Eerst werd het verkeerde zadel geleverd, maar na contact met de verkoper werd met enige humor de mogelijke reden opgegeven met excuses. Een paar dagen later werd het juist gepickte zadel geleverd. Ik... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had besteld met levering de volgende dag. Helaas na anderhalve week niks ontvangen. Blijkbaar is de zending verloren ergens. Na contact met Pro Sports hebben ze dag en nacht bewogen om illico prest... Ver más
La empresa ha respondido
Prima service! Er werd zeer snel gereageerd en actief meegedacht naar een oplossing. Ik ben ook heel blij met de helm zelf: hij zit goed, leuk design en de zonneklep is heel sterk. De verlichting w... Ver más
La empresa ha respondido
Fietshelm besteld, snelle levering, netjes verpakt. Door mijn fout was die te klein, contact opgenomen met Prosportlights, via email; snel antwoord gekregen met de nodige uitleg zodat ik kon retouren... Ver más
La empresa ha respondido
Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!
Aartrijksesteenweg 20, 8490, Jabbeke, Bélgica
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Super goede service! Na een extra klemmetje voor een fietslamp niet op de site te kunnen vinden contact gehad met de verkoper. Super snel en goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Kan deze site dubbel en dwars aanbevelen!

Respuesta de Pro Sport Lights
Na dat ik een onderdeeltje van een fietskar ben verloren ,contact gezocht met het bedrijf .
Per mail een plaatje met de vraag 5of dat het juiste onderdeel was, dit bevestigd en al vlug bericht dat onderdeel verstuurd wordt.
Super service na 7 maanden na aankoop.
Fietskar is top, ook makkelijk op te vouwen

Respuesta de Pro Sport Lights
Goede prijs- kwaliteitverhouding en het product doet wat het moet doen.

Respuesta de Pro Sport Lights
Momentsleutel is rommel. Binnenwerk gebroken na 2 keer gebruik a 7nm. Bedrijf slechte service. Mocht nieuwe met 50 procent korting. Oude opsturen voor nazien a 9,50 verzendkosten met mogelijk kosten. Koop hier nooit meer.

Respuesta de Pro Sport Lights
Helmet with goggle is a perfect fit at good price and with a correct delivery and follow up.

Respuesta de Pro Sport Lights
Fantastisch klantenservice .Zeer goede verkoper. Zeer vriendelijk. Altijd positief naar klanten toe.
Iedereen aanraden.

Respuesta de Pro Sport Lights
goede producten, snel uitgeleverd, prima prijs / kwaliteit , snelle afdoende reactie op via mail gestelde vraag.. zal zeker anderen dit bedrijf aanraden

Respuesta de Pro Sport Lights
Good helmet, feels good and fits nice.
Do not yet use the lights, but it seems to look good and bright.
I must be visible driving in the dark.

Respuesta de Pro Sport Lights
Goed produkt snelle montage en demontage van de fiets.Na melding van een licht beschadigd rubbertje werdt mij een nieuw set opgestuurd.Een tip voor montage kleef de rubbers vast,zo is het gemakkelijker te monteren zonder dat ze vallen.En zo raak je ze ook niet zoek

Respuesta de Pro Sport Lights
Dank aan service van Pro Sport Lights die onze cursisten van de fiets lessen in Oisterwijk (NL) heeft voorzien van nieuwe rubberen elastiekjes voor de fietshelmen.
Wij geven als vrijwilligers Fietsles aan volwassenen die nooit gefietst hebben en dat doen we veilig met de fietshelmen van Pro Sports Light!

Respuesta de Pro Sport Lights
My problem was solved very fast and without any problems.
The after sale service gets from me 5 stars.
The product I bought, gets from me 3 stars (to expensive for the quality)

Respuesta de Pro Sport Lights
Zeer goede en snelle afhandeling
Ik ben ook zeer tevreden over de bestelde producten
Product 10/10
Kwaliteit 10/10
Tevredenheid 10/10

Respuesta de Pro Sport Lights
Echt mega fijn benaderbaar bedrijf om mee te maken te hebben. We zijn heel blij me de kar voor de hond. Super service en mooi product!

Respuesta de Pro Sport Lights
Fantastische klantenservice, snelle levering en uitstekend product zoals omschreven etc. Ik ben meer dan tevreden en raad hun zeker aan!

Respuesta de Pro Sport Lights
Delivery to France was quick and was matching with the website information.
Article quality is little under my expectation, especially I fear the zipper will not last very long, but the overall price is quite low.

Respuesta de Pro Sport Lights
Más información sobre otros tipos de reseñas.