POWER.dk - Randers Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Paderup Boulevard 2, 8960 Randers SØ, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg havede lidt travlt den dag jeg var på besøg og blev ovrerasket over at der var en før mig ved kassen og var faktisk færdig da jeg kom frem. Det var jo dejligt så jeg kunne komme afsted. At de så s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde reserveret et outlet-tastatur, men det viste sig desværre at mangle to taster. Medarbejderen fandt hurtigt en bedre løsning og gav mig et andet tastatur, som normalt kostede omkring... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte noget Men de var løbet tør for den vare så de tilbudt en anden vare som var tilsvarende i værdi og pris, jeg foreslog en anden og det var godkendt med det samme

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

32.746 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget gode priser og kvalitet!

16 de agosto de 2026

Hej TALIS,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de gode ord om priser og kvalitet! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Min reservation var annulleret!

Min reservation var annulleret, da jeg hentede varen ca. 19 timer efter varen blev reserveret. Jeg havde ikke fået nogen notifikation om det. Heldigvis var varen stadig på lager og ekspedienten fik situationen udredt.
Nu hedder det trust Pilot her, og netop tilliden blev ramt!

13 de agosto de 2026

Hej Johannes,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos os i Randers. Det lyder som en frustrerende situation, hvor din reservation blev annulleret, før du nåede at afhente varen, og det er helt forståeligt, at din tillid blev ramt. Det er dog rigtig dejligt at høre, at vores ekspedient i butikken kunne hjælpe dig og få situationen løst, så du alligevel fik din varen med dig. Vi tager gerne ved lære af den slags hændelser og ser på vores processer for reservationer og notifikationer, så vi kan undgå lignende situationer fremadrettet. Vi håber, at du stadig vil give os en chance næste gang du har brug for elektronik eller tilbehør.

En god oplevelse

Hej Anita,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Randers. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte den 07.08.2026 et

Jeg bestilte den 07.08.2026 et
Leitz Ergo Compact elektrisk hæve-sænkebord til 779 kr.
og fik en mail der bekræftede min ordre #228210628 er bekræftet og afsendt.
Jeg fik også en besked på at mit bord var klar til afhentning.
Jeg kom hjem med pakken, men der var ikke ben med til. bordet.
Jeg klagde over de manglende ben som blev besvaret med et skuldertræk og at ben skulle købes separat. Dette fremgik ikke af jeres hjemmeside. Medarbejderen sagde at jeg kunne få mine penge tilbage som eneste mulighed.
Det stod flere steder på nettet I havde dette bord til den pris, men efter jeg havde været i Power og klage var det pludselig udsolgt.

Jeg mener helt klart det er FALSK REKLAME og jeg har til hensigt at fraråde andre at handle hos Power.

7 de agosto de 2026

Hej Bent,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse 😊

Det er rigtig ærgerligt at høre, at dit hæve-sænkebord fra Leitz ikke indeholdt de ben, du forventede, og at oplevelsen i butikken ikke levede op til det niveau, vi ønsker at tilbyde. Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have hos os.

Vi vil tage dit feedback med internt og gennemgå både produktinformationen på hjemmesiden og vores rutiner omkring håndtering af reklamationer i butikken, så vi kan forbedre os 💬

En af vores medarbejdere vil personligt se nærmere på din sag. Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så vi kan kigge nærmere på det 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice..

Vi fik en relativ dyr kaffemaskine i gave i januar og har siden da kørt frem og tilbage til Power for at få den repareret 5 gange uden held med den samme fejl på maskinen. Vi har kørt sammenlagt 560 km og brugt ufattelig meget tid og energi på det. Vi har bare fået dumme undskyldninger og til aller sidst en tilgodeseddel, selvom vi blot burde få pengene tilbage. Vi valgte at købe en ny af samme model, og den har nu nøjagtig de samme fejl som første maskine.
Det er under al kritik, at de bliver ved med at reparere på noget, der ikke virker, og til sidst er der hverken pengene tilbage eller kompensation for al det bøvl.
Dårlig stil - dårlig service!

Opinión espontánea

Hej Jette,

Hej Jette Alim

Det lyder som en utrolig frustrerende oplevelse, og jeg forstår godt, hvor træt I må være af at køre frem og tilbage til Randers hele fem gange for at få den samme fejl på jeres kaffemaskine løst, uden at det har virket. 😊 Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og det er helt forståeligt, at I føler, at hverken tiden, de 560 km eller den manglende løsning er acceptabel.

