Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De selfgel kit van Pronails is een handig product, grote collectie. Omdat mijn lak regelmatig scheurt of chipt is het handig dat ik dit direct kan bijwerken. Blijft meestal een kleine week zitten. Eni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over dit merk. De service is uitstekend: na een klein foutje in mijn bestelling kreeg ik meteen een reactie. Ze waren supervriendelijk en hebben het probleem onmiddellijk opgelost... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

As a teacher, I'm always writing on a blackboard or pointing a content in a book. Therefore, my hands are always visible and need to be perfectly manicured and clean. Thanks to PN Selfcare, I can... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salón de manicura
  2. Proveedor de productos de belleza
  3. Tienda de artículos de belleza
  4. Industria cosmética
  5. Tienda de cosméticos
  6. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

PN Selfcare is a Belgian beauty brand that brings nail hand and foot care into your home. Our clean, vegan products are designed to deliver results without complexity. From long-lasting gel polish to everyday care for hands and feet, everything is made to be easy, effective and satisfying to use. All formulas are developed, tested and produced in-house in Belgium. This allows us to maintain full control over quality and integrity at every step. We don’t test on animals, and we avoid unnecessary ingredients. Just honest, high-performing products that respect your time and your skin. PN Selfcare stands for simplicity, trust and self-confidence. Beauty that fits into real life and feels good from start to finish.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ce vernis semi permanent qui s'enlève…

Ce vernis semi permanent qui s'enlève en l'épluchage est GÉNIAL!

20 de agosto de 2025

Respuesta de PN Selfcare

Un grand merci pour ton avis ! 🌸 Tes mots comptent beaucoup pour nous. Et si tu veux partager ton look ou poser une question, nous serons toujours à ton écoute. 💅

Valorada con 5 estrellas sobre 5

So happy with this at home kit!

Great nail polish with beautiful colours to choose from. 💅

20 de agosto de 2025

Hi Hanne,

Thank you so much for your sweet words – you just made our day! 💖
Keep shining with your nails and don’t hesitate to share your next look with us! 💅✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

snelle en klantvriendelijke service.

snelle en klantvriendelijke service.
ik had nog recht op een korting die ik was vergeten in te geven online aankoop. per mail werd deze per direct verrekend.
sneller kan niet. zeer tevreden

17 de agosto de 2025

Lieve Nancy,

Dankjewel voor je mooie woorden, dat betekent heel veel voor ons! 🫶
PN Selfcare draait om meer dan alleen producten, het is ook een community. Dus voel je altijd vrij om jouw look of tips met ons te delen. 💖

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topproducten - echt WAUW!

De producten van PN Selfcare zijn echte topproducten. Heel tevreden over de starter kit die ik onlangs ontving. Mooie, stapsgewijze uitleg en goed materiaal. Prachtige kleuren die lang en mooi op de nagel blijven zitten. De peel off basisproducten zorgen ervoor dat alles snel en netjes verwijderd kan worden en dat de nagel niet beschadig is. Integendeel, mijn nagels zijn er sterker van geworden!
Één woord om dit merkje te beschrijven: WAUW! ❤️

18 de agosto de 2025

Hi Ellen,

Dank je wel voor je lieve review! 💖
Zó fijn om te horen dat je blij bent met PN Selfcare. Jouw feedback betekent echt veel voor ons!

Mocht je ooit vragen hebben of gewoon even je nieuwste look met ons wilt delen: we’re here for it! 💅✨

Super product

Super product ! Heel tevreden! Gemakkelijk aan te brengen. Blijft goed en lang zitten !

16 de agosto de 2025

Hi Els,

Super product

Heel goeie kwaliteit en gemakkelijk om aan te brengen

13 de agosto de 2025

Hi Jessica,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

reçu rapidement et bon état

13 de agosto de 2025

Coucou Emilie,

Merci beaucoup pour ton super avis ! 💖
On est ravies de savoir que tu es satisfaite de PN Selfcare. Ton retour compte vraiment pour nous – c’est pour ça qu’on fait ce qu’on fait !

