POWER.dk - Slagelse Opiniones 2512

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Japanvej 8, 4200 Slagelse, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne gang kom jeg med et meget specifikt behov. Sælgeren gjorde, som han skulle: Begyndte i den dyre ende, men da jeg tydeligt udtrykte mine behov, fandt han hurtigt en både teknisk og økonomisk for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 POWER-stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Gode priser, flink og kompetent betjening og et click & collect-eventyr, der bare spillede fra start til slut. Hurtig afhentning... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt produkt til ok pris. Ventetiden i butikken var lang, selvom jeg ikke kom i spidsbelastningsperioden. Og det bliver ikke bedre af at købe varen som click and collect, fordi man alligevel skal vent... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var en meget flink ung mand der hjalp mig,men han prøvede at " sælge " mig forskellige ting,blandt andet et mobilabonement. Det er formentlig noget ledelsen har sagt at personalet skal gøre,men... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det er super

Det er super, når personalet har en praktisk, let forståelig og også humoristisk forklaring, når man spøger om forskel på mærker, m. m.

28 de abril de 2026

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os at høre, at vejledningen blev både praktisk, let at forstå og leveret med godt humør. Den slags oplevelser betyder meget.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

For lang ventetid både i butikken og…

For lang ventetid både i butikken og med hensyn til reperation der burde tage 2 uger tager næsten 6 uger

Hej Mike

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har oplevet lang ventetid både i butikken og i forbindelse med reparationen.

Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, når en reparation, der burde tage omkring 2 uger, ender med at tage næsten 6 uger. Jeg kan godt forstå, at det har været en frustrerende oplevelse.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre både vores ventetider i butik og vores håndtering af reparationer.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god professionel rådgivning og…

Super god professionel rådgivning og vejledning hos Power i Slagelse 😉😉😉
Fik en super god service 👍👍👍 for køb af Gamer pc og tak for jeres hjælp ved Click and collect 🙏🙏🙏👍👍👍😉😉😉

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Slagelse var så god, og at både rådgivning, service og Click and collect fungerede godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og en professionel…

Super god service og en professionel rådgivning om køb af Gamer pc👍👍👍👍😄
Tak for jeres hjælp ved Click and collect 🙏🙏🙏🙏🙏😉😉😉

26 de abril de 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen og rådgivningen levede op til forventningerne, og at Click and collect forløb godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Power Slagelse

Jeg var i Power Slagelse.
Straks fra jeg trådte ind, stod der en klar og spurgte om han kunne hjælpe.

Jeg var på udkig efter ny støvsuger, og han viste mig straks hen til en sælger, der stod for dette område.

Jeg fik vist og forklaret, og han gik ikke bare efter den dyreste, han viste mig 3 forskellige og i 3 forskellige prisklasser.

Meget kompetent og snakkede så man forstod. Og vi gik derfra med en støvsuger, som vi er godt tilfredse med.

Og imden vi forlod butikken, skulle min datter på toilet, og vi spurgte om et toilet, hvor vi blev vist til kunde toilettet.
Som var pænt og rent, ikke alle kunde toiletter bliver holdt så pænt.

Så alt i alt godt tilfreds

3 de abril de 2026

Hej Henrietta,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at læse, at oplevelsen i Slagelse var god hele vejen igennem, fra hjælpen i butikken til vejledningen om støvsugeren og de fine faciliteter.

Det lyder som en rigtig god oplevelse, og det er især dejligt, at I fandt en støvsuger, som I er glade for.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, jeg havde forbud mod at løfte, en skøn ung mand hjalp med at få gaven ud i min bil.
Tak for det

28 de abril de 2026

Hej Asta,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Slagelse var så god, og at der blev hjulpet hele vejen ud til bilen.

Den slags service sætter vi stor pris på at høre om.

