Jeg oplever at Power er villige til at lave en fornuftig handel for begge parter. I højere grad end andre udbydere af elektronik på markedet. Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes... Ver más
La empresa ha respondido
Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... Ver más
La empresa ha respondido
Dette har intet med Power Haderslev at gøre. Det omhandler Power generelt. Total misvisende produktbeskrivelse og billeder af en aircondition. Der står intet under produktbeskrivelse/specifikation... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var først i Kolding det var til at lukke op og skide i så var vi Haderslev ders kundeservice var bare heldt i top så der handle vi
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Synes ekspedienten var lidt arrogant.
Måske fordi ordren ikke var på mere end kr. 250,- Ville ellers há købt et nyt TV. Det blev så i Elgiganten istedet..... beklager.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har mødt en meget venlig ung pige og vi blev sendt til hårde hvidevarer hvor skulle betale og hente vores vare. Ham fra hvidevarer afdalig var optaget med andre kunde. Efter mere end 20 minuter ventetid vi har bedt ham at hjælpe os eller sender en anden kolega. Svaret var meget arogant og uvenlig at vi skal vente. Så kom piegen fra reception og hjulpt os. Minus en stjarne for ham fra hvidevarer og ti stjarner for den søde pige.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Servicen og rådgivning er generelt bedre end andre steder…

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Click & Colect fungerede super.
Hurtig ekspedition. Blev spurgt til om jeg ville se produktet i udstillingen.
Alt i alt en god oplevelse.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Betjeningen forstyrres af at medarbejder forsøger med mersalg via telefon abonnementer, forsikringer osv. som jeg ikke har bedt om eller brug for.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Tare mult ne-au ajutat persoanele care lucrează cu clienții să ne cumpărăm produsele dorite.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Ekspedienten var for pågående det tog alt for lang tid han blev ved med at spørge og til sidst sagde jeg bare nej for jeg kunne ikke rumme mere. Er det den måde I ekspedere kunderne på kommer jeg ikke igen.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Vi kørte fra Vejle for at hente vores click & collect ordre, og selve afhentningen gik fint. Det, der trak oplevelsen ned, var dog den meget vedholdende mersalgssnak ved kassen.
Efter vi havde sagt nej tak til et tilbud om OK-el og forklaret, at vi lige er flyttet og allerede har samlet vores løsninger ét sted, blev der stadig spurgt videre flere gange. Det kom til at føles lidt pressende, især fordi vi egentlig bare ønskede at hente vores vare og komme videre.
Jeg forstår godt, at medarbejderne skal spørge ind til forskellige tilbud, men det ville være rart, hvis et nej blev respekteret lidt hurtigere. Alt i alt en okay oplevelse, men mersalget fyldte desværre mere end nødvendigt.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Gode priser, gode produkter og venligt personale. Nemt at bestille online, til afhentning. Via kundeservice forlænget afhentning 👏🏻

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Fantastisk service og hjælpsom personale, som løser enhver problemstilling.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hva' så meget haster det jo heller ikke. Det er helt klart at jeg vil bestille igen.