Jeg vil gerne lade jer vide, at jeres sag nu er sendt videre til butikken i Randers, så de kan gennemgå hele forløbet omkring jeres kaffemaskine og den reklamation, I har haft løbende. 💬 De vil kigge nærmere på både håndteringen af reparationerne og den samlede oplevelse, I har haft.

Vi tager jeres feedback meget alvorligt og vil bruge den til at gennemgå vores reklamationsrutiner og servicehåndtering internt. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Flink og rar sælger

Flink og rar sælger, der virkede troværdig. Han forsøgte ikke at sælge og el eller telefoni, da han hørte, hvor vi får det fra

Hej Lone,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Randers med en sælger, der var både venlig og troværdig. Det betyder rigtig meget for os, at vores medarbejdere lytter til jeres behov uden at presse ekstra produkter på. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vidste hvad de talte om

God oplevelse i power i randers.

Hej Laura,

Mange tak for den flotte femstjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Randers, og at personalet vidste, hvad de talte om. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback.

God og høflig betjening

God og høflig betjening

Hej Carl,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede god og høflig betjening hos os i Randers. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv og hurtigt hjælp for løsning…

Effektiv og hurtigt hjælp for løsning af problem.

13 de agosto de 2026

Hej Benny,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik effektiv og hurtig hjælp til at løse dit problem hos vores POWER-butik i Randers. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os virkelig, at du er tilfreds med den hjælp, du modtog. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Får altid en super god service hos…

Får altid en super god service hos Power Randers.

31 de julio de 2026

Hej Annette,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du altig får en super god service hos POWER Randers. Vi sætter stor pris på din tillift og støtte, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Alt for meget salgspolitik

Alt for meget salgspolitik, og propaganda på alt oven i ens salg.

1. En mand til data/tele.
Kø på 10 mennesker, som pænt venter.
Super fint med nummersystem.

2. Det jeg kom efter, var ikke stillet frem på hylden. Kun pris skiltet, som ikke passede overens med, hvad der stod på website.

3. Sælger var ikke bekendt med tilbudet, og gjorde pænt opmærksom på, at den står til 819 kr på jeres hjemmeside.

4. Sælger spørger ind til, om jeg skal have andet med. Jeg beder om strømforsyning, da det ikke er med i købet på denne tablet.
Han mener straks, om vi ikke skal finde en 45watt hurtig lader til den.
Her på jeg rette ham, og sige højt, at det virker ekstremt overall, når tablet kun kan modtage 12-15 watt ved opladning. Igen falsk reklamer fra sælger, som ikke kender specifikationerne på enheden.
Han slår den op, og kaster det hurtigt han med, at det har han fået afvise af hans chef, så det kan den godt.
Jeg retter ham igen, og fortæller at så har hans Chef løjet for ham, da det ikke er korrekt.

5. Efter indtastet i system, vil han gerne gøre det billigere end det allerede er.
Jeg nævner her, at det tror jeg næppe at han kan, men han efterspørger alligevel omkring på mobil abonnement, strøm leverandør og antivirusprogram.
Jeg fortæller ham kort, at det kan ikke gøres billigere, og han bekræfter også efterfølgende.
Igen mere salgs tricks, som jeg slet ikke kom ind efter.

6. Vi begyndte at diskutere antivirus, da i køre f-secure total.
Hans salgstale var at den også beskytter i cloud, og ikke kun lokalt.
Her måtte jeg igen rette ham, at dette gør alle andre antivirus også.
Igen henviste han til chefen som havde fortalt ham det.

7. Betaling gennemført.
Sidder i bilen og tjekker, at strømforsygningen er korrekt.
Det er en usb-C.
Men kablet i kassen til tablet er usb- til usb-A.
Jeg for derfor refunderet det med det samme. Dette gik smertefrit.

Derfor for i 3 stemmer.

Går man i power, så undersøg det, som man skal købe.
Værd standhaftig, så de ikke snyder dig.
Sælgere er direkte undervist og været på kursus i mersalg og forsøge sælge andre produkter, end det man kom ind efter.

Men hey - de er høflige og respektfulde.

Hej Anders,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse i vores POWER-butik i Randers. Det er altid værdifuldt at høre ærlig feedback, og vi sætter pris på, at du beskriver din oplevelse så grundigt.

Det lyder som en besøg, hvor flere ting ikke forløb, som de burde have gjort. Det er ærgerligt at høre, at du oplevede udfordringer med prisskiltet, der ikke matchede hjemmesiden, og at du fandt det nødvendigt at rette sælgeren på flere tekniske detaljer om produktet. Vi tager dine pointer med om produktkendskab og salgstilgange alvorligt, og vi vil gerne se på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen i butikken.

