Fijn contact en goed geholpen! Ik had zelf een foutje gemaakt in de aanvraag en dit meteen telefonisch doorgegeven. Hierop werd ik netjes terug gebeld en ze hadden het voor me aangepast, hartstikke fi... Ver más
La empresa ha respondido
De mevrouw aan de telefoon was vriendelijk, accuraat, luisterde goed naar de vraag, kon zich mijn telefoontje over het afhandelen van een schade goed voorstellen en heeft me perfect geadviseerd wat te... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer fijne verzekering. Na het overlijden van mijn moeder, heeft de verzekering geregeld dat ik dezelfde dag nog terug kon naar Nederland. Wij kregen later ook nog een condoleance kaart. Heel fijn en... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een slechte maatschappij is dit. 19-2 schade gereden en nog steeds niet uitbetaald. Er is geen contact tenzij ik er zelf achteraan bel. Enig antwoord is dat het binnenkort opgepakt wordt. Wat... Ver más
La empresa ha respondido
Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!
Postbus 362, 3300 AJ, Dordrecht, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wat een onzin kramen jullie uit!!!! ALLEEN voor hoger opgeleiden?. Pure discriminatie toch??

Respuesta de Promovendum
Ben al jaren hier verzekerd. Scheelt een hoop geld en netjes en vlot geholpen !

Respuesta de Promovendum
Ik kreeg een hele duidelijke uitleg. Doordat mijn schade veroorzaakt is door vandalisme is dit extra pijnlijk voor mij. De hulp van Promovendum verlicht de pijn aanzienlijk. Fijn dat alles zo snel en goed geregeld is.

Respuesta de Promovendum
Het opzeggen van mijn reisverzekering verliep vlot en probleemloos via de telefoon
Helaas ben ik ( 70 jaren jong ) niet zo digitaal vaardig dus daarom vond ik persoonlijk contact en begeleiding erg plezierig
Kort na het gesprek kreeg ik op mijn mail al een bevestiging.
Prima, 5 sterren ! 👍

Respuesta de Promovendum
Autoverzekering bij Promovendum is altijd 20% goedkoper dan huidige verzekering daarmee maken ze reclame. Maar 2 jaar later verhogen ze de premie met 33,8 %. Wat een bedrog
Beste Maaike,
Van de autoverzekering van mijn echtgenote kreeg ze ook de mededeling dat door diverse prijsstijgingen de premie verhoogd moest worden met 3,8 % De prijsstijging bij jullie is 33,8 % dus 30% meer. Ik heb inderdaad 2 jaar 20% minder betaald maar die extra korting pikken jullie na 2 jaar terug met 30% !!! De verklaring van die prijsstijging blijft bedrog

Respuesta de Promovendum
Nooit schade gehad, maar bij elke schade staat ergens in hun kleine letter niet in de verzekering valt. Kortom: ze keren uiteindelijk nooit iets uit en de schade "experts" zijn ronduit zinloos. Kies voor een andere verzekering!

Respuesta de Promovendum
Wederom snelle en deskundige afhandeling. Nieuwe auto verzekerd, op naar veel veilige kilometers.

Respuesta de Promovendum
Onbetrouwbare dienstverlening. Volgen niet hun eigen voorwaarden, maar doen er alles aan om onder vergoeding uit te komen.
Vooral je verzekeringen elders beleggen.
Update: zelfs in hun antwoord, nemen ze nog een loopje met de waarheid.

Respuesta de Promovendum
Wat een klantonvriendelijk bedrijf. Had per ongeluk verkeerd kenteken doorgegeven van een identieke auto. Na wijziging ging de premie 120 euro omhoog. Totaal onbegrijpelijk. Sluit hier geen verzekering af. Kansloos.

Respuesta de Promovendum
Oei, deze auto heeft te veel PK's, deze verzekeren we niet. Jaren klant bij Promovendum, auto geüpgrade en nu kan het ineens niet meer. Wat een betuttelende organisatie, ga met de tijd mee, de elektrische auto's van tegenwoordig hebben inderdaad wat meer vermogen ja.
Heb nog gevraagd of de auto van de directeur ook bij hun is verzekerd. Niet dus, te veel vermogen. Sta je er ook mooi op.

Respuesta de Promovendum
Mees heeft me uitstekend geholpen! Helder, to the point, professioneel en vriendelijk. Fijn om weer ees een 'echt mens' aan velijn te hebben i.p.v. iemand die volledig gevangen zit in protocollen en toestemming van zijn superieuren ;-). Reden temeer om -naast de aantrekkelijke premie- over te stappen naar Promovendum autoverzekering.

Respuesta de Promovendum
Prima geholpen! Mooie prijs en mooie dekking!

Respuesta de Promovendum
Wat een onzin hoger opgeleiden

Respuesta de Promovendum
Waardeloze verrassing van Promovendum bij de verlenging van mijn autoverzekering. Zonder enige schademelding of wijziging in mijn situatie is mijn premie verhoogd met bijna 50%.
In de e-mail wordt dit afgedaan met het algemene excuus dat "auto-onderdelen en schadeherstel duurder zijn geworden". Ik begrijp dat alles duurder wordt, maar een prijsstijging van 46% voor een trouwe klant is buiten alle proporties en niet uit te leggen met inflatie.
Het argument is dat reparaties duurder zijn geworden, maar een verhoging van ~30 naar ~44 euro per maand staat compleet los van de realiteit. Erg teleurstellend hoe er met loyale klanten wordt omgegaan. Voor mij reden om direct op te zeggen. Promovendum profileert zich als voordelige verzekeraar voor hoger opgeleiden, maar met dit soort woekerverhogingen jagen ze klanten direct weg.
Hopelijk kunnen ze voor 2026 met nog een beter bod komen

Respuesta de Promovendum
Zeer lage service. Het is al discriminatie dat alleen hoger opgeleiden terecht kunnen. De lage instap is een lokkertje, na 1 jaar gaat de premie mega omhoog. Als je dan opzegt, gaat een mannetje je bellen en bied bedrag tussenin aan. Maar als je dan het opzeggen daarmee een jaartje uitstelt, en een nieuwe auto koopt, krijg je weer het volle pond aan tarief. Als je dan al door de AI chat wall komt, verteld zo'n medewerker dat het helaas zo werkt. En als je dan per direct op wilt zeggen, helaas, opzegtermijn is minimaal een maand. Laat die lui lekker links liggen en ga naar een normale verzekeringsmaatschappij. Dan bespaar je ergernis.

Respuesta de Promovendum
Super goede e klantvriendelijke afhandeling service desk.

Respuesta de Promovendum
Más información sobre otros tipos de reseñas.