Goede service en advies bij het bezoek aan Raamwinkel in Roeselare. Na de controlemeting werden de ramen besteld en gemaakt. Eenmaal de ramen klaar waren, kregen we telefoon om de datum af te spreken... Ver más

Vlotte bestelling en afhandeling. Het plaatsen zelf ging vlot dankzij plaatser Frederik waarmee het aangenaam communiceren en samenwerken was. Fijn dat hij ook goed overweg kon met onze grote hond.... Ver más
De plaatser Gino Verbeke heeft fantastisch werk geleverd. Samen met hem hebben we de oude ramen uitgebroken en de nieuwe ramen geplaatst. Perfect binnen de tijdspanne die voorzien was. Gino werkt g... Ver más
La empresa ha respondido
Alles perfect verlopen. Perfecte plaatsing, volledige uitleg gekregen. Zeer vriendelijk! Bedankt voor alles Frederik! We kopen zeker terug bij Raamwinkel voor verdere afwerking van ons huis!
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre RAAMWINKEL
Escrito por la empresa
Topmerken aan fabrieksprijzen
Van doe-het-zelf …
tot alles geplaatst
Doe-het-zelf, doe een beetje, of doe helemaal niets! Bij Raamwinkel ondersteunen we iedereen: van zelfbouwers tot comfortzoekers, met een bouwtraject op maat.
Een menukaart aan diensten
Kies uit onze comfortdiensten zoals opmeting, plaatsing, uitbreken en binnenafwerking. Jij beslist wat je zelf doet en wat je aan ons overlaat.
Enkel topmerken
Onze ramen en deuren zijn van Belgische en Duitse topkwaliteit, perfect op maat gemaakt voor jouw project. Met A-merken aan fabrieksprijzen bespaar je meer dan 40%.
2880, Bornem, Bélgica
- raamwinkel.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Tevreden klanten
Al de derde maal dat we samenwerken met raamwinkel voor onze projecten.
Frederik en Jasper hebben de plaatsing perfect uitgevoerd, vriendelijk, stipt en een vlotte communicatie.
We zijn alvast super tevreden!

Respuesta de RAAMWINKEL
Goede werking met Frédérik op ma en di…
Goede werking met Frédérik op ma en di 11&12 mei, met twee helpers met ervaring bouw, lukt dat perfect, konden combineren in uitvoering, ook de twee opmerkingen uit vorige levering weggewerkt, spijtig voor hem van alle opmerkingen bij transport, waar hij zelf niets,aan kan doen, ook geen goede recentie voor jullie, hopelijk word dit opgelost!

Respuesta de RAAMWINKEL
Zeer tevreden over het plaatsen en het meedenken
Plaatsing met dagassistentie gevraagd. We konden rekenen op de expertise en de nauwkeurigheid van twee sterke plaatsers. Bedankt aan Jasper en Kevin voor het zeer vlotte verloop.

Respuesta de RAAMWINKEL
Super content van u werk Glen!!
Super content van u werk Glen!!
Dankuwel!!! 💪👍💯🔥

Oplichters
Bedankt RAAMWINKEL voor de scheve ramen en voordeur. Onderanderen trouwens want hier zijn veel zaken niet in orde.
En dan nog de arrogantie om niet meer te antwoorden op men mails om dit te corrigeren.
Een onderneming die 97%tevredenheid claimt gaat niet zo om met klanten zoals bij mij het geval is.
Als de plaatsers al zeggen dat deze firma niet deugd, dat zegt genoeg. En dan moesten de werken nog starten.... Achteraf is het toch waar gebleken.
Geef uw zuurverdiende centen aan een firma die kwaliteit levert aub en niet aan deze oplichters.
0,0% professionalisme
0,0% Service na verkoop
KENNETH STORMS
Jullie reactie op mijn review is intussen al 4 x gewijzigd, steeds met meer leugens en ontkenning van de feiten.
Ik heb alle gevraagde documenten veelvuldig doorgestuurd.
Echter heb ik pas eindelijk antwoord mogen ontvangen vanaf ik mijn slechte ervaringen met jullie hier heb gedeeld.
zelfs een voorstel ter compensatie heb ik niet mogen ontvangen.
Ik zit hier voor de rest van mijn leven met scheve ramen en voordeur waar ik elke dag op moet zien, jullie zijn wel degelijk oplichters.
Totaal geen service na verkoop, wie dit in twijfel trekt nodig ik uit om de schandalen te komen bezichtigen.

