Fijn contact en goed geholpen! Ik had zelf een foutje gemaakt in de aanvraag en dit meteen telefonisch doorgegeven. Hierop werd ik netjes terug gebeld en ze hadden het voor me aangepast, hartstikke fi... Ver más
La empresa ha respondido
De mevrouw aan de telefoon was vriendelijk, accuraat, luisterde goed naar de vraag, kon zich mijn telefoontje over het afhandelen van een schade goed voorstellen en heeft me perfect geadviseerd wat te... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer fijne verzekering. Na het overlijden van mijn moeder, heeft de verzekering geregeld dat ik dezelfde dag nog terug kon naar Nederland. Wij kregen later ook nog een condoleance kaart. Heel fijn en... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een slechte maatschappij is dit. 19-2 schade gereden en nog steeds niet uitbetaald. Er is geen contact tenzij ik er zelf achteraan bel. Enig antwoord is dat het binnenkort opgepakt wordt. Wat... Ver más
La empresa ha respondido
Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!
Postbus 362, 3300 AJ, Dordrecht, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Promovendum
Mijn auto al jaren verzekerd via Promovendum. Onlangs nieuwe auto gekocht (VW Tiguan) en wilde deze weer via Promovendum verzekeren. Onprettig gesprek met medewerker die me vertelde dat ze een nieuwe Tiguan met klasse 1 alarm niet willen verzekeren. Gelukkig is dit bij andere verzekeraars geen enkel probleem. Dat wordt dus overstappen.

Respuesta de Promovendum
Waardeloos bedrijf mijn overkapping is ingestort door hevige sneeuwval. De reactie was daar dat die daar maar tegen had moeten kunnen. Niks vergoed. Ik heb 5 verzekeringen lopen. Ik raad iedereen aan om maar iets meer te betalen. Niet in zee gaan met dit bedrijf.

Respuesta de Promovendum
Duidelijke informatie en communicatie.
Positief gesprek. Weet nu wat verder te doen.

Respuesta de Promovendum
Zie mijn klacht hieronder 32 weken zwanger .
De reactie van Promovendum op mijn klacht is reageren om te reageren met loze beloftes. Dit dossier loopt al ruim twee jaar en Promovendum beschikt over alle benodigde documentatie, inclusief een officieel lekdetectierapport van een erkend bedrijf waarin structurele vochtschade, schimmelvorming en een expliciete herstelnoodzaak zijn vastgesteld. De laatste lek detectie rapport dateert van 2 weken geleden.
Blijven verwijzen naar “wachten op documentatie” is feitelijk onjuist en komt neer op bewust traineren en het ontlopen van verantwoordelijkheid. In plaats van handelen, kiest Promovendum ervoor om niets te doen. Terwijl het jullie eigen fouten zijn die dit hebben veroorzaakt.
De urgentie is bij u bekend: uw klant is 32 weken zwanger en leeft al twee jaar in een woning met vocht, schimmel en ongedierte. Desondanks blijft inhoudelijke opvolging uit. Dat is onverantwoord, nalatig en onacceptabel. Bevestigingen dat berichten “in goede orde zijn ontvangen” en dat er “zo snel mogelijk” reactie volgt, zijn aantoonbaar loos gebleken. Na 2 dagen nadat u geregeerd heeft en een week na mijn laatste mail nog steeds geen reactie? Te belachelijk voor woorden.
Dit is geen schadeafhandeling en geen zorgplicht. Dit is wegkijken, uitstellen en het laten voortbestaan van een onveilige woonsituatie.
Ik raad niemand aan zich hier te verzekeren.
Zodra dit dossier is afgerond, beëindig ik mijn verzekering per direct en komt wr een klacht!

Respuesta de Promovendum
Fijn en prettig geholpen door Romy, duidelijke uitleg en afspraken gemaakt

Respuesta de Promovendum
Wij van Promovendum geven alleen verzekeringen aan onze blanke/witte medemens of Joodse Nederlander, de wereld zou op z'n kop staan. Maar oordelen op basis van opleidingsniveau mag gewoon? Schandalig, jullie moeten je kapot schamen.

Respuesta de Promovendum
In de week van de feestdagen heel snel een medewerker kunnen spreken telefonisch. De medewerker was vriendelijk en professioneel en heeft het vraagstuk wat ik had opgelost.