Si tu as la moindre question ou si tu veux partager ton dernier look : on est là pour toi ! 💅✨

Bisous,
L’équipe PN Selfcare

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Comfort van thuis en toch kwaliteit

Reeds een jaar of 3 gebruiker.
Producten gaan lang mee, gemakkelijk om aan te brengen en zó fijn om het gewoon thuis te kunnen doen.
Het enige jammer is geen fysieke winkel in de buurt om 'snel' een nieuw kleurtje te kiezen. Gelukkig is de levering na online bestelling telkens vlot en zijn er regelmatig acties.
Een concurrent merk dat offline te koop is bleek veel minder van kwaliteit voor mij.

11 de agosto de 2025

Hi Lindsey,

Dank je wel voor je lieve review! 💖

Wij verkopen onze producten in alle Di winkels in België. Je kan zeker daar eens gaan kijken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een mooie french nails met chroom

Helemaal fan van de PN selfgel kit (kortere droogtijden dan andere merken en voor de base coat moet je niet onder de lamp dus nog meer tijd bespaard!).
Deze heb ik nu gecombineerd met de french manicure set en het chroom poeder, dat maakt het helemaal af!

11 de agosto de 2025

Hi Lies,

Zeer gebruiksvriendelijke producten

Zeer gebruiksvriendelijke producten. Enkel de burgundy achtige kleur hecht niet zo goed, jammer!

18 de julio de 2025

Hi Lindsey,

Dank je wel voor je lieve review! 💖

Stuur ons gerust een e-mail naar info@pn-selfcare.com met betrekking tot de Burgundy kleur. Kun je precies aangeven welke kleur het betreft? Dit is uiteraard niet de bedoeling, en we willen het graag intern voor je nakijken.

Makkelijk aan te brengen

Makkelijk aan te brengen. Leuke kleurtjes en 2 weken mooie nagels.

1 de agosto de 2025

Hi Roel,

Heel tevreden

Heel gemakkelijk om aan te brengen en de nagels blijven lang mooi. 🤩. De selfgel heeft heel veel mooie kleuren, keuze genoeg. Er is ook een vlotte levering van de producten.

Hi Pascaline,

Une expérience formidable

Je peux enfin prendre soins de mes mains en ayant des ongles soignés et avec une diversité énorme en terme de couleurs. L'expérience est géniale et je la conseille à tous, que vous soyez débutant ou expert.
Un tout grand Merci a l'équipe PN selfcare !

7 de diciembre de 2024

Coucou Edwige,

Merci beaucoup pour ton super avis ! 💖

Bisous,
L’équipe PN Selfcare

Top!

Altijd vlotte bezorging, producten zijn van top kwaliteit, ruime keuze aan kleurtjes, handige instructievideo’s, geen geknoei met de producten en de nagels blijven heel lang mooi!

Hi Tatiana,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great products for all users

Great products, very good guidance, beautiful Colorado and products

Hi Peggy,

Thank you so much for your lovely review! 💖 It’s so great to hear that you’re happy with PN Selfcare. Your feedback really means a lot to us!

If you ever have any questions or just want to share your latest look with us, we’re here for it! 💅✨

Lots of love,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen tijd (of geld-)verspilling meer…

Geen tijd (of geld-)verspilling meer aan een duur nagelsalon, maar gewoon wanneer ik het wil thuis 👌💅🏼

Hi Tine,

Een aanrader 😉

Al een paar jaar trouwe gebruiker van de productjes. Heel tevreden van. Ook de service van het team is super.
Een echte aanrader. Ondertussen al 3 vriendinnen kunnen overtuigen om het te gebruiken waardoor er al gemakkelijk kleurtjes worden uitgewisseld. Plezier verzekerd ☺️

Hi Chantal,

Top producten

Top producten! Snelle levering. Nog nooit problemen mee gehad! Helemaal tevreden

Hi Janne,

Excellent products

Fast delivery, easy website
Great products that I have been using for 10+ years (both personal and professional)

21 de julio de 2025

Hi FM,

Lots of love,

Supertevreden

Ik ben supertevreden over PN selfcare. Ik ervaar een goeie service en goeie kwaliteit van gellak en andere accessoires. Ze hebben een uitgebereide keuze uit leuke kleuren. Ik zou het heel fijn vinden moest er soms nog iets uitgebreider uitleg worden gegeven over het gebruik van bepaalde producten of accessoires.

7 de agosto de 2025

Hi Zoë,

Team PN Selfcare

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.