Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling. Uw prettige, rustige antwoord op mijn review over mijn Puc-tas, wat niet tot uw assortiment hoort, vond ik keurig.
La empresa ha respondido
Snelle levering na mijn bestelling. De luchtreiniger komt in een stevige verpakking. Duidelijke Nederlandse handleiding zit er bij. Na installering van de filters is het apparaat klaar om zijn werk t... Ver más
La empresa ha respondido
Eenvoudig meerdere paren rolstoelhandschoenen besteld. Terug sturen van 1 paar is bij andere winkels eenvoudiger omdat je bij Pucshop eerst akkoord moet aanvragen voor je retour en een foto moet meest... Ver más
La empresa ha respondido
Verband schoenen voor onze oom besteld. Helaas was deze niet meer op voorraad, hiervoor werden we keurig geïnformeerd. Ook wat de te verwachte levertijd is en of we daar op wil wachten of ons geld ter... Ver más
Nvt
NVT, 1111AA, NVT, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente

Respuesta de NVT
Heel goede ervaring met Pucshop. Ook de retour zending correct af ge handeld.

Respuesta de NVT
Levering was okay maar ontving geen bevestiging van verzending met track and trace.

Respuesta de NVT
Product was enkel bij Puschop nog voorradig, dus snel besteld. Vervolgens kreeg ik een mail dat het tóch niet voorradig was, maar een paar dagen later ontving ik alsnog een verzendbevestiging en is het product toch nog opgestuurd. Top!

Keurig en snel.
Was wel moeilijk te vinden, op internet
Omdat ik een rollator zocht voor 1 handige bediening , dus met duwstang

Respuesta de NVT
Op 2 oktober een Severin krultang met intrekbare tandjes ontvangen. Met ongeveer 3 weken blijven de tandjes ingetrokken. Dit werd steeds erger, dus een klacht ingediend. Dit zien ze niet als een defect. Ik kreeg onderstaand antwoord:
Meer dan advies geven over onderhoud kunnen wij op dit moment helaas niet doen, uiteraard staat u vrij om een minder positieve productreview te plaatsen via Trustpilot.
Als het goed is heeft u hiervoor een uitnodiging ontvangen. Door productreviews te plaatsen krijgen andere klanten een beter beeld over het product.
Hopende dat wij u hiermee toch iets geholpen hebben,
MVG Team Pucshop.nl
Dus dan maar een negatieve review. Zo werkt het schijnbaar bij deze online winkel.

Respuesta de NVT
Keurig netjes afgeleverd. Voldoet helemaal aan mijn verwachting. Apparaat werkt zeer goed en eenvoudig (voor mij) te bedienen.

Respuesta de NVT
bijzonder snelle levering, produkt exact als aangegeven ontvangen