Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling. Uw prettige, rustige antwoord op mijn review over mijn Puc-tas, wat niet tot uw assortiment hoort, vond ik keurig.
La empresa ha respondido
Snelle levering na mijn bestelling. De luchtreiniger komt in een stevige verpakking. Duidelijke Nederlandse handleiding zit er bij. Na installering van de filters is het apparaat klaar om zijn werk t... Ver más
La empresa ha respondido
Eenvoudig meerdere paren rolstoelhandschoenen besteld. Terug sturen van 1 paar is bij andere winkels eenvoudiger omdat je bij Pucshop eerst akkoord moet aanvragen voor je retour en een foto moet meest... Ver más
La empresa ha respondido
Verband schoenen voor onze oom besteld. Helaas was deze niet meer op voorraad, hiervoor werden we keurig geïnformeerd. Ook wat de te verwachte levertijd is en of we daar op wil wachten of ons geld ter... Ver más
Nvt
NVT, 1111AA, NVT, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente

Respuesta de NVT
oximeter met hartslag werkt goed , beveel het anderen aan.

Respuesta de NVT
Handige apparaat met duidelijke gebruiksbediening

Respuesta de NVT
Levert correct de bestelde producten tegen een redelijke prijs. De producten zijn bovendien van goede kwaliteit.

Respuesta de NVT
Het is een goede bloeddruk meter en hij werd snel bezorgd.

Respuesta de NVT
Het product wat op de foto staat bij bol.com is NIET datgene wat ik besteld heb en ik heb hem op 16 september geretourneerd en deze is al weer door jullie verwerkt, maar heb nog steeds mijn geld niet terug .m

Respuesta de NVT
Mijn thermometer deed het niet, dichtkitten, maar ik had een knopje niet ingedrukt. Een filmpje maakte alles goed.

Respuesta de NVT
Fijn dat de mogelijkheid bestaat om achteraf te betalen!

Respuesta de NVT
Product vorig jaar besteld, nooit ontvangen, ook geen reactie behalve als je zelf erom vraagt! Zo’n slechte ervaring met deze website!

Respuesta de NVT
Ik heb al eerder aangegeven dat de saturatiemeter niet werkt, maae daar is geen reactie op gekomen

Respuesta de NVT
Zending niet bij mij geleverd maar postnl punt. Daar is het pakket zoek geraakt. Ik krijg ondertussen betalingsherinneringen. Uiteindelijk is het pakekt weer bij mij bezorgd. Veelste laat, onnodig en na allerlei gedoe. Deze retour moeten sturen voor €7.

Respuesta de NVT
Goed geleverd volgens afspraak. Product was naar verwachting. Verder niets negatiefs.

Respuesta de NVT
Het is moeilijk te beoordelen omdat wij het hebben besteld voor iemand anders.
Vandaar dat wij de levering prettig hebben ervaren en alles goed verzorgd was.