Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst werd het verkeerde zadel geleverd, maar na contact met de verkoper werd met enige humor de mogelijke reden opgegeven met excuses. Een paar dagen later werd het juist gepickte zadel geleverd. Ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik had besteld met levering de volgende dag. Helaas na anderhalve week niks ontvangen. Blijkbaar is de zending verloren ergens. Na contact met Pro Sports hebben ze dag en nacht bewogen om illico prest... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service! Er werd zeer snel gereageerd en actief meegedacht naar een oplossing. Ik ben ook heel blij met de helm zelf: hij zit goed, leuk design en de zonneklep is heel sterk. De verlichting w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fietshelm besteld, snelle levering, netjes verpakt. Door mijn fout was die te klein, contact opgenomen met Prosportlights, via email; snel antwoord gekregen met de nodige uitleg zodat ik kon retouren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas
  2. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

What a perfect service

What a perfect service. High quality wrench was delivered. I made some errors in operating it, but they offered a brief video call and they told me on the spot the best practice to use it. Rare level of service these days!!

10 de noviembre de 2025

Hey Orjan

Thank you for your review. We're really happy to hear that you appreciated our support and that the video call helped you get the best out of your wrench.

Best regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering van een schitterende…

Snelle levering van een schitterende fiets helm met zowel voor aan als achter aan verlichting waardoor ik me veilg voel op mijn koers fiets in deze donkere dagen en waardoor ik zeer goed zichtbaar ben in het verkeer

15 de octubre de 2025

Dag Jaak

Hartelijk bedankt voor je beoordeling en bestelling! Super om te horen dat je je veilig voelt met je nieuwe helm.

We wensen je nog heel veel fijne en veilige kilometers toe!

Pro Sport Light Speedpedelec

Pro Sport Lights Speedpedelec Fietshelm Visier & Oorwarmers NTA8776 had ik eerst medium besteld maar te klein. Door geweldige service werd me helm omgeruild door large. En deze zit geweldig ga ook andere producten bestellen. Bedankt

29 de octubre de 2025

Hey A van Unnik

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat de large speed pedelec helm goed zit. We kijken al uit om je volgende bestelling te verzenden :)

Uitstekende kwaliteit en service

De producten zijn comfortabel en topkwaliteit. Ook snelle en vriendelijke service. Echt een aanrader!

18 de octubre de 2025

Hey Fien

Bedankt voor jouw review! We staan graag paraat voor onze klanten. :)

We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

Super blij met de producten

Super blij met de producten

19 de octubre de 2025

Hey Lore

Bedankt voor je review! We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

fietshelm .

Snelle levering van mijn fietshelm , die perfect past . Zeer tevreden mee .

23 de octubre de 2025

Hey Danny

Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij dat je tevreden bent van jouw nieuwe fietshelm! We wensen je er veel fietsplezier mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helpen de mensen direct verder bij…

Helpen de mensen direct verder bij problem! 100% tevreden van deze service!

15 de octubre de 2025

Hey David

Bedankt voor jouw review! We staan graag paraat voor onze klanten, dus is het fijn om te horen dat je tevreden bent van onze service. ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

zeer fijne helm en snelle verzending

zeer fijne helm en snelle verzending. Altijd een beetje wantrouwig tegenover online bestellingen maar deze firma maakt veel goed.

12 de octubre de 2025

Dag Martine

Heel erg bedankt voor jouw beoordeling en je vertrouwen in ons.

We wensen je veel veilige kilometers toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mijn kleindochter was heel blij met har helm

mijn kleindochter was heel blij met haar fietshelm met stripfiguur.
Toen de helm aan de binnenkant kapot bleek te zijn, lag er binnen een week een nieuwe, zonder gedoe. Dat hoort natuurlijk zo, maar het is toch heel prettig als dat zo gaat.

1 de octubre de 2025

Dag Joanna

Bedankt voor je beoordeling!

Leuk om te horen dat je kleindochter zo blij is met haar fietshelm!

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier gewenst met de nieuwe helm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkt en zéker super service !

Dag,
ik heb een super produkt gekocht maar ik heb ook een super goeie ervaring met hun service !

