Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde en virkelig sjov polteraften med Polterboks! Det var mega fedt at se voksne mennesker finde deres legebarn frem & kaste sig ud i de mange forskellige udfordringer 😄 Der er virkelig mang... Ver más
La empresa ha respondido
Sjovt spil, der er timevis af forskellige lege og udfordringer, vi blev slet ikke færdig med spillet så vi har til endnu en god gang👌
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Underholdende spil
Super sjovt og underholdende spil. Skabte en god stemning og gode minder. Kan klart anbefales😃
Kanon boks 👍
Sjovt spil
KANON BOX !!
KANON BOX !!! Vi brugte den til havefest,længe siden jeg har grint SÅ meget 🤣🤣🤣🤣. Der er til mange timer, vi kom slet ikke igennem det hele, men såer der bare mere til næste fest !!!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Kan bruges til meget mere end en polterabend
Vi havde ikke et kommende bryllup men i stedet en havefest. Værtinden var den "kommende brud" og det fungerede super fint 😊 Masser af sjove lege der udløste mange gode grin og motion. Vi nåede slet ikke igennem alle lege, så der er rigeligt til næste havefest også. Rigtig godt alternativ til dyre polterabend aktiviteter eller som her - en havefest.
Sjovt spil
Fedt spil, vi fik nogle gode og sjove timer ud af det. Der er forskellige sjove og kreative mini-games, som vi fik nogle gode grin ud af. Hvis man søger et alternativ til polterabend, så er dette et godt bud. Ellers kan det også godt bruges til anden festlig forsamling.
Vi havde en fantastisk dag
Vi havde en fantastisk dag med polterboks, som i øvrigt er en super god ide og som jeg håber mange andre vil tage sig nytte af, da det er en super sjov og god måde at udnytte til en polterabend!
Værten er engageret men passer så godt ind i det og selvom det i starten kan virke forvirrende, så bliver det forklaret godt og forstående, så man automatisk ender med at gøre alt for at vinde, selvom man ikke er et konkurrence menneske.
Kan 100% anbefales herfra!
Næste gang der skal laves en polterabend, bliver det uden tvivl med denne skønne idé.

Virkelig sjovt
Faktisk virkelig sjovt og godt skruet sammen! Virkelig mange lege der fungerer godt i praksis - vi løb ikke tør og alle synes det var sjovt. Remedierne i kassen kunne for mit vedkommende godt have været præsenteret lidt bedre. Men det er ikke sidste gang jeg benytter mig af den - vellykket og godt gang i den!

Ryster folk sammen!
Virkelig sjovt og perfekt til at ryste folk sammen, vi havde en fed eftermiddag med masser af grin!
Klart værd at have med til polterabend eller lignende begivenheder!

Timevis af grin
Der er virkelig mange spil med, langt flere end vi nåede igennem, så der er til timevis af grin & gode minder.
Kæmpe anbefaling herfra, hvis man vil skabe en festlig & lidt anderledes polterabend!🎉

Respuesta de PolterBoks
Nok den sjoveste polterabend man kunne…
Nok den sjoveste polterabend man kunne forstille sig! Det er både nemt, sjovt og billigt! Kan klart anbefales.

Sjov, udfordrende og anderledes ⭐️
Virkelig sjov og anderledes måde at holde polterabend. Kæmpe anbefaling herfra 😍

Respuesta de PolterBoks
Virkelig sjovt og anderledes koncept
Virkelig sjovt og anderledes koncept! Genial aktivitet til en polterabend, hvis man ønsker at lave en fælles aktivitet som er sjov, prisvenlig og anderledes, end hvad man ellers tidligere har prøvet. Kan klart anbefale til dig som planlægger en polterabend, og vil arrangere noget, som alle ikke har prøvet tusind gange før! 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de PolterBoks
This is a genius concept
This is a genius concept. A BOX that has everything you need for a fun time with your friends. I'm shocked this isn't already a huge business. If you want to laugh harder than you have before, try this out - you won't regret it!

Respuesta de PolterBoks
Garanti for en sjov dag med vennerne…
Garanti for en sjov dag med vennerne med mange timers underholdning. Kan varmt anbefales!

Respuesta de PolterBoks
sjoveste oplevelse, ja tak!
Noget af det sjoveste man kan gøre inden man smelter sammen med sin partner for evigt!
Vil helt klart anbefale!

En vanvittig fed oplevelse
En vanvittig fed oplevelse!
Har brugt så mange penge på oplevelser til polterabender. Det ender bare altid med at være dyrt og så meget transport.
Helt fantastisk sjovt (og letter ydmygende) oplevelse.

Endelig noget nyt!
Endelig en Polterabend beskæftigelse som man ikke har set 100 gange før!
Jeg kommer til at anbefale også til andre begivenheder!

Sjovt Polterabend spil
Et rigtigt sjovt spil!! Det er fyldt med sjove udfordringer, og skaber virkelig god stemning. Perfekt til at samle vennerne og skabe gode grin.
Kan varmt anbefales!

Respuesta de PolterBoks
Brugte PolterBoks til min venindes…
Brugte PolterBoks til min venindes polterabend. Mange timers grin og sjov. Kæmpe anbefaling!

La experiencia Trustpilot