Oplevelsen var under det forventede. Ved min telefonsamtale fik jeg at vide at de ikke kunne hjælpe mig når jeg afhentede komfuret. Jeg har leddegigt og ældre. Jeg spurgte så om handicappede og ældre... Ver más
La empresa ha respondido
Modtage af venlig medarbejde ved kassen. Sendt ned til den afdeling som vi skulle købe/hente vores bare. Venlig og hjælpsom medarbejde vidste og fortale om varen som vi havde best... Ver más
La empresa ha respondido
Utrolig høflig og dygtig sælger i jeres TV afdeling, han var hurtigt til at finde min click and collect ordre og sørgede for at jeg betale hos ham, så jeg ikke skulle til kassen og stå i kø. 👍🏻👍🏻
La empresa ha respondido
Det gik fint i butikken med at få 65” TV udleveret. Tilbudt trolley til at transportere det ud til bilen. Udfordringen var at få tv’et bakset sikkert ind i bilen, og selv om jeg stort set var eneste... Ver más
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Professionelle og hjælpsomme medarbejdere i butikken i Frederikshavn

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Produkte var super fint., ikke noget at sætte en finger på.
Men vente tiden/ leveringen. Var 14 dage forsinket, det var noget træls.
Da det var en gave!

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Får ingen besked når varerne er kommet til butikken

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Jeg fik byttet et ur som ikke fungere rigtigt efter 9 mdr brug, uden problemer og jeg fik et nyt ur

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Nemt at bestille og nemt at afhente i butikken i Frederikshavn.

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Meget glad for hjælp som jeg fik fra power
Og jeg kan anbefale alle sammen til at købe i power der er meget god kvalitet 😍

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Ok oplevelse dog lidt underlig mgl på info indtil varen er klar til udlevering

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Jeg giver ikke noget for jeres prismatch, i vil ikke matche noget som helst

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Kom ind i forretningen kom til at snakke med en flink dygtig sælger
Vi fandt frem til de hvidevarerne jeg gerne ville ha fik en fantastisk pris tak
Så et par dage efter fandt jeg frem til en kogeplade jeg hellere ville ha intet problem sagde denne sælger så hurtigt fandt vi det nye.
Betalte ved kassen varerne blev allerede leveret efter 2 dage PE leverede super service
Er powerpoint tilfreds tak
Mvh Niels

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Pga af leverings tiden bliver det ikke til mere. Hvor de skrev 2-5 dage.men jeg fik den først efter 8 dage. Det er lige før at temu ,sender hurtigere. Selve det jeg købte var ok

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Måtte ofre 35km hver vej til nærmeste power for at hente det jeg manglede fordi ingen andre havde det på lageret, gør jeg gerne igen! Tak Power!

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Jeg har endnu engang handlet hos Power i Frederikshavn. Det var en god oplevelse med super, venlig og imødekommende service. Der er absolut intet at klage over.
Mine bedste anbefalinger til Power i Frederikshavn

Respuesta de POWER.dk - Frederikshavn
Ekspedient ikke vidende men de kan jo heller ikke være mestre i det hele