POWER.dk - Haderslev Opiniones 1923

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hv... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online o... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Este o achizitie utila.

30 de marzo de 2026

Bună Алексей,

Thank you for your review! I can see you've shared feedback about your purchase from POWER Denmark.

To provide you with the best possible support, please communicate with us in English or one of the Nordic languages (Danish, Swedish, Norwegian, Icelandic, or Faroese).

If you'd like to share more details about your experience or need any assistance, feel free to reach out in one of these languages.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købsoplevelsen

Produktet kan jeg ikke anmelde, da det kun lige er sat op.
Men det er en anstrengende oplevelse at gennemføre købet. Først reservation på hjemmesiden, hvor jeg fravalgte diverse tillægsydelser og produkter. Men så startede showet forfra i butikken, da jeg troede jeg kun skulle betale. Vil du købe dit eller dat eller noget fra vores samarbejdspartnere osv.??? Det bliver for meget og føles ikke som service.

Hej Tanya Jensen,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Haderslev. Det er godt at høre, at produktet er sat op og klar til brug.

Jeg forstår, at det kan være frustrerende, når købsprocessen ikke forløber så glat som forventet. Din feedback er værdifuld for os, og vi bruger den til at forbedre vores service.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye produkt, når du får mulighed for at teste det ordentligt.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber på at se dig igen!

HurtHurtigt og problemfrit

Hurtigt og problemfrit i butikken med venlig og kombetent betjening.

Hej Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en hurtig og problemfri oplevelse i vores butik i Haderslev. Det er dejligt at vide, at vores personale kunne give dig venlig og kompetent betjening.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Mange tak for dit besøg og din tillid til POWER!

Semi godt

Semi godt, gode behjælpelige medarbejder, men utilfreds med prisen på varen, da man ku kører i Elgiganten og hente det samme til lavere pris

29 de marzo de 2026

Hej kunde,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejdere i Haderslev var behjælpsomme og gav dig god service. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver deres indsats.

Vi forstår din bekymring omkring prisen. Tak fordi du valgte at handle hos POWER!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig sød og kompetent medarbejder

Virkelig sød og kompetent medarbejder. Til trods for at vi havde besluttet os for en vare hjemmefra, så viste han os nogle virkelig gode alternativer, og vi endte med at købe et af hans forslag, og han lavede endda en rigtig god pris til os.

29 de marzo de 2026

Hej Vicky,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores medarbejder i Haderslev kunne hjælpe jer så godt og endda tilbyde jer en god pris.

Det er præcis sådan, vi ønsker at alle vores kunder skal opleve POWER!

God service og vejledning

God service inkl. vejledning.
Varen blev bestilt hjem, kom hurtigere end forventet.

Hej Rolf,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med både servicen og vejledningen i vores Haderslev butik. Det er dejligt at vide, at din vare kom hurtigere end forventet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Mødte en smilende medarbejder

Mødte en smilende medarbejder, som var meget oplagt.

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du mødte en smilende og oplagt medarbejder i vores Haderslev butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den gode service, som vi stræber efter. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

God oplevelse hos POWER Haderslev

God oplevelse hos POWER Haderslev. Har købt høretelefoner og smartwatch til børnene. Gode priser og rigtig god kundeservice. Kan klart anbefales 👍

Hej Erica,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Haderslev. Det er dejligt at vide, at både priserne og kundeservicen levede op til dine forventninger, når du købte høretelefoner og smartwatch til børnene.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at børnene bliver glade for deres nye produkter!

Hej Kunde,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du altid oplever god og venlig behandling hos os i Haderslev. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at alle kunder føler sig velkomne og får den bedste service. Det betyder meget for os at vide, at vi lever op til dine forventninger hver gang du besøger os.

Dejligt sted at handle

Hej Anette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du synes POWER Haderslev er et dejligt sted at handle. Din positive oplevelse betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god ekspedient sød og…

Super god ekspedient sød og imødekommende og ikke mindst til at handle med

Hej Connie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores ekspedient i Haderslev var så sød og imødekommende. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Det betyder meget for os, at du havde en så positiv oplevelse!

Very good

Very good good

Hi Alexandru,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med os i Haderslev. Din feedback betyder meget for os.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Høflig betjening

Hej Bent,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede høflig betjening i vores butik i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vores team arbejder hårdt på at give alle kunder den bedste service, så det betyder meget for os at vide, at vi lykkedes med det under dit besøg.

Tak fordi du valgte POWER!

God service og hurtig ekspedition

God service og hurtig ekspedition

Hej Finn,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede god service og hurtig ekspedition i vores Haderslev butik. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Vi arbejder hver dag på at levere den bedste service til vores kunder, og det er dejligt at vide, at vi ramte plet med din oplevelse. Din feedback motiverer hele vores team til at fortsætte med at yde vores bedste.

Tusind tak for at du valgte POWER!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en router god og saglig…

Jeg købte en router god og saglig betjening

27 de marzo de 2026

Hej Verner,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med købet af din router og vores betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive feedback med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du forventede. Din tilfredshed er vores største belønning!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Kundebetjening var perfekt.

Hej Anne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en super oplevelse i vores butik i Haderslev. Det betyder meget for os, at vores kundeservice levede op til dine forventninger og gav dig den perfekte betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Spammet til med beskeder om levering

Købet og afhentning var nem og ukompliceret. Der er ikke noget at brokke sig over.
Dog er power for irriterende med at sende beskeder.
1 mail med ordrebekræftelse
1 mail om levering kan følges på dette link
1 mail om at orden er klar til afhentning.
Yderligere 3 om forsendelse forløbet er unødvendigt og irriterende.
Desuden sms og mails om at skulle skrive sin mening om service. Det er for meget. Ja i fik mig til at skrive. Dog ender det med en kedelig bedømmelse.
For noget der egentlig gik ganske fint.
Jeg bestiller søndag og kunne afhente fredag i butikken. Ingen bøv! Så fint.

21 de marzo de 2026

Hej Nadine

Tak for din anmeldelse og for at dele både det positive og det, der trak ned i din oplevelse. Vi er glade for at høre, at både køb og afhentning forløb nemt og uden problemer – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Samtidig er vi kede af at høre, at vores kommunikation efter købet opleves som for meget. Vi forstår godt, at mange mails og sms’er kan virke overvældende og tage fokus fra en ellers god oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, at vores opfølgning skal føles som spam eller være irriterende.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi vil tage den med videre i arbejdet med at gøre vores kommunikation mere relevant og afstemt, så den passer bedre til kundens behov.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AppleDe er virkelig gode høretelefoner

De er virkelig gode høretelefoner

21 de marzo de 2026

Hej Chhaya,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med dine Apple høretelefoner. Det er dejligt at vide, at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere de bedste produkter til vores kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når man bestiller noget er det hurtig…

Når man bestiller noget er det hurtig klar til afhentning. Ingen ventetid.

20 de marzo de 2026

Hej Merete,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med hurtig behandling af din bestilling og ingen ventetid ved afhentning. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere den service, du forventede.

God betjening

God betjening

18 de marzo de 2026

Hej KG,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores Haderslev-butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.