Ik had eerst op de website de bestelling gedaan , vooraleer te finishen had ik de website verlaten om me nog even te beraden.
Ik kreeg een vriendelijke mail van Pro Sports Lights met de vraag of er iets scheelde aangezien ik de bestelling niet had afgewerkt….
Ik ben dan terug naar de website gegaan en de bestelling effectief gedaan maar blijkbaar daar niet opgelet om de juiste maat aan te duiden..…
de helm werd geleverd (in een GLS Parceshop , supermakkelijk).
Bij het openen van de doos en bekijken van de factuur bleek dus dat ik de verkeerde maat had besteld : het was een Medium daar waar het een Large moest zijn…
ik had de helm heel kort opgezet maar hij was effectief te klein , dus ik wilde hem graag omruilen naar een Large.
ik ben dan de “retour” procedure opgestart maar ik kreeg de melding “order not found”….
ik heb dan persoonlijk kontakt genomen via mail en daarna is alles héél vlot verlopen , ik werd persoonlijk door Diego begeleid en kreeg uitleg hoe de helm terug te sturen , van zodra ik de helm had terug gebracht mocht ik een seintje geven én zou mijn nieuw helm L direkt opgestuurd worden.
ondertussen is de helm hier binnen en ben er zéér tevreden over , vooral het feit dat hij standaard (!) geleverd wordt met 2 vizieren én met een helmmuts met oorverwarmers.
ook de verlichting vooraan en achteraan is een groot pluspunt , vooral in de donkere wintermaanden.
Goede handleiding én een link naar een filmpje hoe de helmmuts te bevestigen , kortom alles is perfect.
een uitstekende aankoop gedaan , dit is een echte aanrader !.
Mvg,
Arnold.

aangekocht artikel : Pro Sport Lights Speedpedelec Fietshelm Visier & Oorwarmers NTA8776

9 de octubre de 2025

Goeiedag Arnold

Bedankt voor jouw review.

We zijn blij dat je zo tevreden bent met de helm en dat de omruiling naar de juiste maat vlot verlopen is. We vinden het belangrijk dat iedere klant snel en persoonlijk geholpen wordt, dus het doet ons deugd dat je dit ook zo ervaren hebt. We laten het zeker weten aan onze topper Diego!

Bedankt voor je vertrouwen in Pro Sport Lights en veel veilige kilometers gewenst met je nieuwe helm!

Met sportieve groeten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnelle service en garantie!

Na aankoop van mijn fietslamp is mijn fiets omgevallen.
De aanhechting aan de lamp was hierdoor afgebroken. Ik heb contact opgenomen, kreeg direct antwoord via de mail en zonder problemen werd het onderdeel kosteloos opgestuurd.

7 de octubre de 2025

Hey René

Bedankt voor jouw beoordeling!
We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en verkoop. We wensen je nog veel fietsplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze helm heeft het allemaal!

Helm met 2 vizieren, een uitneembare binnenmuts met oorpads en oplaadbare verlichting. Bovendien voldoet deze helm volledig aan de veiligheidsvoorschriften voor de speedpedelec.
Een nieuw vizier bestellen kan gewoon per mail.
Snelle reactie en schitterende klantenservice!

1 de julio de 2025

Hallo Ils

Dank je voor jouw beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de helm en onze service.

We wensen je veel fietsplezier toe ermee!

Fashionable, functional,and well equipped

I bought this helmet with two visiers as a special offer and was surprised by the good quality of the material. The LED light are bright enough for the coming autumn and winter season and the textile ear haed and ear warmer is useful and saves buying extra equiment. As the helmet is certified for e-bike use I feel quite safe with it. Also offers excellent fit for my head size( 58cm).Moreover the helmet has an appealing design

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Hii Michael, thanks for your feedback and order

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede en snelle service.Heb je een…

Zeer goede en snelle service.Heb je een probleem dan doen ze alles om tot een juiste oplossing te komen.zeer tevreden.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Paulo, Bedankt voor je feedback & veel veilige kilometers op de fiets gewenst :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Scherpe prijs voor een goed product

Scherpe prijs voor een goed product. Pro Sports Lights Speed Pedelec helm met visier en oorwarmers is een aanrader. De pasvorm is goed en de windruis wordt door de oorwarmers goed gereduceerd.

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Alain, bedankt voor je review dit helpt toekomstige klanten om een aankoop te doen :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.