POWER.dk - Aalborg Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik hjælp hos kundeservice fordi jeg lavede fejl i min bestilling, og problemet blev løst hurtigt og effektivt. Dernæst modtog min vare til tiden, af en flink og rar kurer. Alt i alt en tilfredsstille... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt perfekt, jeg bestilte en ventilator fra fjernlager, og den var klar til afhentning som forventet efter to hverdage. Kan klart anbefales

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Billig pris på komfur, let at afhente. Den manglende stjerne skyldes at komfuret var udstyret med NORSK 1-faset el-kabel, der jo ikke kan bruges i Danmark. Det er en ommer!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Negativt “ En være gang rod, bestilte Samsung 55’ TV udstillingsmodel årg. 2025 , de skrev kanhentes om 30 min.- 24 tim. Var ikke klar til salg.. posetivt” endte med at købe 55” Samsung 2026. T... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

33.943 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Go personale

Prisen passede, de havde det også på lager. Så perfekt handel og flink personale

18 de julio de 2026

Hej Tidemann Michael,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at både pris, lagerstatus og oplevelsen i butikken spillede, og at personalet gjorde handlen ekstra god.

Billig pris på komfur

16 de julio de 2026

Hej kunde,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at prisen var skarp, og at afhentningen var nem.

Det trækker dog klart ned, når komfuret leveres med et norsk 1-faset elkabel, som ikke passer til danske forhold. Det beklager vi.

Tak fordi du gør opmærksom på det. Den slags feedback er vigtig og bliver taget med videre.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Betjeningen ved kundesupport

Betjeningen ved kundesupport, en ung mand var direkte ubehøvlet, heldigvis var der en ung kvinde som efterfølgende gav en eksemplarisk service.

16 de julio de 2026

Hej Carsten,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen ved kundesupport i Aalborg både bød på en uhøflig betjening og derefter en rigtig god service fra en anden medarbejder. 😊

Din tilbagemelding er sendt videre til varehuset, så de kan følge op på serviceoplevelsen. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Udover at der ikke var timer som lovet…

Udover at der ikke var timer som lovet og det stod på hjemmesiden og så blevet slettet et par dage efter var det godt

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse og for at du deler både det gode og det, der ikke levede op til forventningen.

Det er ærgerligt, at timerne ikke var som lovet på hjemmesiden, men vi sætter pris på, at du samtidig fremhæver, at oplevelsen ellers var god.

Din feedback er værdifuld og hjælper med at gøre oplevelsen bedre fremover.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget lang ventetid og henvist til det…

Meget lang ventetid og henvist til det forkerte sted.

Hej Rasmus,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at du oplevede meget lang ventetid og blev henvist til det forkerte sted i Aalborg. 😊

Din tilbagemelding er sendt videre til varehuset, så de kan gennemgå både ventetiden og vejledningen i butikken nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og den slags input er vigtigt for at forbedre oplevelsen fremover. 🤗

Hej Benny,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Aalborg.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig service

Meget dårlig service
Ventede 15 min inden 2 personaler var færdige med sommer snak 👎👎👎

Hej Birger,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have i vores butik, og det er forståeligt, at det var frustrerende at vente 15 minutter, mens personalet var optaget af en privat samtale. 😕💬

Din tilbagemelding om servicen i Aalborg er sendt videre internt, så butikken kan gennemgå forløbet og følge op på deres servicerutiner. 🙏😊

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. ✨

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det er ALT for opdelt med hvad de…

Det er ALT for opdelt med hvad de forskellige medarbejdere kan/vil hjælpe med. Forståeligt at når det kommer til mere komplekse opgaver, at det er opdelt. Fx. skulle jeg blot have et nyt panzerglas på min mobil. Der er næsten ingen mennesker i butikken, jeg kan ikke finde panzerglassene og havde brug for sparring ift hvilket jeg skulle vælge. Jeg er en 3. i køen til den ene ekspedient der er til at hjælpe i dén afdeling. Jeg ser der står 3 ledige, står bare og hygge snakker med kassen/udgangen. Går op for at spørge om deres hjælp, men bliver henvist til dén afdeling jeg kom fra, da det ikke var deres område. Dét er simpelthen ikke godt nok, I må lære jeres medarbejdere, at man godt kan hjælpe kunderne med små ting, som fx. at henvise til de panzerglas. At de måske ikke har ekspertisen i, hvilket jeg skal have er fair, men at hjælpe med at finde det hører under at være almindelig serviceminded.

