Goede uitleg bij de prijsofferte super vriendelijke dame aan de telefoon Afspraak om het plaatsen van de jaloezieën was perfect op tijd Gewoon een aanrader voor de volgende klanten en moesten we... Ver más
La empresa ha respondido
We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Qurtinz voor zowel onze vliegenramen als een aantal plissé gordijnen. Zowel de opmeter als de plaatser waren heel aangenaam, vriendelijk en professioneel.... Ver más
La empresa ha respondido
Heel fijne ervaring met dit bedrijf. De zaakvoerder is op een feestdag langsgekomen om de offerte op maat te maken. De installatie verliep supervlot, correct en de plaatsing is echt heel fijn verlopen... Ver más
La empresa ha respondido
Grote keuze en goed advies. Degelijke en nette plaatsing. Een verkeerde oriëntatie van een motor/contactpunt werd gemeld en hersteld.
La empresa ha respondido
Qurtinz, uw specialist in raamdecoratie. Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Dan is het belangrijk dat u iets kiest dat perfect aansluit bij uw interieur. Daarom brengt Qurtinz de winkel bij u thuis! Elke woning is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Stof en productkeuze moet mooi aansluiten bij uw stijl en uw interieurkeuze. Daarom komen wij naar u toe met ons professioneel advies. Door onze full-service komen wij vrijblijvend bij u langs met onze catalogus en onze kleurstalen. Wij meten gratis op en maken vrijblijvend een gedetailleerde offerte. Naast de populaire producten; vouwgordijnen, overgordijnen en rolgordijnen, bevat ons productengamma ook alle andere soorten raamdecoratie. Bezoek onze website en klik op de knop “producten” voor meer gedetailleerde uitleg en fotogalerij. Interesse? www.qurtinz.be en maak snel een afspraak via ons contactformulier.
Doornzeelsestraat 72, 9940, Evergem, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Puik werk. Kwaliteit.
Bestelling, levering en plaatsing verliepen heel vlot.

Respuesta de Qurtinz
Kwaliteit is goed. Jammer dat de plaatsingskosten zoveel zijn om 15min binnen te zijn.

Respuesta de Qurtinz
De verwerking van de herstelaanvraag/ interne communicatie verloopt niet vlot.
Waarom kan de operator die de telefoon aanneemt niet meteen een afspraak inplannen?
Wij moesten 3 x terugbellen omdat de planner na 2 dagen nog niet voor een afspraak had teruggebeld zoals beloofd.
De interventie van de technische ploeg zelf verliep heel vlot, hoewel we daar ook zelf nog moesten aangeven dat het grote vouwgordijn aan het einde van de interventie nog niet pas hing.
Blijven gaan voor kwaliteit!

Respuesta de Qurtinz
De plaatsing is heel netjes en correct gedaan. Bijzonder tevreden van het resultaat. Ook de wachttijd tussen opmeten, bestellen en plaatsing viel heel goed mee.
Qurtinz is een aanrader ...

Respuesta de Qurtinz
Snelle respons voor een huisbezoek, duidelijke voorstelling van wat mogelijk was in ons huis. Je krijgt instant een offerte en de plaatsing volgt een paar weken later. Alles voldoet aan de wensen en de verwachtingen en de reacties van mensen uit onze omgeving zijn lovend.

Respuesta de Qurtinz
Al jaren werken we (inclusief alle kinderen en kleinkind) met deze onderneming. Steeds correct en tijdig gediend. Een herstelling is geen probleem, ze laten u niet in kou.
Een dikke dank waard.

Respuesta de Qurtinz
Alles is correct verlopen.
Een kwalitatief produkt en een goede plaatsing.
Bedankt

Respuesta de Qurtinz
Na 2 jaar terug gekozen voor qurtinz om een gordijn te hangen deze keer.
Wederom zeer tevreden van de kwaliteit, uitvoering en correcte prijs.

Respuesta de Qurtinz
Ik heb gebeld, en snel een afspraak kunnen vastleggen, ze belden of dat ze vroeger konden komen dan verwacht en het is heel goed en snel vervangen

Respuesta de Qurtinz
Altijd super afgewerkt, vlotte levering.
Heel vriendelijk personeel.

Respuesta de Qurtinz
Snel, proffesioneel geholpen bij bezoek aan huis met onmiddelijke offerte.
Zeer tevreden met het resultaat!