POWER.dk - Haderslev Opiniones 1923

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Power Haderslev. Kun 4 stjerner forbi der er altid plads til forbedringer. Bestilte til afhentning via nettet som fungerede næsten som beskrevet. 30 minutter til afhentning blev dog 45 minutter men hv... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det er faktisk en positiv og negativ feedback. Vi har reserveret et køleskab på nettet i Haderslev butik. Det var ret hurtit svaret om køleskabet er klar for os. I Hadersev butik ved reception vi har... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service i Haderslev. MIn søn købte et rat/pedaler til 779 kr i søndags. Mandag er det på tilbud til 629 kr. Jeg siger til sælger, at det synes jegvar lidt misvisende, da der intet stod online o... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God behandling

7 de marzo de 2026

Hej Kirsten,

Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Haderslev. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Alt godt, Erik hos POWER! ⚡

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Penge uden grund

Unødvendig med spørsmål om en forsikring på et produkt hver der er 2 års reklamationen på.

7 de marzo de 2026

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse.

Jeg forstår dig virkelig godt – det kan føles unødvendigt (og lidt trættende), når der bliver spurgt ind til forsikring på et produkt, som jo allerede er dækket af 2 års reklamationsret. Vi skal være meget skarpere på, hvornår og hvordan vi nævner ekstra forsikring, så det ikke opleves som noget, der bare bliver presset på.

Din feedback tager vi med internt som en reminder om, at kundeoplevelsen altid skal vægte højere end mersalg.

Hurtig og professionel betjening

Hurtig og professionel betjening. Fik 500kr for mit gamle TV og minus 50% på mit nye TV.
Mega nemt

Hej Diana,

Hvor dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse i vores butik i Haderslev! Det er fantastisk, at betjeningen var både hurtig og professionel, og at du fik en god pris for dit gamle TV samt en flot rabat på dit nye. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at det hele gik så nemt for dig.

Alt godt, Erik hos POWER! ⚡

God betjening

God betjening

5 de marzo de 2026

Hej Aage,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede god betjening hos os i Haderslev.

Dine positive ord betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kritik af online regler-

Min kærestes søns kæreste havde købt en gamerstol til ham i fødselsdagsgave. i dec, d, 20 / 2 fik han den i gave og det viste sig at stolen var alt for lille og kunne ikke bukke sig bagover.
Det var et fejl køb som jeg sagde at han skulle ringe ned til POWER for at få den byttet.. Det gjorde han men kunne ikke, da der var gået over en måned. det kunne jeg ikke forstå og vi kørte ned i power og der fortalte jeg ekspedienten at de ikke havde haft en Kinamands chance for at bytte den..eksp. sagde at vi kunne pakke stolen i kassen og komme ned med den.Så ville de vurdere den. Men de kunne ikke give det fulde beløb tilbage altså 1000kr.
Da vi kom ned kunne vi få 400 kr tilbage og der skal hertil siges at stolen var ubrugt.. Jeg sagde at det var ikke meget og vi ville jokøbe en større gamerstol istedet.. Eksp. var meget i forsvar og nærmest en del fornærmende.. Det var ikke den samme vi snakkede med.. Det var en total dårlig oplevelse og Gaven havde jeg lyst til at tage med igen.. Men den kunne jo ikke bruges.. Vi betalte for en ny stol til 1350 kr. og dermed kan men jo sige god handel for POWER og dårlig oplevelse for os.. De unge eksp. i Power meget at lærer-- Eks.at jeg har en konto hos dem som jeg er irriteret over at skulle bruge fremover..men helt ærligt så håber jeg at servicen bliver bedre og reglerne for ombytning af onlinekøb bliver bedre oplyst.. mvh Kim Petersen.

6 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse.