Vlotte service
Vlotte service, behulpzaam , luistert naar de noden van de klant Snelle reactie en hulp. Vriendelijk.

Respuesta de RAAMWINKEL
Opgepast voor mensen die niet het volledige pakket bestellen!
Geen enkele van de gemaakte afspraken werd nagekomen. 5 maanden moeten wachten op de levering van een hefschuifraam. Geleverd zonder slaglatten en met schade.
heeft in totaal 1 jaar geduurd om een afgewerkt geheel te krijgen en in plaats van een compensatie, krijgt men een incassobureau om het openstaand bedrag van amper 250€ te innen zonder enige vorm van communicatie.

Respuesta de RAAMWINKEL
-Komen contractuele afspraken niet na.
-Komen contractuele afspraken niet na.
-Leveren 7 weken na geschatte leverdatum.
-Beloven promo's die niet worden nageleefd.
-Indien je dagassistentie neemt staat er vermelding dat dit voor 1x8 uur is, maar raamwinkel is van mening dat 1x6uur evengoed is. (De resterende ster mag wel gaan naar de plaatser die bekwaam was).
-Een raam bijbestellen is onbegonnen werk ( en maar goed ook want ik heb hetzelfde merk elders 36% goedkoper gevonden).
-In mijn dossier werd een gevraagde creditnota geweigerd, waardoor bijbestellen enkel mogelijk was onder aanzienlijk slechtere voorwaarden.
-Reactie op mails krijg je enkel als het gaat om bestelling te plaatsen en betaling te voldoen, daarna niets meer.
-Aan telefoon weet niemand iets.
En wanneer je dan toch iemand aan de lijn krijgt die meent iets te weten, denken bepaalde verkopers dat arrogantie de oplossing zal zijn.
Echt... tof is dat geweest!
Beste raamwinkel, reageer op z'n minst op ingebrekestellingen... Niemand kijkt ernaar uit om naar de rechtbank te trekken.

Respuesta de RAAMWINKEL
Top bedrijf, maakt zijn beloftes waar
Top bedrijf, maken hun beloftes waar. Zeer veel uitleg gekregen van Bart (toonzaal Herk-de-Stad), niets was te veel. Correcte opmeting en hulp bij de bestelling in de webshop. De levering werd wat vertraagd door vertragingen bij de leveranciers maar wij werden telkens op de hoogte gehouden. Speciale dank aan Tim die in dag assistentie de ramen mee heeft geplaatst. Aangename samenwerking, kent zijn vak en in no time waren 10 ramen en 2 deuren geplaatst. Dikke merci Raamwinkel.

Respuesta de RAAMWINKEL
Veel dank aan Roald en Jenthe voor de…
Veel dank aan Roald en Jenthe voor de hulp bij inladen en vastmaken van de ramen!!
Bart

Voordeur met zijlicht
Beschadigde vleugeloverdekkende voordeur met zijlicht.
13/08/2025
Er is een nieuwe afspraak zodat de deur wordt opgehaald en hersteld volgens afspraak.

Sonia Van Loo uit LAARNE
Heel blij dat ik voor Raamwinkel gekozen heb. Prima kwaliteit en heel bekwame vriendelijke plaatsers. Zo moesten er meer zijn.

Betaalbaar raam
Betaalbaar raam, mooi afgewerkt, correcte informatie die nageleefd werd.

Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, eerlijke prijs.
Goede kwaliteit en een super goede plaatser.

Respuesta de RAAMWINKEL
Zeer goede en vriendelijke behulpzame…
Zeer goede en vriendelijke behulpzame service bij vragen en zorgen steeds voor gepaste oplossing, zeer bekwame plaatser.

Top service!
Goed geholpen bij het maken van onze keuze/bestelling.
We werden steeds op de hoogte gebracht ivm. vertraging.
Vriendelijke installateur.

Respuesta de RAAMWINKEL
Snelle communicatie en zeer vlotte…
Snelle communicatie en zeer vlotte plaatsing! Zouden Raamwinkel aanraden bij vrienden en familie! Wij genieten alvast ten volle van one nieuwe ramen :)