Fik hjælp hos kundeservice fordi jeg lavede fejl i min bestilling, og problemet blev løst hurtigt og effektivt. Dernæst modtog min vare til tiden, af en flink og rar kurer. Alt i alt en tilfredsstille... Ver más
La empresa ha respondido
Alt perfekt, jeg bestilte en ventilator fra fjernlager, og den var klar til afhentning som forventet efter to hverdage. Kan klart anbefales
La empresa ha respondido
Billig pris på komfur, let at afhente. Den manglende stjerne skyldes at komfuret var udstyret med NORSK 1-faset el-kabel, der jo ikke kan bruges i Danmark. Det er en ommer!
La empresa ha respondido
Negativt “ En være gang rod, bestilte Samsung 55’ TV udstillingsmodel årg. 2025 , de skrev kanhentes om 30 min.- 24 tim. Var ikke klar til salg.. posetivt” endte med at købe 55” Samsung 2026. T... Ver más
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig og god kundeservice. Helt sikkert her jeg handler igen. Har købt en del i Power, har haft en reklamation og den blev håndteret til ug.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Havde bestilt et produkt på hjemmesiden med leveringstid på 3-5 hverdage. Kontakter dem herefter og informeres om yderligere leveringstid på 4 uger, hvilket jeg ikke er oplyst om indtil nu. Ingen kompensation eller lignende. Under al kritik.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
I had a good experience with buying a new stove via a person who helped me find a deal via chat interfave

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Vi har bestilt en partycoler til 999 kr på tilbud, for nu snart 25 dage siden , og den skulle være tilgængelig 3-5 dage efter bestilling, og det sker bare ingen ting. Det er simpelthen for dårligt. Så de sku da tilbyde og en anden i samme prisklasse til samme tilbudspris

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Power er fuldstændig ligeglade hvis dit produkt går i stykker. De går udelukkende efter salg, og alt andet prioriteres ikke. Vi har købt køleskab, der flere gange er blevet defekt med samme fejl. Power lover at ringe, og der skal nok ringe en leder og bla bla bla, der sker ikke en skid. Har ventet en måned på nogen vil ringe, hvad der skal ske pga samme fejl konstant!!!!!

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Selvom varen ikke var på lager i min butik var den klar til afhentning til den lovede tid.
Venligt personale, stor hjælpsomhed.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Engageret oplysende og hjælpsom betjening og vejledning

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Fik opmærksomhed af personalet med det samme, blev henvist til den person som vidste alt om det produkt jeg søgte. Ingen kø ved kassen 👍

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Købte en varen som Click&Collect.
Ankommer til kassen. Står i kø i 15 minutter. Får at vide at jeg skal tage den bon jeg får, og gå ned til computerområdet. Der giver jeg bon til medarbejder, som ikke kan finde ud af hvilken vare jeg har bestilt.Da han så gør, betaler jeg der for varen. Som jeg nu skal bære hen til kassen, for at de kan fjerne tyverialarmen. Stor fidus det der Click&Collect..eller....