Mødte en medarbejder, der tog sig tid til at overbevise mig om, at det produkt jeg var kommet for at købe, ikke levede op til det behov og ønsker jeg havde! Produktet jeg købte modtager jeg først om... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg synes vi altid får en god betjening, når man kommer for at købe noget hos Power. Men hvis man har købt noget, som først skal bestilles hjem, så får jeres system til udlevering fra lager virkelig d... Ver más
La empresa ha respondido
venlig betjening , fik god forklaring om produkterne, købte robot støv/vaske fra Dreame. Sælgeren bar produktet ud til vores auto, top fin.
La empresa ha respondido
I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Ver más
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Telefonen skulle leveres til click and collect mandag har nu fået besked om at den måske kan leveres torsdag

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Nem click og collect bestilling og til
den aftalte tid.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Jeg bestiller og betaler en iPhone online ,får også fin information om levering og afhentning. Desværre er ventetiden over 25 min lang, da telefonen skal hentes i afdelingen for telefoner, hvor der er 3 medarbejdere, som har travlt med at presse/ sælge telefon abonnement til andre kunder, alt imens går der medarbejdere ledig i andre afdelinger, og ikk mindst står der 3 ved kassen. Jeg var meget vred og frustreret, da det endelig blev min tur, jeg var presset på tid, da jeg havde en anden aftale.Jeg mener ikke at det kan være rimeligt at en bestil og betalt vare ikke kan hentes ved kasse, man skal jo alligevel forbi kassen, for ar fremvise kvittering.

Elendig service!
Vi købte alle vores hvidevarer gennem Power.
Indenfor garantien er køleskabet gået i stykker. Vi har ventet hele 3 måneder og haft besøg af tekniker tre gange. Der er blevet udskiftet forskellige dele, men fejlen er stadig ikke konstateret.
Nu er der bestilt en logger, som vi afventer at teknikeren modtager, derefter skal den ligge et par dage i køleskabet. Derfor står vi overfor minimum 2-3 yderligere teknikerbesøg.
De vil stadig ikke udskifte køleskabet. Så som børnefamilie skal man leve uden køleskab i 3-4 måneder, bruge indtil videre 3 fridage + 2-3 kommende fridage på tekniker besøg!

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Det var en god servic og rigtigt god forklaring.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Jeg sad hjemme og undrede mig over hvorfor den iPhone jeg ville købe skulle betales i butikken (click and collect).
Det fandt jeg ud af da jeg mødte ekspedienten - som jeg måtte trække nummer og stå i kø for at få betjening af, selvom 3 andre ekspedienter stod og hyggesludrede.
Jeg skulle takke nej til både cover, lader og abonnement - og forsikring ! For at få lov til f…. bare at betale.
Lad nu være !
Redigeret:
Respekt for bare fladt ned at tage imod kritikken.
Tak for det - fra 2 til 3 stjerner for det alene.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
alt gik som forventet ingen problemer, kun høflig og venlig betjening

Købte 2 Apple k4 1289 pr stk i Aalborg og så har de lagersalg til kr. 999☹️

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Jeg blev ekspederet af en yderst hjælpsom ung dame i Aalborg, som hjalp til med at få nogle penge retur på nogle produkter, som en af jeres kollegaer i Randers havde solgt til overpris iht. den nye kampagne.
Hun vendte en irriterende situation til fin oplevelse.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Fantastisk service hele vejen igennem. Startede med at spørge på chat ang rigtige valg af vaskemaskine og det blev en så god vejledning, at vi endte med at købe den ene af vaskemaskinerne der blev anbefalet til vores brug . Der gik få dage fra bestilling til vi kunne afhente. Helt klart 5 stjerner herfra. Mvh Janne

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Havde bestilt clickogcollect. Blev vist til hvidevarer til afhentning. Her stod 6 i kø. Intet skete. Flere ekspedienter stod og talte sammen lidt derfra. Flere kom forbi- in gen reagerede. Efter 20 min. gik 2 hold. Vi var så 4 tilbage. Endelig kom en og eksp. dvs. han gik for at finde en del hvidevarer til en håndværker. Efter godt 35 min. fik jeg udleveret min vare. Ingen der bare gik forbi ænsede at vi stod og ventede. Sidste gang jeg bestiller noget i Power.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Købte en Laser printer som skulle kunne printe og kopiere og scanne og sælger fandt en til os og da jeg kom hjem ville jeg lige se på opsætning af den og fandt ud af at den kun kunne printe og vi måtte lige køre en extra tur sælger fandt så en anden printer til os som kunne det hele og fik afslag og han undskyldte mange gange men fandt en løsning

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Bliver mødt af personalet, idet jeg kommer ind af døren. Spørger efter hvor jeg kan finde afdelingen for højtalere. Bliver guidet ned i venstre hjørne. Der møder jeg en medarbejder, der spørger om jeg har brugsforening hjælp. Han finder, den ønskede højtaler til mig. Da det er en gave, ændre han byttedatoen med det samme, og modtager også betalingen. Får hjælptil alarmen inden jeg forlader butikken.

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Virkelig god service og meget kompetent ekspedient

Respuesta de POWER.dk - Aalborg
Más información sobre otros tipos de reseñas.