Fik hjælp hos kundeservice fordi jeg lavede fejl i min bestilling, og problemet blev løst hurtigt og effektivt. Dernæst modtog min vare til tiden, af en flink og rar kurer. Alt i alt en tilfredsstille... Ver más
La empresa ha respondido
Alt perfekt, jeg bestilte en ventilator fra fjernlager, og den var klar til afhentning som forventet efter to hverdage. Kan klart anbefales
La empresa ha respondido
Billig pris på komfur, let at afhente. Den manglende stjerne skyldes at komfuret var udstyret med NORSK 1-faset el-kabel, der jo ikke kan bruges i Danmark. Det er en ommer!
La empresa ha respondido
Det er nemt nok at bestille men der er sindssygt dårlig kundeservice når tingene skal hentes. Det tog over en halv time at få varen udleveret, vi blev kastet frem og tilbage imellem ekspedienter nede... Ver más
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg var inde efter min vens computer hvor vi fik rigtig god hjælp og vejledning af en medarbejder ved navn Rasmus. Fantastisk service og god pris! Kæmpe ros og anbefaling!

Klik og hent???
Det var ikke klar ved kasse linjen på trods af at jeg havde fået en sms.
Så jeg må vente på at personen henter min ordre- vedkommende kommer så kun med halvdelen af ordren -
Jeg havde netop bestil fordi jeg var i tidspres…….

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
fantastisk service og hjælp. Det er faktisk opløftende at komme ind i butikken hvor man møder dygtige fabelagtige unge mennesker. Pas godt på dem.
Stor hilsen Bruno Bolling

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Sælger skabte mere forvirring end nødvendigt, sælger ville fremhæve Samsung, og ikke LG som vi kom efter, selvfølgelig til 50% højere pris.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Personalet var ikke interesseret i hvad jeg købte om jeg havde rigtige kabler til st forbinde printer og pc, men kun om jeg var medlem af power

Min oplevelse i POWER Aalborg
afdeling for køleskabe og køkkener var ekstremt skuffende.
Jeg henvendte mig til en medarbejder for at få hjælp til at se forskellige modeller af emhætter til montering over komfuret. Desværre virkede medarbejderen fuldstændig uinteresseret i at hjælpe mig. Jeg følte mig hverken velkommen eller taget seriøst som kunde.
Det mest frustrerende var, at jeg hele tiden var høflig, respektfuld og stillede et helt almindeligt spørgsmål. Alligevel blev jeg mødt med en negativ og ligegyldig attitude. Det gav mig indtryk af, at medarbejderen slet ikke ønskede at betjene kunder.
Salgsafdelingen er butikkens ansigt udadtil, og medarbejdernes opførsel har stor betydning for, om kunder vælger at komme tilbage. Efter denne oplevelse er jeg i tvivl om, hvorvidt jeg ønsker at handle hos POWER igen.
Jeg håber oprigtigt, at ledelsen tager denne feedback alvorligt og ser nærmere på kvaliteten af kundeservicen i afdelingen. En kunde skal ikke føle sig ignoreret eller uønsket, når vedkommende blot søger hjælp og vejledning.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Vi handler en del i Power, og får altid kyndig hjælp og vejledning, lige gyldigt om det er online eller i butikken. 🙂

Service ved køb.
Ville købe et nyt tv, og fik yderst god information over modellen.
Og købte det også.
Hos power er de kompetente og er til at snakke med ved handel.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Mega hurtig levering bestilte sent en aften og fik den to dage efter om morgenen💪🏼

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Lidt ærgerligt man stå i kø i mobiltelefon afd. når produktet er bestilt i Click & Collect, det ville være langt smartere hvis man kunne afhente direkte ved kassen.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Efter at have ventet på hjælp fra 3 sælgere der stod og snakkede sammen omkring noget lyd til et tv der lige var kommet frem og ikke havde tid og lyst til at ekspedere mig, overhørte jeg den ene sælger kalde mig en weirdo og var meget arrogant. Jeg arbejder selv i butik til hverdag og tænker umiddelbart hvis man snakket højlydt grimt om kunder at man ikke har behov for salg i sin forretning. Jeg kommer der aldrig igen.