Probatteri Opiniones 126

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem proces og super god service. Det tager lidt tid, men man får opdateringer undervejs så man ved hvor man er i processen med batteriet. Kan kun anbefales, hvis man altså gerne vil spare penge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft indsendt flere batterier til reperation. Mange penge at spare ift. at købe nye batterier. Det har været en success alle gangene. Det tager selvfølgelig lidt tid, men ting tager tid, og når ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling Mit cykelbatteri var færdigt, men takket være probatteri blev det repareret, hvilket jeg både sparede penge på, samt er bedre for miljøet. Derudover var kundeservice i top. Hurtig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale Probatteri de varmeste anbefalinger herfra! Jeg har aldrig oplevet så god og oprigtig hjælp til at få fundet ud af, hvad der var galt med min elcykel og batteriet. Jeppe er dygtig, me... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de componentes y repuestos electrónicos

Escrito por la empresa

Oplever du disse problemer? ( Dit elcykelbatteri tænder ikke ? - Elcyklen går ud under kørsel ? - Batteriet vil ikke oplade ? ) Det kender vi alt til! Siden 2019 har vi hjulpet mange elcyklister tilbage på vejen. Hvem er vi? Vi er batterinørder med stor passion for vores fag – Gennem tiden har vi hjulpet både private og virksomheder med at få deres elcykler til at fungere igen. Vores mål er, at alle elcykel batterier skal kunne udskiftes – i stedet for bare at blive smidt ud. Med vores udskiftningsløsning får du både lang holdbarhed, præcis udskiftning ved hjælp af vores Svejserobot på vores fabrik i Danmark. Vi giver også op til 3 års Batteri Garanti. Når vi udfører en opgave, er det aldrig bare rutine. Vi sætter kunden i centrum og sikrer os fra starten, at vi forstår netop dine behov. ( ProBatteri - Professionel batteri løsning til Private og erhverv samt EU )

ProBatteri Danmark

Escrito por la empresa

Ombyt dit brugte elcykel batteri
Udskiftning - Test - 2 Års Garanti - Køreklar Vi levere både løsninger til Private og Erhverv Samt EU

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 52% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen kontakt

I dag er det 1 måned siden jeg sendte mit cykelbatteri til firmaet. Da jeg ringede for information før jeg sendte det, fik jeg at vide det normalt tager 5-7 arbejdsdage, men at de har travlt, så det vil tage 2-3 uger. I mandags ringede jeg for at høre hvordan det går med det. Fik at vide jeg skulle skrive mail. Det gjorde jeg lige efter samtalen - men har i dag torsdag intet hørt. Har ringet i dag et par gange, men ingen svarer.

28 de abril de 2022

Respuesta de Probatteri

Hej Winie vi beklager meget din oplevelse. Vi har inden februar haft en meget lav leveringstid. Som vi også skriver på vores hjemmeside. Da du efter februar har bestilt renoveringen, har vi også gjort opmærksom på at der er 5 ugers leveringtid.
Da vi har mange der vælger at få renoveret pga. vores batteri kvalitet.
Vi håber dog i stedet at batteriet lever op til kvaliteten. Ellers er du velkommen til at ringe, da vi har 2 års Garanti.
Peter

Perfekt!

Fik ordnet mit batteri og det blev endda opgraderet til billige penge i forhold til andre virksomheder, kan klart anbefales

19 de enero de 2022

Respuesta de Probatteri

Kære kunde, jeg kan ikke ud fra din anmeldelse identificere dig.
Men vi er meget glade for at kunne levere et godt produkt.
Ricki
ProBatRep.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2750 kr for en opgradering af mit…

2750 kr for en opgradering af mit batteri til min babboe e big.
førhen skulle vi lade efter hver tur,
nu kan der går 3 dage.
vi skulle ha gjort det for lang tid siden.
god og vendelig kundeservice,
kan varmt anbefales

25 de septiembre de 2021

Respuesta de Probatteri

Kære kunde, tak for din anmeldelse.
Ricki
ProBatRep.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.