11 de julio de 2026

Hej Ann,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen så tydeligt.

Det er ikke den service, man skal møde i butikken, især ikke når det handler om en så enkel forespørgsel som hjælp til at finde det rigtige panzerglas. Det giver god mening, at det opleves unødigt opdelt, når der samtidig er medarbejdere til stede.

Din feedback er vigtig, fordi den peger på noget helt grundlæggende i butiksoplevelsen, nemlig at man også ved små spørgsmål skal føle sig mødt og hjulpet videre på en ordentlig måde.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man får altid god service og rigtige…

Man får altid god service og rigtige søde personale så et stort plus her fra 👏👏

Hej Birthe,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at du altid oplever god service og møder sødt personale i Aalborg. Den slags feedback betyder meget.

Alt fungerede rigtig godt

8 de julio de 2026

Hej Jørgen,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at alt fungerede rigtig godt, og at du havde en god oplevelse hos POWER Aalborg.

Super service

Super service, både med at finde de rette vare og ombytte en der var ødelagt under transport.

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp i Aalborg, både med at finde de rette varer og med ombytningen.

Bestilte via Click & Collect

Bestilte via Click & Collect , alt gik som smurt 😁.. hurtig og nem afhentning hvor alt tilrettelagt af dygtigt personale..☀️😊

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at Click & Collect fungerede hurtigt og nemt, og at afhentningen i Aalborg var godt tilrettelagt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik hurtig og sød betjening af min…

Fik hurtig og sød betjening af min ordre

Hej Arturas,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og sød betjening i Aalborg, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkt til afhentning i butik

Produkt køb på nettet, hentet i butikken. God kommunikation og levering overholdt.

10 de julio de 2026

Hej Jannie,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at afhentningen i butik fungerede godt, og at både kommunikationen og leveringstiden levede op til forventningerne.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg skulle selv ringe til kundeservice

Jeg skulle selv ringe til kundeservice, og spørge hvornår varen kom, det gjorde jeg to gange og fik to forskellige svar.

Blev ikke kontaktet på sms, at varen var ankommet.

Skal dog siges at det er første gang at det svigtede hos Power, de plejer at være top prof. hver gang.

Jeg nåede at få varen idet jeg selv kørte derud og spurgte til dem, 2 timer før jeg rejste sydpå, ellers var de blevet afbestilt. Og det er en varer som ikke er i husene og skal bestilles hjem.

10 de julio de 2026

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen med os.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, især når du selv måtte ringe flere gange og fik forskellige svar, samtidig med at du ikke modtog sms om, at varen var ankommet. Det forstår jeg godt var frustrerende, særligt når du selv måtte køre forbi butikken kort før din rejse. 😊

Det er godt at høre, at du normalt har haft gode oplevelser hos os, og derfor er din feedback ekstra vigtig. Vi tager den videre internt, så både kommunikationen om bestillingsvarer og vores rutiner for besked ved afhentning bliver gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Fint

Fint. Hurtigt

8 de julio de 2026

Hej Frank,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at det hele gik fint og hurtigt.

Hi Jan,

It looks like our chat has wandered into areas I'm not equipped to handle effectively. Since I'm here to help with Power-related questions, I want to make sure you get the best possible support.

I'd be happy to connect you with a human agent who can dive deeper into this subject or address any other Power matters you'd like to discuss. They'll be able to review the situation thoroughly and provide more comprehensive support. Would you like me to arrange that for you?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik utrolig god hjælp

Vi fik utrolig god hjælp. Super betjening.

11 de julio de 2026

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at I fik utrolig god hjælp og en super betjening i Aalborg.

Fik god behandling

Fik god behandling ved besøg i butik og bestilling af vaskemaskine, samt levering til kantsten

6 de julio de 2026

Hej Karl,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Aalborg, både i butikken, ved bestillingen af vaskemaskinen og med levering til kantsten.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.