La empresa ha respondido
Des conseils au top ! Khaoula a pris le temps pour m'accompagner de l'ajustement du graphisme jusqu'à la finalisation de la commande afin de s'assurer que tout soit bien en ordre. Elle m'a en plus... Ver más
Bonjour, Je souhaite vous faire part de mon insatisfaction concernant le film adhésif pour vitre que j’ai acheté. Le produit colle extrêmement fort et quasi immédiatement, ce qui rend imp... Ver más
La empresa ha respondido
Je tiens à remercier sincèrement VistaPrint pour la qualité de leurs services. Un merci tout particulier à Sawssen pour sa patience, sa gentillesse et son grand professionnalisme. Malgré quelques s... Ver más
Article de mauvaise qualité tout opaque très déçus Baeyens Gaëtan

Des conseils au top !
Elle m'a en plus donné des conseils marketing auxquels je n'avais pas pensé :)
Un grand merci à elle et à VistaPrint !
Netjes op tijd en precies zoals gevraagd uitgevoerd
Le meilleur service, ils sont à l'écoute de leur clientèle et je suis très satisfait de mon expérience avec Vistaprint
Une question, une réponse dans l’immédiat.
Depuis le début que j’utilise vistaprint, je ne suis pas déçue, ils sont à l’écoute et trouvent des solutions bien plus que je n’aurais pu imaginer.
Ik bestel nu al meerdere jaren kaartjes en stickers via vistaprint. Het is heel eenvoudig om ze te maken en mocht je een vraag hebben, dan kan je de helpdesk gemakkelijk bereiken . Als er per ongeluk een kwaliteitsfout is bij productie, stelt Vistaprint altijd een heel fijne oplossing voor zodat je toch gesteld bent. Heel tevreden

Altijd super tevreden
Prijs-kwaliteit perfect
Snelle verzending

Respuesta de VistaPrint BE
Tampon ok, mais monté à l'envers par rapport à l'étiquette du dessus donc erreurs lors de l'utilisation...

Respuesta de VistaPrint BE
Fast delivery, good quality and excellent service / aftersales.

Respuesta de VistaPrint BE
Ik ben zeer tevreden van VistaPrint; De kwaliteit is steeds perfect en de levering altijd correct op tijd.

Respuesta de VistaPrint BE
Zeer vriendelijke, snelle klantendienst. Dit zowel telefonisch, per mail en chat. Producten zijn kwalitatief afgewerkt, stickers en T'shirts, ook de Kerstkaarten, sluitzegels en bureaukalender waren perfect.

Respuesta de VistaPrint BE
Papier was niet gelijk dat gevraagd moest zwart dik papier zijn en is bruin toegekomen
Letters niet juist
Helemaal niet content .

Beste,
Tot twee maal toe heb ik een poging ondernomen om visitekaartjes te bestellen, maar helaas zonder succes.
Volgens Track & Trace zou levering op dit adres onmogelijk zijn wegens een zogezegd onbestaand adres. Dit is opmerkelijk, aangezien ik voor mijn bedrijf dagelijks pakketten ontvang op exact ditzelfde adres, zonder enig probleem.
Een poging om een opmerking door te geven of een probleem te melden bij DPD bleek onmogelijk. Ook bij Vistaprint werd elke vorm van directe communicatie vermeden, wat bijzonder frustrerend is.
Ik ben niet bereid telkens een half uur te moeten zoeken om iemand te kunnen contacteren voor een fout die niet bij mij ligt.
Het resultaat: het pakket werd voor de tweede keer teruggestuurd naar de afzender.
Ik heb mijn best gedaan, maar jullie zijn hierin tekortgeschoten.
Deze ervaring deel ik dan ook, en ik zal geen nieuwe bestelling meer plaatsen.
Ondertussen heb ik mijn bestelling reeds bij een andere leverancier geplaatst.

Respuesta de VistaPrint BE
De visitekaartjes die geleverd werden waren helaas niet perfect gecentreerd maar ze hebben kosteloos nieuwe gemaakt die wel goed waren. Super dus !

Respuesta de VistaPrint BE
Mijn bestelling zou geleverd worden op 9 april.
Op 8 april 's avonds kreeg ik de voetplaat en grondpin, zonder beachflags.
De 1ste beachflag kreeg ik op 11 april, de 2de op 13 april. Ik kon dus maar 1 vlag gebruiken op het moment dat ik ze nodig had.
Bij mijn bestelling zocht ik bewust naar een bedrijf dat mijn vlaggen tijdig kon leveren, dat was bij jullie zo, maar dus niet in de realiteit.
Ik ben tevreden over de kwaliteit van de vlaggen maar dus helemaal niet over de levering (3 aparte leveringen voor 2 identieke vlaggen, op te late datum).

Respuesta de VistaPrint BE
Más información sobre otros tipos de reseñas.