La empresa ha respondido
Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade en väldigt bra upplevelse hos Power butik i Malmö Produkten jag ville ha fanns inte i lager i butiken, men personalen hjälpte mig direkt att beställa den på plats. Leveransen gick snabbt och... Ver más
Långhusgatan 3, 215 86, Malmö, Väster, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Jag fick bra hjälp när skulle beställa en produkt 👍

Respuesta de POWER.se - Malmö
Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig hämta tv:n på baksidan och ringa en ny taxi därifrån. De erbjöd ingen annan lösning. Hade jag inte lyckats ordna skjuts själv hade jag blivit stående med tv:n utanför butiken. Det tycker jag var mycket dålig service.

Respuesta de POWER.se - Malmö
Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslutat ett köp när hon fick telefonen i handen, utan denna las ned samtidigt som en annan kund kom, en stund senare lämnades till en annan för att att slutföra köpet. Detta trots att jag hade gjort en beställning och betalade med kort och hoppades på ett snabbare köp.

Respuesta de POWER.se - Malmö
Mycket trevlig personal och väldigt hjälpsamma medvmin nya telefon. Rekommendetar verkligen dom kommer att köpa mer där.

Respuesta de POWER.se - Malmö
Trevligt bemötande ,bra hjälp att hitta det jag var intresserad av

Respuesta de POWER.se - Malmö
Lång kö mycket press på personal. Vi stod flera stycken vid kö där bara en kassa hade öppet.

Respuesta de POWER.se - Malmö
Killen som rekommenderade och hjälpte oss med val av rätt tv som passar våra behov var mycket flexibel med transport lösningar. Däremot så var killen i kassan mycket otrevlig (han hade skägg), därav endast 4 stjärnor.

Respuesta de POWER.se - Malmö
En månad försent i leverans, komplikationer med mailet där det skickades mail som att jag redan hade fått den.

Respuesta de POWER.se - Malmö
God service af Alex. Meget behagelig fyr og forsøge at hjælpe så godt så muligt.

Respuesta de POWER.se - Malmö
Inte bra. Blev hänvisad från kassan till avdelningen för vitvaror för att hämta min produkt. Fick vänta i 25 minuter. Borde gå snabbare.

Respuesta de POWER.se - Malmö
Tog för lång tid, dålig koll på hur man skulle teckna abonnemang

Respuesta de POWER.se - Malmö
Used click and collect, got notification for pickup soon after. Assistant during pickup was very nice and spoke English which was helpful for me.

Respuesta de POWER.se - Malmö
Hemsk! Ni har noll koll på vilka paket som kommit till varuhus för upphämtning. Tog 20 min för personalen att hitta varorna. Sedan fattas artiklar som kommer senare. Så nu måste jag åka timm butiken igen när (om) dessa kommer.
Nä, kommer aldrig handla av er igen!