Det er virkelig en ærgerlig oplevelse, I har haft med gamerstolen – både ift. ombytning, vurdering af værdien og den måde I er blevet mødt på i butikken. Når stolen reelt ikke har kunnet bruges som gave, og den står ubrugt, forstår jeg godt, at det føles urimeligt at få så lavt et beløb retur og oveni opleve en ekspedient, der går i forsvar i stedet for at lytte ordentligt til jer. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Din pointe om, at man jo ikke altid har en reel mulighed for at opdage et fejlkøb inden for 30 dage (fx ved gaver), og at reglerne omkring onlinekøb/ombytning bør forklares bedre, er virkelig relevant. Den tager vi med som intern feedback til butikken og ledelsen, ligesom vi også bruger din oplevelse ift. tonen og måden vores yngre medarbejdere møder kunder på – her kan vi helt sikkert blive skarpere.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg havde på nettet reserveret en…

Jeg havde på nettet reserveret en bærbar pc ( demo model), jeg får en sms at den klar til afhentning. Sælgeren var dømmende over mit køb ift hvad jeg skulle bruge den til, hvilket jeg modbeviste og han måtte give mig ret, inden købet blev afsluttet, forsøgte han ihærdigt at sælge mig en forsikring, da han ikke ville tro på at jeg havde styr på hvordan jeg er dækket af min egen forsikring. Da købet endeligt blev afsluttet skulle han "lige" afinstallere demo programmet på den, hvilket gjorde at den først kunne afhentes 2½ time senere, hvilket jeg på intet tidspunkt var blevet oplyst om. Jeg måtte ende med at forlade butikken uden min pc, for at vente på en sms for afhentning. Den sms kom aldrig. Min datter var forbi butikken senere for at hente pc'en hvor der var stor forvirring i butikken hvor den var, som om den var blevet hentet eller ikke. Efter et stykke tid i butikken finder de så computeren og hun kan komme af sted. Forvirringen bliver total, da jeg bliver ringet op af den "smarte" sælger, hvor han spørger mig om jeg har hentet min pc.
Jeg må desværre sige at oplevelsen ikke var særlig posiv, i modsætning til ugen før i samme butik, da spillede det bare og kundeservice var i top.

Hej Robert,

Tak for din anmeldelse.

Det er virkelig ærgerligt at gå fra en tidligere super god oplevelse i samme butik til et forløb, hvor du både føler dig dømt på dit køb, presset på forsikring og efterladt i forvirring omkring afhentning af din bærbare. Det er slet ikke sådan en kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Du skal kunne regne med, at en reserveret demo‑model både er klar til afhentning, når vi sender en SMS om det, og at vi tydeligt informerer, hvis der fx skal afinstalleres demo-software, så du ikke pludselig står og må gå tomhændet derfra. Og dialogen omkring både dit behov og forsikring skal selvfølgelig være respektfuld og lyttende – ikke føles som om du skal “forsvare dig” hele vejen gennem købet.

Din oplevelse bruger vi som intern feedback til butikken, så vi kan tage en snak om både tone, mersalg og den praktiske del omkring demo‑maskiner og afhentning, så det igen kommer op på det niveau, du oplevede ugen før.

Mike saelger hos Power var rigtig flink

Mike saelger hos Power var rigtig flink
Og overbevist os rigtig hvad der var godt og ikke so godt ved flere machine
Helt top efter voses mening

5 de marzo de 2026

Hej Bert,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder gav dig så god service og hjalp jer med at finde den rigtige løsning. Vi er glade for, at I havde en positiv oplevelse i vores butik i Haderslev.

Det betyder meget for os, når vores team gør en forskel og hjælper kunderne med at træffe de bedste valg.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Rigtig god service

Rigtig god service. Medarbejder med stor faglighed. Accepterede, uden diskussion at jeg ikke var interesseret i at skifte teleselskab e.a

2 de marzo de 2026

Hej Jette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede rigtig god service og mødte en medarbejder med stor faglighed. Vi sætter stor pris på, at vores team respekterede dine ønsker omkring teleselskab og ikke pressede dig til noget, du ikke var interesseret i.

