Qurtinz Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede uitleg bij de prijsofferte super vriendelijke dame aan de telefoon Afspraak om het plaatsen van de jaloezieën was perfect op tijd Gewoon een aanrader voor de volgende klanten en moesten we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Qurtinz voor zowel onze vliegenramen als een aantal plissé gordijnen. Zowel de opmeter als de plaatser waren heel aangenaam, vriendelijk en professioneel.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijne ervaring met dit bedrijf. De zaakvoerder is op een feestdag langsgekomen om de offerte op maat te maken. De installatie verliep supervlot, correct en de plaatsing is echt heel fijn verlopen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grote keuze en goed advies. Degelijke en nette plaatsing. Een verkeerde oriëntatie van een motor/contactpunt werd gemeld en hersteld.

Información sobre la empresa

1. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

Qurtinz, uw specialist in raamdecoratie. Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Dan is het belangrijk dat u iets kiest dat perfect aansluit bij uw interieur. Daarom brengt Qurtinz de winkel bij u thuis! Elke woning is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Stof en productkeuze moet mooi aansluiten bij uw stijl en uw interieurkeuze. Daarom komen wij naar u toe met ons professioneel advies. Door onze full-service komen wij vrijblijvend bij u langs met onze catalogus en onze kleurstalen. Wij meten gratis op en maken vrijblijvend een gedetailleerde offerte. Naast de populaire producten; vouwgordijnen, overgordijnen en rolgordijnen, bevat ons productengamma ook alle andere soorten raamdecoratie. Bezoek onze website en klik op de knop “producten” voor meer gedetailleerde uitleg en fotogalerij. Interesse? www.qurtinz.be en maak snel een afspraak via ons contactformulier.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

145 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super professioneel

Super professioneel in elke stap van eerste contact t.e.m. eindfactuur.
Zeer mooi eindresultaat.
Vriendelijke mensen.

5 de diciembre de 2025

Respuesta de Qurtinz

Bedankt voor je review! We zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Groeten, team Qurtinz!

Zeker een aanrader!!!

Directe en correcte info bij eerste kennismaking. Onmiddellijk een offerte mogen ontvangen.
Leuk plaatsingsteam dewelke zonder probleem bijkomende vragen kan beantwoorden.
Vriendelijke klantendienst en de service na verkoop is kort op de bal.
Alles is dus vlot verlopen van begin tot einde.

21 de noviembre de 2025

Heel vriendelijke mensen

Heel vriendelijke mensen, alles is vlot en netjes geplaatst.

20 de noviembre de 2025

Vlot

Vlot, vriendelijk en correct.
Goeie prijs/kwaliteit. Alleen spijtig dat ze bij de vlakwanden nu metaal kleurige verzwaringslatten gebruiken ipv wit gelakte. Oogt minder mooi.

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Qurtinz

Beste klant, de witte onderlatten zijn van glasvezel, maar die zijn lichter. Daarom werden er metalen onderlatten gebruikt, zodat uw vlakwand mooi strak hangt. Ik geef het in ieder geval door zodat onze adviseur u hierover opnieuw kan contacteren.

Brede keuze van materialen

Brede keuze van materialen, correcte offerte/ factuur en verzorgd geplaatst. Kwaliteit kost wel wat; niet de goedkoopste keuze.

19 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Één van de betere in de markt

Wij hebben onlangs verticale lamellen en gordijnen laten plaatsen door Qurtinz en wij zijn zeer tevreden!
Van begin tot eind enorm goed geholpen geweest, ook prijs-kwaliteit beter dan de meerderheid op de markt. Wij hebben meerdere offertes laten opmaken en Qurtinz kwam hier beter uit.

Niet enkel op gebied van prijs, maar zeker ook op gebied van service steken ze er boven uit. De zaakvoerder kwam zelf bij ons langs met een enorm aantal stalen aan kleuren en stoffen. Hij hielp ons bij de keuze en nu terugkijkend heeft hij mee de perfecte keuze gemaakt.

Het enige spijtige aan Qurtinz is dat ze geen automatische screens plaatsen. Deze dienen wij te plaatsen via een andere aannemer en dit proces verloopt jammer genoeg niet zo vlot als bij Qurtinz.

Ik kan niet anders dan lovend zijn over onze ervaring bij Qurtinz.

14 de noviembre de 2025

Perfecte installateur
Respect van engagement

12 de noviembre de 2025

Tevreden

Wij zijn heel tevreden over ons project met Qurtinz.
Het feit dat men aan huis komt is zeker een plus, voldoende geinformeerd over de opties, veel stalen.
De afwerking is tip top in orde, strak en "proper".
Voor de eerste keer in ons leven zijn we volledig tevreden met de raamdecoratie!!!!

4 de noviembre de 2025

Goeie service

Goeie service, vlot en mooie kwaliteit

29 de octubre de 2025

Heel tevreden !

Heel tevreden over Qurtinz! Nele biedt een fantastische service – supervriendelijk, professioneel en eerlijk in haar advies. Ze nam uitgebreid de tijd, bracht veel stalen mee aan huis en dacht echt mee over wat het beste paste. De plaatsing verliep perfect: correct, proper en tot in de puntjes afgewerkt. De kwaliteit van de stoffen is bovendien prachtig. Absoluut een aanrader!

4 de noviembre de 2025

Zeer tevreden.

Nele helpt ons heel goed om de juiste keuze te maken bij de inrichting van de living.

28 de octubre de 2025

Absoluut een aanrader!

We zijn zeer tevreden over de service en gordijnen van Qurtinz. Het adviesgesprek aan huis was uitermate waardevol. Doordat het advies direct in de eigen woning plaatsvindt, weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt qua stijl en functionaliteit. Ook de installatie verliep vlekkeloos en professioneel. Bovendien waren alle medewerkers waarmee ik contact heb gehad zeer vriendelijk en behulpzaam.
Qurtinz is absoluut een aanrader!

Vertrouwen

Goeie hulp gekregen bij het kiezen was een pluspunt!
Zo waren er geen twijfels en vooral de eerlijkheid gaf vertrouwen.

Mooi en proper werk

Mooi en proper werk
Installateur vriendelijk en goede werkkracht

Correcte plaatsing

Correcte plaatsing. Vriendelijk personeel.

28 de octubre de 2025

Respuesta de Qurtinz

8 consejos para escribir buenas reseñas.