Ik was al enige tijd bezig om. 1. Een soort van vraagbak te hebben. 2. Examen vragen en Antwoorden. 3. Een zo groot mogelijke aanbod. 4. Deze moet het examen zo goed mogelijk nabootsen. 5. Alleen... Ver más
La empresa ha respondido
Toffe manier om zo te studeren, eerst komt er per hoofdstuk een beknopte uitleg en dan volgen de vragen. Bij de vragen komt ook soms een extra toelichting die zeer nuttig is, en als er iets niet dui... Ver más
La empresa ha respondido
Een zeer goede tool dat je toont hoe het examen bij het CBR zal verlopen. Door de testen per hoofdstuk en ook het proefexamen van het volledige vak leer je anders nadenken en reeds met stress omgaan.... Ver más
De beste voorbereiding op je PPL examens vind je op PPL Academy. In zeven e-learnings vind je de samenvattingen van de PPL vliegtheorie, maak je de oefenvragen en sluit je af met een proefexamen in de stijl van het CBR. Zo snap jij de PPL theorie straks écht en kom je goed voorbereid aan op je examen!
Pierre Lallementstraat 720, 1097JR, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Nadat ik mailtje gestuurd had de cursus niet te kunnen openen, direct antwoord en alles was in orde.
Goede en duidelijke tekst. De uitleg ook goed en overzichtelijk.
Maar mag toch bij onderdelen en vragen wat meer uitleg.

Respuesta de PPL Academy
Uitgebreide vragen database en voordelig! Daarnaast handige tips voor op de examens.

Respuesta de PPL Academy
PPL academy is een toegankelijke en fijne leeromgeving waar je je goed kunt voorbereiden op je examens. Ik vind het ook heel fijn dat ik de uitleg te zien krijg wanneer ik een fout antwoord ingeef. Daarnaast ook een stuk voordeliger dan de alternatieven die ik heb gespot.

Respuesta de PPL Academy
Más información sobre otros tipos de reseñas.