Une véritable catastrophe. Malgré 5 appels téléphoniques pour comprendre leur engagement : livraison en 24h. J'ai payé pour une livraison urgente. Je commande mardi à 16h. Je téléphone jeudi pour ê... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Cela fait plusieurs années que je commande des choses perso (faire parts, impressions forex, calendriers, cartes etc) et je suis à chaque fois super satisfait. Les délais sont respectés, le service cl... Ver más
Excellent soutien de l'équipe pour un nouveau client inexpérimenté, réponses rapides et bienveillantes. Merci à Bodo pour son aide dans la conception. Rapidité de la livraison, arrivée à temps pour l'... Ver más
Al jaren bestellen wij de flyers voor onze vzw op 500 exemplaren bij Printdeal.be. Het aanmaken van de bestelling is eenvoudig. Je kan op elk ogenblik het resultaat van je flyer, kaartje, etc zie... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij geloven dat jouw business het verdient om gezien te worden. Daarom bouwen wij aan het grootste printplatform ter wereld. Voor elk bedrijf, hoe klein of hoe groot ook, dat klaar is om indruk te maken! ‘Waarom moet een stapel van honderd visitekaartjes € 150,- kosten? Kan dat niet goedkoper?’ Dat was de simpele vraag die aan de basis stond van Printdeal.be. Nu, meer dan 10 jaar later, is dat waar we elke dag keihard voor gaan: zorgen dat jouw verhaal gedeeld wordt op de beste manier mogelijk.
Información de contacto
Bélgica
- printdeal.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 38% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Snelle levering en super mooie…
Snelle levering en super mooie bedrukking van de flyers. Al meerdere malen een bestelling geplaatst. Steeds super tevreden van. Top.
Kleuren zijn volledig fout
Kleuren zijn volledig fout.
Ik heb een ontwerp aangeleverd met specifieke RGB kleuren, dat ik nu voor de 3rde keer gebruik om businesscards te laten printen.
Het was voor mij de eerste keer met printdeal werken, tijdens de aanleverfase zagen de kleuren er op het scherm nog exact uit zoals het hoort, een week later krijg ik de businesscards aan met fletse lichtere kleuren.
Ik heb contact opgenomen met de klantendienst om dit recht te zetten, nog afwachtende op een antwoord.
Als ze dit rechtzetten pas ik mijn review aan, want voor de rest was ik wel tevreden over snelheid en manier van werken.

Goed betrouwbaar bedrijf
Goed betrouwbaar bedrijf
Al vele producten laten maken bij hen altijd even goed afgewerkt.
Op tijd aangekomen
En bij problemen helpen ze je goed verder.
Banner CreationsbybirgitA
Simpele website, goede kwaliteit van de banner. M.u.v. het verkleven van de banner boven en onderaan wat niet helemaal gelijk uitkwam aan de zijkanten.
Correcte leveringsdienst.
Superber service et qualité
Service de qualité et livraison express assurée malgré la grève bPost.
Personnel au top les ayant eut au téléphone pour m'assurer de la livraison.
Je recommande vivement. De plus très bon marché par rapport à la concurrence.
Au top !

Ik zou zelfs 6 sterren willen geven
Ik zou zelfs 6 sterren willen geven. Super snelle levering. Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site. Heel snelle verwerking van alle bestellingen die ik al heb geplaatst. En last but not least, hun klantenservice is top! Ik had een probleem met de levering door PostNL, helemaal ook buiten hun controle want printdeal zelf had super snel werk geleverd maar ook hier heeft Wannes van Printdeal mij super vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Echt een aanrader dus om hier te bestellen! 👌🏼

Topbedrijf
wij werken al jaren met printdeal. Een top bedrijf. De kwaliteit is altijd goed en de levertermijnen ook. Een aanrader.

Prix compétitif
Prix compétitif, délais rapide et respecté … parfait 👍
Kwaliteitsvol product en vriendelijke klantenservice
De banner zag er perfect uit zoals ik hem had gemaakt via hun website. Ik had het eco-friendly materiaal gebruikt en dit was goed stevig! Hij was opgezet binnen de 5 minuten en zag er professioneel uit. Er waren wel veel problemen rond de levering (niet door hun, maar door het postkantoor) en ze hebben me dezelfde dag gemaild met uitleg en de vraag of ik het pakket nog nodig had.
Ik kan ze alleen maar aanbevelen!
Printdeal doet meer dan ze beloven!
Wij zijn al jaren een tevreden klant bij Printdeal, maar in deze woelige tijden deden ze nu echt het quasi onmogelijke. Op vrijdag omstreeks 16 uur opdracht doorgegeven, en er werd gemeld dat de levering op maandag zou zijn, wat voor ons zeker oké was. En dan amper 16 uur later: ding-dong! Inderdaad: de bezorger stond zaterdagmorgen al aan de deur met onze drukwerken. Dankuwel Printdeal! Chapeau!
al enkele keren iets laten drukken via…
al enkele keren iets laten drukken via printdeal en altijd al het beoogde resultaat ontvangen. Ook snelle levering.
Correcte levering en kwalitatieve digitale print
Correcte levering (5 dagen zoals vermeld, ook rekening gehouden met een feestdag) en zeer kwalitatieve digitale print. Ik bestel hier nog in de toekomst!
Cavas (60x 40 cm)…
Wij hebben een canvas (60x 40 cm) besteld. Kwaliteit was zeker Ok. De bestelling kwam al de dag nadien toe.
Le fournisseur idéal! Fiable, rapide et réactif!
J'utilise Printdeal depuis plus d'un an pour des impressions de produits marketing pour mon entreprise et c'est fournisseur parfait!
La livraison est toujours très rapide et l'impression de qualité!
En cas de problème, le Service client est très réactif et efficace!
MERCI Printdeal!
Rapidité et qualité
Commande rapide, produits de qualité pour un prix très intéressant, réception du colis très rapide ! Je recommande !
Rapport qualité-prix top
Rapport qualité-prix vraiment incroyable. Le service est très réactif, professionnel et particulièrement minutieux dans le suivi des demandes. Je n’ai encore jamais rencontré le moindre souci, ce qui est très appréciable. La communication est fluide, claire et efficace à chaque étape, ce qui met en confiance. De plus, la livraison est rapide et toujours conforme aux attentes. Une expérience globale très positive, je recommande sans hésiter !
Bluffant!
Service rapide, qualité impeccable, prix raisonnables, utilisations du site internet aisée, bref, toutes les conditions étaient réunies pour nous permettent de réaliser des faire-parts de mariage parfaits.
Snelle levering en een top service ook…
Snelle levering en een top service ook aan de telefoon top ga daar nog zeker bestellen