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers

Respuesta de Promovendum
Snelle en adequate warm telefonisch contact

Respuesta de Promovendum
Was een prettig gesprek,vriendelijk, duidelijk en uit eindelijk goed geholpen.
Een dikke 10 Laura👋

Respuesta de Promovendum
Ik werd vriendelijk en efficient te woord gestaan. Snel verder geholpen dus!

Respuesta de Promovendum
Bij telefonisch contact bleek dat voor de 2e auto meer premie verschuldigd is dan op basis van de bonus-malus schaal te verwachten is.

Respuesta de Promovendum
Zowel op 05/01 als op 06/01/2026 ben ik correct geholpen door 2 dames van Promovendum. Direct daarna ontving ik een mail waarin een korte samenvatting stond van het besprokene. Daaraan toegevoegd werd ook nog belangrijke informatie.Mooie snelheid !

Respuesta de Promovendum
niet opdringerig, direct snel en praktisch

Respuesta de Promovendum
Verzekering voor hoger opgeleide nu zal ik misschien niet hoog genoeg opgeleid zijn maar wat een ballentent is dit!
27 November wordt ik aangereden door een verzekerde bij Promovendum over de schuldvraag is geen misverstand dus beide ondertekenen het schadeformulier.
Direct heb ik Promovendum een mail gestuurd met daarin het schadeformulier en alle benodigde gegevens. En de vraag of ze mij op de hoogte willen houden van het verloop van deze schadeafwikkeling.
Auto was eigenlijk niet goed rijdbaar meer omdat beide koplampen er los in hingen.
Toen werd het stil geen bevestigingsmail helemaal niks. Op 5 december gebeld hoe het zat met de aansturing van een schade expert maar die konden ze nog niet sturen omdat de tegenpartij zijn schadeformulier nog niet had ingediend wel had de tegenpartij de schade gemeld via de telefoon.
10 december weer eens gebeld want ik hoorde niks en reed met koplampen welke allen de maan verlichte. Nee. mijnheer we kunnen u nog niet helpen. EUHHHH..... jullie klant heeft de schade gemeld, jullie hebben mijn schadeformulier met handtekeningen erop, dus bel je klant of stuur een schade expert en regel de rest later!
Nu kwam er schot in de zaak, de medewerker ging overleggen met zijn baas en ze kwamen tot de conclusie dat het een duidelijke zaak was. Dus een schade expert kon een dag later komen. kijk daar hou ik van doorpakken.
Schade is getaxeerd maar toen werd het zoals gewoonlijk bij Promovendum weer oorverdovend stil.
Mijn auto is gerepareerd samen met een rekening van het schadebedrijf dus nog ff wachten op de centjes.
Stil was het en stil bleef het deze verzekering voor hoger opgeleide blinkt niet uit in goede communicatie geen mailtje, geen briefje helemaal niks.
Het is nu 5 januari en de schade was veroorzaakt op 27 november misschien is het hoofd van de communicatie afdeling op een cursus voor hoger opgeleide dus misschien is het daarom zo stil vanaf hun kant??
Dus bellen maar weer half uurtje in de wacht voor de derde keer dus ik raak er aan gewend. Gelukkig hebben hoger opgeleide alle tijd.
De medewerker die ik aan de lijn krijg kan mij niet helpen maar ze kan wel een terugbelverzoek regelen zodat ik die middag teruggebeld zou worden. Nu is het natuurlijk een verzoek dus die legt Promovendum gewoon weer ff naast zich neer want ook de Promovrndumterugbellert zal op een cursus zij voor hogeropgeleideterugbellers.
27 November tot 5 Januari geen enkel contact waarin Promovendum de leiding neemt, geen mailtje over het verloop maar helemaal niks.
Alleen als je belt en kwaad wordt dan gebeurd er wat. Dus morgen weer een half uurtje in de wacht en dan maar weer eens ongeschoold boos worden.

Respuesta de Promovendum
Belachelijk dat je je opleidings niveau moet opgeven. Alsof iemand die een monteur is lager is opgeleid en zorgt dat de samenleving draaiende blijft meer zou moeten betalen dan iemand van de uni. Wat een onzin als we het dan over discriminatie hebben over de samenleving is dit het wel. Stelletje elite.

Respuesta de Promovendum
Snel resultaat na goede controle.

Respuesta de Promovendum
Más información sobre otros tipos de reseñas.