Det er dejligt at høre, at du fandt vores personale høflige og respektfuldt, og at returneringen af strømforsyningen gik smertefrit for dig. Vi håber, at du får en bedre oplevelse hos os en anden gang.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ingen advisering om, at orden kunne hentes.

I min ordrebekræftelse pr. mail stod,at jeg ville få besked via mail og sms, når min ordre var klar til afhentning. Jeg fik ikke en mail om, at min ordre kunne hentes i Power. Fik så pludselig en "rykker"-sms om , at jeg skulle huske at hente ordren, men der er ikke nemt at vide, når man ikke har fået besked om, at den var klar.

7 de agosto de 2026

Hej Svis,

Tak for din feedback, og det er ærgerligt at høre, at du ikke modtog den forventede besked om, at din ordre var klar til afhentning 😊 Det er fuldt forståeligt, at det er frustrerende at få en rykker-sms uden først at have modtaget besked om, at ordren kunne hentes, især når ordrebekræftelsen lovede både mail og sms-advisering.

Vi vil tage dette videre internt for at gennemgå vores adviseringsrutiner og sikre, at kommunikationen om afhentning fungerer, som den skal 💬 En af vores medarbejdere vil personligt se på din sag, og du er også velkommen til at skrive til trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og kontaktoplysninger, så vi kan følge op på sagen.

Vi håber at få muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Skøn service 🤩👏🏻

Dejligt imødekommende personale, der forstod min datters og mit behov, og hvad vi havde brug for hjælp til.

6 de agosto de 2026

Hej Monica,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at I havde en så god oplevelse i vores Randers-butik. Det glæder os virkelig, at personalet var imødekommende og forstod præcis, hvad I havde brug for. Det er netop den type service, vi stræber efter at levere hver dag. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid dejlig medarbejder og super service …

Dygtig ung mand 😊til at finde den rigtige vaskemaskine 😊
Et lille minus da vi kom hjem var der en skade men der var den unge mand også kvik så vi fik en ny sent til os 😊super service 🤩

10 de agosto de 2026

Hej Niels,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de venlige ord om oplevelsen i Randers.

Det er skønt at høre, at I fik god hjælp til at finde den rigtige vaskemaskine, og at situationen med skaden også blev håndteret hurtigt og godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

God og kompetent sælger

God og kompetent sælger, der vejledede til at finde den bedste løsning.

9 de agosto de 2026

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god og kompetent vejledning, og at besøget i Randers hjalp dig frem til den bedste løsning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marius gave mig den perfekte vejledning…

Marius gave mig den perfekte vejledning og var en sød og venlig ung mand næste gang ber jeg om ham igen.
😊😊🤗

10 de agosto de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord og for de fem stjerner. Det er skønt at høre, at du fik den perfekte vejledning og en så god oplevelse i Randers.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det, og det er dejligt at høre, at besøget gjorde så positivt et indtryk.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg købte en computer online som BARE…

Jeg købte en computer online som BARE skulle afhentes i power i Randers. Jeg stod i kø i 45 min. Ventede 20 min for at få den udleveret.
Ekspedienten kunne ikke finde computeren, så jeg fik at vide at jeg var heldig den var sat op!! Vel og mærket efter jeg havde få et sms på den var klar til udlevering.
Nej jeg fik en der havde været solgt før og i Sverige, så nu har den kun 17 mdr. garanti ved levonov!!! Mega dårlig service, alt for langt vente tid når den er bestilt på forhånd. Burde ikke skulle stå i kø🙈😡😡

6 de agosto de 2026

Hej Pernille,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når en computer er bestilt på forhånd til afhentning, og både den lange ventetid, beskeden om at varen var klar, og usikkerheden omkring den udleverede enhed lyder meget frustrerende. 😕💬

Din henvendelse er allerede sendt videre til POWER Randers, så forløbet omkring afhentningen og håndteringen af den udleverede computer kan blive gennemgået internt. Vi tager også med videre, at afhentningsprocessen og informationen i butikken ikke har levet op til forventningen. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags feedback er vigtig for at forbedre både service og udleveringsrutiner fremover. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og hjælpsom unge mennesker som…

Venlig og hjælpsom unge mennesker som gerne vil hjælpe mig

Hej grethe,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du blev mødt af venlige og hjælpsomme medarbejdere i Randers, som tog sig tid til at hjælpe dig.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, og vi håber at se dig igen.

Hej Lene,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du hurtigt fik den hjælp, du havde brug for.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Randers.

Hej Vita,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at både leveringen og kommunikationen levede op til forventningerne.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.