur in de wacht staan.
Persoon aan de telefoon kan er ook niets aan doen en je moet maar afwachten.
Als het nog langer duurt is de garantietermijn van mijn product verlopen.
Dit is de allerslechtste klantenservice en retourprocedure ever.
Je staat als consument compleet machteloos.
Dit is definitief mijn laatste sony product.
Ik stap over naar Microsoft.
Ik zocht hulp bij het toegang krijgen…
Ik zocht hulp bij het toegang krijgen tot mijn account, nadat ik mijn wachtwoord vergeten ben en mijn mailadres niet meer in kan. Ik heb mijn account al zo'n 14 jaar. Die loyaliteit breekt mij op. Ik weet het wachtwoord van 14 jaar geleden niet meer en ze vragen het serienummer van mijn playstation van 14 jaar geleden. U raadt het al, die heb ik niet meer (was PS3, heb nu PS5). Er wordt gezegd; helaas komt u niet door de beveiligingscontrole.
Slechtste service ooit!
Slechtste service ooit!! Via de chat kom je nergens. Je komt niet langs de chatbot, chat wordt telkens afgebroken, krijgt geen medewerker te spreken. Ben je eindelijke bijna aan de beurt wordt je chat afgebroken met de melding dat er geen medewerker beschikbaar is. Telefonisch is het ook bijna niet te doen, bijna 1,5 uur in de wacht gestaan en uiteindelijk kon de medewerker helemaal niets voor me betekenen. Schaam jullie!!! Diep triest dat zo’n grote internationale organisatie dit niet op orde heeft. Boycot playstation vanaf nu!!!
Heel slecht
Wat een slechte service en bende is het daar. Sta je eerst al een uur in de wacht om vervolgens iemand aan de lijn te krijgen die engels praat en geen woord nederlands. Terwijl de beste meneer nog niet te verstaan is ook. Zijn hun überhaupt wel is normaal te bereiken zonder uren in de wacht te staan.
En het dan nog niet over nederlands te hebben, dat engels een 2e taal van iemand is prima maar we wonen nog steeds in nederland en dat is onze moedertaal toch. Verplicht werknemers dit dan ook te spreken.
I bought a Playstation VR2 and after…
I bought a Playstation VR2 and after couple of months, left lens started getting blury and giving distorted image. So I wanted to access customer service for a repair. But you can't submit repair request from their website. When you click submit repair request website constantly giving error.
I wanted to access customer service but they hold you on the phone for hours and no one responses. So I have a faulty VR for 600 euros and I can't ask any repair or something from them.
Slechte klantenservice
Zaterdag een grote bestelling gedaan. Ondanks dat ik een Plus abonnent heb kreeg ik geen 5% korting. Ik wilde de klantenservice vragen maar die zijn blijkbaar dicht in het weekend. De bestelling toch maar doorgezet met het idee dat dit na het weekend wel opgelost zou worden. Na een paar uur na de bestelling bleek dat ik ineens wel in aanmerking kwam voor 5% korting. Dus ik wilde mijn bestelling annuleren. Dat kon al niet meer, blijkbaar moet dit binnen 30 min (!) al. Wie verzint dit? De producten worden niet eens verzonden buiten werkdagen, dus heel raar dat annuleren al niet meer kon.
Toen geprobeerd te chatten met de klantenservice op maandagochtend. Per ongeluk het verkeerde onderwerp gekozen waardoor de chat werd gesloten. Als je de chat opnieuw wil opstarten kan dat niet, want dan krijg je een tekst in de trant van "je hebt het eerder geprobeerd en toen hadden we ook geen oplossing voor je". Dus toen maar gebeld met de klantenservice. Eenmaal iemand aan de lijn was het erg rumoerig op de achtergrond. De medewerker zelf was erg slecht te verstaan. Situatie uitgelegd en kreeg ik te horen dat ze niks voor me konden betekenen. Toen ik in discussie wilde gaan leek het alsof ze de microfoon hadden uitgeschakeld en hoorde ik niemand meer. Toen zelf maar opgehangen. Nu moet ik dus de hele set (PS5, VR bril, PS Portal) gaan terugsturen en een nieuwe bestelling doen om die 5% te kunnen ontvangen. Wie wordt hier nu beter van? Wat een gedoe, frustratie en irritatie om iets wat zo eenvoudig op te lossen was geweest vanuit hun kant. Door een restitutie of waardebon van het verschil. Ik moet de spullen nog ontvangen, want dat duurt ook ouderwets lang via de officiele webshop. Iet wat leuk had moeten zijn begint nu al met veel irritatie...
Voor die paar euro (potentiele) korting zou ik hier nooit bestellen. Dan ben je beter af bij bol.com of Amazon qua levertijd en klantvriendelijke service!
Echt aboninabel slechte service en…
Echt aboninabel slechte service en materiaal. Fortnite ps5 voor zoon gehaald is 13+ game maar sony besluit in al haar wijsheid dat hij die code niet mag inwisselen vanwege ouderlijk toezicht. Alle tips en trucs om het oplossen op de sony/playstation website kloppen niet (voorgestelde menu opties op website kloppen niet met wat er in de applicatie te zien is). Vervolgens bellen dat is enige manier zegt men om het op te lossen. Vervolgens al letterlijk 1u en 2 min in de wacht en nog geen medewerker die opneemt. Sony is een geldbeluste marketing machine die niks om haar klanten geeft. Laatste keer dat er een PS komt. Voortaan Xbox van microsoft met fatsoenlijke klanten service en bundels die daadwerkelijk geven waarvoor je betaalt.
Spel wel betaald maar nooit gekregen
Spel gekocht, geld afgeschreven en nooit gekregen... Klantenservice valt niet te bereiken
Klantenservice is waardeloos
Ik heb geen toegang gekregen tot een game t.w.v. 80 euro. Het geld is afgeschreven van mijn rekening maar geen toegang tot de game. Mails gestuurd zonder succes, waarna ik telefonisch contact heb gezocht. Na meerdere dagen voor uren in de wacht gehangen te hebben kreeg ik helaas niemand te woord te staan
PlayStation NL support bestaat volgens…
PlayStation NL support bestaat volgens mij niet. Al veel emails gestuurd maar geen antwoord. Ik heb een voucher aangekocht maar de code werkt niet.
Dus geld weg maar niets voor in de plaats.
Eencelligen
September 2023 een ps5 modern warfare 2 bundle aangeschaft. In de doos zat een licentiecode voor de game modern warfare 2 zodat ik de game kom downloaden. Ivm de beperkte opslag op de console en de aanschaf van grand Turismo 7 heb ik modern warfare 2 van de schijf verwijderd. Na aanschaf van externe geheugen wilde ik de game weer opnieuw downloaden. Blijkt dat ik de game weer moet aanschaffen (€79,99) terwijl ik de licentie voor d game heb.
Na contact met ps support mail contact gekregen met de eencelligen van ps support. 150.000 keer de situatie uit moeten leggen maar schijnbaar te dom om het te begrijpen. Allerlei screenshots gestuurd en krijg ik (hoe is het in godsnaam mogelijk) de vraag een foto te maken welke foutcode ik te zien krijgt. Er is geen foutcode er valt niets te downloaden. Ik moet de game OPNIEUW aanschaffen wat ik 150.000 keer geprobeerd heb uit te leggen. Schijnbaar praten ze svchwahillisch of zo. Dom volk
Más información sobre otros tipos de reseñas.