Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og hurtig behandling af ordren på Kolsterol i balance som jeg købte. Desværre måtte jeg stoppe med at anvende pillerne igen da jeg tilsyneladende ikke kan tåle dem. Det skal lige siges at jeg hell... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Webshoppen har et brugervenligt design og giver et godt overblik over deres produkter. Nemt og overskueligt at bestille og hurtig levering. Jeg bestilte Produktet: Porsano Omega-3 Fiskeolie og er... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Porsano er en dansk leverandør af evidensbaseret kosttilskud, som udvikler præparater med vægt på optagelighed, dokumentation og sikkerhed. Gennem årene er der foretaget tusindvis af undersøgelser på de forskellige næringsstoffer, som findes i naturen, og der publiceres løbende nye resultater i de videnskabelige tidsskrifter. Kosttilskud fra Porsano er udviklet på baggrund af denne viden, og præparaterne bliver løbende justeret, så de hele tiden repræsenterer den seneste viden indenfor sundhed og forebyggelse. Produkterne kan købes i udvalgte helsekostforretninger, samt direkte i vores webshop på www.porsano.dk Porsano: baseret på videnskab, udviklet i Danmark.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Great quality good staff

We always had and continue to have a good experience with them. Appreciate the quality of products, the attitude and good service & explanations . Especially thank you to Roxana for her patience, attitude and help.

27 de marzo de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og sikker levering.

4 de marzo de 2026

Respuesta de Porsano

Tak for de fem stjerner - det er vigtigt for os at du føler dig tryg i dit køb, og samtidig får den information, du har behov for.
Og som altid sender vi varene samme dag, ved bestillinger inden kl 12:00 :-)
Mvh Team Porsano - www.porsano.dk

En meget god service👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Tusind tak for en god service👍🏻🤗

4 de marzo de 2026

Hej Bettina
Tak for din tilbagemelding.
Du bestilte din vare onsdag 04/03-26 om morgen, og samme dag blev din ordre afsendt. Den har siden torsdag 05/03-26 kl 13:50 ventet hos den GLS pakkeshop, som du bestilte til. Skriv eller ring gerne til os hvis du har problemer med afhentning.
Mange hilsner,

Pakke til tiden

Pakke til tiden. Altid dejligt

Respuesta de Porsano

Tak for de 5 stjerner! Det er meget vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os. Ved bestillinger inden kl 12:00 sender vi samme dag - og vi stræber efter at yde Danmarks bedste kundeservice - så dine pæne ord betyder meget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen lever helt op til forventningerne…

Varen lever helt op til forventningerne ☺️

Respuesta de Porsano

Tak for de pæne ord og de fem stjerner. Det er meget vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse med dit køb på vores hjemmeside (www.porsano.dk), og at præparaterne lever helt op til forventningerne.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fra bestilling til modtagelse har…

Fra bestilling til modtagelse har fungeret fint. Nu skal jeg se, om de virker

2 de marzo de 2026

Respuesta de Porsano

Tak for de pæne ord og de flotte stjerner. Det er meget vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse med dit køb på www.porsano.dk, og at præparaterne efterfølgende lever op til forventningerne.

Fin handel

Fin handel - alt i skønneste orden

Respuesta de Porsano

Tak for de pæne ord og de fem stjerner. Det er meget vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse med dit køb på www.porsano.dk, og at præparaterne lever op til forventningerne.

Top quality from Porsano

Very satisfied with the quality of the Porsano products and with the rationales behind their development.
Also appreciate the good service, the reasonable prices, and the prompt delivery.

19 de enero de 2026

Respuesta de Porsano

Tak for de 5 stjerner! Det er meget vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse med dit køb på www.porsano.dk, og at præparaterne lever op til forventningerne. Porsano produkterne er alle bygget op omkring et solidt, videnskabeligt rationale, så man som bruger har vished for virkning og sikkerhed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med de produkter…

Jeg er meget tilfreds med de produkter jeg købte hos Porsano.

6 de enero de 2026

Dansk pålidelig virksomhed

Dansk pålidelig virksomhed
De sender varen hurtigt
Jeg har tillid til produktet
De er informative og deler deres viden

10 de noviembre de 2025

Hej Celina
Og som altid sender vi varene samme dag, ved bestillinger inden kl 12:00 :-)
Mvh Team Porsano - www.porsano.dk

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kan desværre ikke tåle dem

Kan desværre ikke tåle dem, har spist dem i 6 dage og får hedeture, sure opstød og hovedpine. Jeg vil også gerne sige at der er flere kost tilskud jeg heller ikke kan tåle. Spise b vitamin og fiskeolie tabletter, kollagen +c- vitamin, chrom tabletter og menosan, så måske det har været en kombi

11 de noviembre de 2025

Hej Ninna
Tak for din tilbagemelding.
Det er meget usædvanligt med bivirkninger af nogen art fra vores Porsano Hormon Balance, og bestemt ikke noget vi har hørt om før. Skriv gerne din adresse til os på info@porsano.dk - så sender vi en gratis æske Porsano Vitamin D som erstatning for din oprindelige køb.
www.porsano.dk

fin oplevelse

vare som forventet

22 de septiembre de 2025

Respuesta de Porsano

Tak for de 5 stjerner! Det er meget vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os, og at præparaterne lever op til forventningerne.

Respuesta de Porsano

Tak for de 5 stjerner! Det er meget vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse med vores præparater og hurtige levering. Ved bestillinger inden kl 12:00 sender vi samme dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nemt at bestille

Nemt at bestille, dog var leverancen lang tid undervejs. Købte Hormon balance, for at understøtte min skjoldbruskkirtel og behandlingen med eltroxin. Indtil videre kan jeg holde vægten og ovenikøbet tabe lidt kg også.
Mvh
Marianne

4 de agosto de 2025

Respuesta de Porsano

Tak for de pæne ord - det er vigtigt for os at vores kunder oplever den effekt fra vores produkter, som de med rette forventer.
Vi sender som udgangspunkt produkterne samme dag som der bestilles, ved bestillinger inden kl 12:00. Ved bestillinger efter kl 12:00 afsendes dagen efter.
Mvh,

Godt handelssted

Jeg tror, det er et godt produkt. Mange har anbefalet det.
Godt handelssted, hurtig levering. Tak

30 de julio de 2025

Respuesta de Porsano

Tak for de 5 stjerner! Det er meget vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og hurtig levering.

Fremragende!

God kundeservice og hurtig levering af købte produkter :-)

4 de junio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode produkter og hurtigt…

Super gode produkter og hurtigt levering 🥰

30 de mayo de 2025

Mvh,

Gode produkter!

Nemt at handle, hurtigt levering og gode produkter!

6 de junio de 2025

Respuesta de Porsano

Tak for de pæne ord. Vi benytter nogle af Danmarks bedste logistikudbydere, og sender som oftest samme dag ved bestillinger inden kl 12:00.

Fuld ud tilfreds

Fuld ud tilfreds
Altid hurtig levering

28 de mayo de 2025

Respuesta de Porsano

Tak for de pæne ord. Vi sender som oftest samme dag ved bestillinger inden kl 12:00 - og bliver glade når kunderne sætter pris på den gode service.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.