Hi Trustpilot,

Hi Trustpilot,
I had to reach out to you and give 1 to the work of Power.dk , the Power boutique of Slagelse. I ordered the goods last Tuesday, April 21, 2026, and I was told that the goods would arrive at the Power Slagelse store on Friday. I also waited from Tuesday until today, Sunday 26.04.2026, and the goods are nowhere in sight. It is still in the warehouse of the Power station and cannot start. Before placing the order, I had to pay 350 kr in order for the goods to be ordered for me, and they promised me that on Friday, April 24, 2026, they would arrive safely and 100%, and today is Sunday, and the goods are nowhere to be found. I am asking for your help.

26 de abril de 2026

Hi Miro🙂

Thanks for taking the time to share your experience with us.

That sounds like a really frustrating situation – especially when you’ve already paid 350 kr. to have the item ordered, been promised it would be in the Slagelse store on Friday, and now it’s Sunday and the goods are still not there. That’s definitely not the kind of customer experience we want you to have, and I’m really sorry you’ve ended up in this situation.

When a delivery gets stuck at the warehouse like that, we absolutely need to look into what’s gone wrong with the order and what options you have now – whether it’s speeding things up, finding an alternative solution or helping you with a refund if that’s what you prefer.

If this is still not resolved, please reach out to us at review@power.dk with:

- Your full name
- Order number
- The Slagelse store info
- A short summary of what has happened

Then we’ll dig into your specific case and see what we can do to help you further.

Many regards
Muhammed
Power Kundeservice

God oplevelse

Kompetent sælger der kunne svare på alle mine spørgsmål. Det var en god oplevelse.

23 de abril de 2026

Hej Bjarne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen var god, og at der blev givet kompetent vejledning med svar på dine spørgsmål.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Well the staff needs some training on…

Well the staff needs some training on how to deal with people. Order was click and collect and the lady standing at click and collect desk routed me to her colleagues within the store.

Hi Gagandeep,

Tak for anmeldelsen.

Det er ærgerligt, at oplevelsen ved Click and Collect skranken ikke var mere enkel og imødekommende.

Hvis du ønsker, at der bliver fulgt op på forløbet i butikken, kan du kontakte kundeservice direkte, så de kan hjælpe videre.

Dårlige service

Dårlige service , service medarbejdere er sure!

Hej Bahri

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse og har mødt medarbejdere, der virkede sure.

Det er naturligvis ikke den måde, vi ønsker at blive oplevet på, og jeg kan godt forstå, hvis det har påvirket dit besøg negativt. Vi lægger stor vægt på god og imødekommende service, så din feedback er vigtig for os.

Den bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service

God service

20 de abril de 2026

Hej Frank,

Tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god.

23 de abril de 2026

Hej Bjørn,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen har været god.

God pris og hurtig levering

God pris og hurtig levering

19 de abril de 2026

Hej Lars,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at både prisen og leveringen levede op til forventningerne.

God og hjælpsom sælger

18 de abril de 2026

Hej John,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Slagelse var god, og at hjælpen gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget hjælpsomme

Meget hjælpsomme

22 de abril de 2026

Hej Karen,

Det er dejligt at høre.

Tak for de flotte ord om oplevelsen i Slagelse. Det sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at hjælpen gjorde en positiv forskel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse gode priser fling fyr der…

God oplevelse gode priser fling fyr der sælger til at handle med 😀

22 de abril de 2026

Hej Rene,

Tusind tak for de flotte ord og den gode anmeldelse.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god, at priserne var gode, og at handlen føltes nem og behagelig.

God oplevelse

Rigtig god oplevelse hos Power. Fik super service af Mahmoud, som var hjælpsom og professionel. Hurtig og nem handel - kan helt klart anbefales!

17 de abril de 2026

Hej Walid,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at besøget i Slagelse var en god oplevelse, og at servicen gjorde handlen hurtig og nem.

Tak for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på.

Click&collect👍

Fungerede perfekt med click&collect

21 de abril de 2026

Hej Henny,

Dejligt at høre, at Click & Collect fungerede perfekt. Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det tog lidt tid for ekspedienten at…

Det tog lidt tid for ekspedienten at finde ud af retursystemet. Men det lykkedes. Sød og venlig ekspedition

16 de abril de 2026

Hej Marianne,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at det lykkedes, og at betjeningen var sød og venlig.

Samtidig tager vi med, at returprocessen tog lidt ekstra tid.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.