Vi havde ikke et kommende bryllup men i stedet en havefest. Værtinden var den "kommende brud" og det fungerede super fint 😊 Masser af sjove lege der udløste mange gode grin og motion. Vi nåede slet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fedt spil, vi fik nogle gode og sjove timer ud af det. Der er forskellige sjove og kreative mini-games, som vi fik nogle gode grin ud af. Hvis man søger et alternativ til polterabend, så er dette et g... Ver más
Vi havde en virkelig sjov polteraften med Polterboks! Det var mega fedt at se voksne mennesker finde deres legebarn frem & kaste sig ud i de mange forskellige udfordringer 😄 Der er virkelig mang... Ver más
La empresa ha respondido
Sjovt spil, der er timevis af forskellige lege og udfordringer, vi blev slet ikke færdig med spillet så vi har til endnu en god gang👌
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Virkelig sjovt
Virkelig sjovt!
Tror sjældent, jeg har grint så meget på én dag. Virkelig et genialt alternativ til polterabend-underholdningen – eller bare til en festlig dag med venner!
Stor anbefaling herfra 🙏🏼

Polterboks er det fedeste!🔥
Polterboks er det sjoveste jeg har lavet til et polterabend so far! Super fedt setup og kanon at det bare kan spilles uden man skal tage alle mulige steder hen og miste tid i transport! Og så var det billigere end alle de andre alternativer. 10 stjerner herfra!
Selvom jeg kun kan give 5!🔥❤️🔥❤️🔥

Helt vildt fed
Helt vildt fed, energisk og sjov selskabsleg, hvor man virkelig for grint og hygget sig!
Kan kun varmt anbefale!

La experiencia Trustpilot