Din positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man bliver straffet for at betale med…

Man bliver straffet for at betale med kontanter. 😱

28 de febrero de 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse.

Det er bestemt ikke meningen, at du som kunde skal føle dig “straffet”, fordi du vælger at betale kontant – uanset betalingsform skal oplevelsen være den samme, og det er vi kede af, hvis den ikke har været.

Din feedback tager vi med internt som input til, hvordan vi håndterer betaling og kommunikerer om det i butikken, så du og andre ikke står tilbage med den følelse fremover.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen ventetid på at få fat i personale

Hurtig kontakt af personale og god service

28 de febrero de 2026

Hej Jonna,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig kontakt til vores personale og god service i vores Haderslev-butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Gav en god information om sikkerhed

Gav en god information om sikkerhed

Hej Orla,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik god information om sikkerhed. Vores team arbejder hårdt på at give den bedste vejledning, så det betyder meget for os at vide, at vi ramte plet med dig.

Hej Arne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores betjening og vejledning i Haderslev. Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele deres gode oplevelser.

Vi arbejder hårdt for at give den bedste service, og det er dejligt at vide, at vores team har gjort et godt indtryk på dig. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som du har oplevet.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber at se dig igen snart!

Meget tilfreds

Hurtig levering, sendt forsvarligt pakket i stabil papembalage!

24 de febrero de 2026

Hej Ch.,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med din ordre. Det er dejligt at vide, at leveringen var hurtig og at emballagen var solid og beskyttende. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hej Margit,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores medarbejdere i Haderslev. Det betyder meget for os, at du har oplevet dem som imødekommende og kompetente.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved mit køb af telefon og tablet gik…

Ved mit køb af telefon og tablet gik som jeg havde forventet

24 de febrero de 2026

Hej Anna,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at dit køb af telefon og tablet gik præcis som forventet. Det er dejligt at vide, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at høre fra tilfredse kunder som dig.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hurtig villig og billig

Hej Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med os i Haderslev. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores hurtige og villige service samt vores konkurrencedygtige priser. Det betyder meget for os at vide, at vi lever op til dine forventninger. Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super venlig og faglig betjening

Super venlig og faglig betjening. Meget hjælpsomt personale. Kan varmt anbefale Power.

Hej Karen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores personale i Haderslev. Vi er stolte af vores team og deres faglige kompetencer, og det betyder meget for os at vide, at de har været hjælpsomme og venlige over for dig.

Det er dejligt at høre, at du kan anbefale POWER til andre. Vi sætter stor pris på din tillid og dit positive feedback.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Presser til at oprette abonnement

Medarbejderne er umiddelbart flinke og imødekommende. Men når man køber en mobiltelefon, forsøger de samtidig ihærdigt at presse kunden til at oprette en abonnement. Det er naturligvis i orden at tilbyde et abonnement, men det er uetisk forretningsførelse at presse kunderne.

Hej Trine,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores butik i Haderslev. Det er godt at høre, at du oplevede vores medarbejdere som flinke og imødekommende.

Vi forstår din bekymring omkring, hvordan abonnementer blev præsenteret under dit besøg. Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig komfortable og ikke pressede i deres købsoplevelse.

Da du nævner specifikke bekymringer om salgsprocessen, vil det være bedst, hvis du kontakter vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med denne feedback.

Du kan kontakte dem på 70 33 80 80 eller via kundeservice@power.dk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rådgivning om opsætning af tv.

God rådgivning om opsætning af tv.

26 de febrero de 2026

Hej Ingolf,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du var tilfreds med rådgivningen omkring TV-opsætning. Vores team i Haderslev arbejder hårdt for at give den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at vi har hjulpet dig godt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

God handel

God handel. Og click og colect fungerede fint.

Hej Sonja,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god handel, og at click and collect fungerede perfekt for dig. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at din oplevelse med os var tilfredsstillende.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.